Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – I dio

Odrasla sam u jako konzervativnoj porodici, tata je pratio svaki moj korak i gušili su me. Tek sa 25 godina imala sam prvog muškarca u svom životu. Od tada su prošle dvije godine. Prekinula sam s njim jer je bio isti kao moj tata. Gušio me i kontrolirao svaki moj korak i poziv. Napokon sam se osamostalila i radim u jednom poduzeću. Kao tajnica doduše ali nema veze posao je super plaćen. No meni to nije bilo dovoljno čeznula sam za unapređenjem. Željela sam napokon biti “gore”. Pitala sam generalnog direktora u vezi toga. Očekivala sam da će reći da napišem zahtjev a on me pitao

– ”Baš sve bi učinila”.

Iznenadio me ali sam rekla da. Rekao mi je da danas u šest sati poslije podne dođem u njegovu kancelariju kada nikog ne bude u firmi, kada je siguran da i poljednji radnik je otišao kući.Ajde dobro pristala sam. Generalni direktor je bio mlad i jako ugodan čovjek. Nosio je skupa odijela koja su mu super pristajala. Tako je to kad si guzonjin sin vrlo mlad dođeš na takvu poziciju.I tata mu se jako mlad povukao u penziju i sve prepustio sinu.

Došlo je i šest sati. Malo sam popravila šminku, stavila parfem i pokucala na vrata njegove kancelarije. Rekao je da uđem i zaključam vrata. Sjedio je na kožnom kauču i pio vino. Rekao mi je da stanem. Nakon toga slijedilo je naređenje da se polako počnem skidati. I to sam ga poslušala. Prvo sam otkopčala svoju bijelu košulju, pa sam polako skinula suknju koja je skliznula niz moje noge.

– ”Predivno. Nastavi. Izvodi striptiz za mene.” rekao je.

Počela sam uvijati svoje vitko tijelo i skidati grudnjak. Nisam ga odmah skinula. Malo sam ukazivala svoje grudi, pa ih skidala. Vidjela sam da počinje drhtati a njegovo međunožje otiče. “Super” pomislih u sebi. Tek tada sam skinula grudnjak i bacila ga njemu. Uzeo ga je i prenio licu. Zatvorio je oči i duboko uzdahnuo. Polizala sam kažiprst i počela kružiti oko bradavice koja se skroz ukrutila. Zatim sam ruku spustila dolje. Prvo sam malo odmakla gaćice i prstom prošla po obrijanoj pički.Kad sam vratila gaćice na mjesto dirala sam se po njima i tiho uzdisala. Kurac mu je sve više oticao i bio sve veći. Senzualno sam skinula gaćice.

– “Dolazi ovamo” rekao je i ostavio vino. Potegnuo me dolje i rekao da mu skinem hlače. Otkopčala sam ih i skinula do koljena, zatim gaće. Izletio je ogroman kurac kakvog još nisam vidjela. Uhvatio me za glavu i potegnuo je dolje. Usnama sam zgrabila tu kurčinu i počela ga sisati, lizati i pušiti. Počeo je uzdisati

– “To mala…bravo…super to radiš…Stani.” odjednom je uzviknuo.

Podigao me i posjeo na sebe. Nisam smjela ništa raditi bez njega a njega je to palilo. Uzeo je svoj kurac i rekao mi da se malo podignem. Nabio mi ga je svom silinom.

– “Aaaajjjj!!!” ciknula sam i uhvatila se za kauč. Tresla sam se a on je zgrabio moje sise.

– “Počni” naredio mi je.

Nabijala sam se na taj najveći i najtvrđi kurac u svom životu.Stenjala sam, jecala i drhtala. Direktor mi je mijesio sise i ljubio vrat. Teško je disao i drhtao je. Bio je silno napaljen.Osjećala sam kako mi se bliže vrhunac, tijelo mi je bilo u ekstazi.

– “Aaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!!” vrisnula sam. Mahnito sam svršavala. Nije mi dao ni da se smirim podigao me i oboje smo stajala. Uzeo me je za glavu i gurnuo dolje. Kurac mu je još bio jako dignut i sav vlažan od mojih sokova.

– “Poliži ga. Polako” rekao je. Uzela sam ga u ruku i cijelog polizala. Još uvijek se sjao od moje pljuvačke. Direktor me podigao i posjeo na stol. Raširio mi je noge toliko da su me zaboljele. Prstom je prešao po mom klitorisu i zatim ga snažno zabio u moju vreli pičku.”Uuuuhh” prostenjala sam tiho. Nekoliko puta ga je nabio a onda polizao vlažan prst. Polegao me i privukao na rub stola. Snažno ga je nabio u mene. Nije me štedio. Nabijao ga je snažno, jako i svom silinom. Ali je godilo.

– “Miješaj mala.E tooo..Tooo je dobro” počeo je glasno stenjati. Ja više nisam ništa znala. Učinilo mi se da gubim svijest. Bilo je i ugodno i lijepo i bolno. Ali sam uživala. Neprekidno sam stenjala a svršavala sam mahnito i plačući. Rukama sam prekrila lice i tresla se kao u groznici.

– “Ohhh direktore kako je dobrooo” vikala sam. Uz snažno trzanje i glasan uzvik svršio je i on. Bacio se na kauč i borio se za dah. A ja sam ležala na stolu nasmiješena i dobro izjebana. Pička mi je bridila i moram priznati malo i pekla, ali sam bila prezadovoljna. Ne znam koliko je prošlo ustala sam sa stola i prišla direktoru.

– “Smijem vas poljubiti?” upitala sam ga.

– “Slobodno” rekao je. Strastveno sam ga poljubila i zahvalila mu se.

– “Sutra dođi po unapređenje u moj ured” rekao je.

– “Hvala direktore. U koliko?” pitala sam ga

– “U šest kada nikog ne bude.Ovako dobro nakon jebačine nikada se nisam osjećao.” rekao je.

Jooj kako me usrećio. Dobila sam i unapređenje i savršenog jebača.

 

 

Rating: 4.6/5. From 22 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x