Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – I dio

Odrasla sam u jako konzervativnoj porodici, tata je pratio svaki moj korak i gušili su me. Tek sa 25 godina imala sam prvog muškarca u svom životu. Od tada su prošle dvije godine. Prekinula sam s njim jer je bio isti kao moj tata. Gušio me i kontrolirao svaki moj korak i poziv. Napokon sam se osamostalila i radim u jednom poduzeću. Kao tajnica doduše ali nema veze posao je super plaćen. No meni to nije bilo dovoljno čeznula sam za unapređenjem. Željela sam napokon biti “gore”. Pitala sam generalnog direktora u vezi toga. Očekivala sam da će reći da napišem zahtjev a on me pitao

– ”Baš sve bi učinila”.

Iznenadio me ali sam rekla da. Rekao mi je da danas u šest sati poslije podne dođem u njegovu kancelariju kada nikog ne bude u firmi, kada je siguran da i poljednji radnik je otišao kući.Ajde dobro pristala sam. Generalni direktor je bio mlad i jako ugodan čovjek. Nosio je skupa odijela koja su mu super pristajala. Tako je to kad si guzonjin sin vrlo mlad dođeš na takvu poziciju.I tata mu se jako mlad povukao u penziju i sve prepustio sinu.

Došlo je i šest sati. Malo sam popravila šminku, stavila parfem i pokucala na vrata njegove kancelarije. Rekao je da uđem i zaključam vrata. Sjedio je na kožnom kauču i pio vino. Rekao mi je da stanem. Nakon toga slijedilo je naređenje da se polako počnem skidati. I to sam ga poslušala. Prvo sam otkopčala svoju bijelu košulju, pa sam polako skinula suknju koja je skliznula niz moje noge.

– ”Predivno. Nastavi. Izvodi striptiz za mene.” rekao je.

Počela sam uvijati svoje vitko tijelo i skidati grudnjak. Nisam ga odmah skinula. Malo sam ukazivala svoje grudi, pa ih skidala. Vidjela sam da počinje drhtati a njegovo međunožje otiče. “Super” pomislih u sebi. Tek tada sam skinula grudnjak i bacila ga njemu. Uzeo ga je i prenio licu. Zatvorio je oči i duboko uzdahnuo. Polizala sam kažiprst i počela kružiti oko bradavice koja se skroz ukrutila. Zatim sam ruku spustila dolje. Prvo sam malo odmakla gaćice i prstom prošla po obrijanoj pički.Kad sam vratila gaćice na mjesto dirala sam se po njima i tiho uzdisala. Kurac mu je sve više oticao i bio sve veći. Senzualno sam skinula gaćice.

– “Dolazi ovamo” rekao je i ostavio vino. Potegnuo me dolje i rekao da mu skinem hlače. Otkopčala sam ih i skinula do koljena, zatim gaće. Izletio je ogroman kurac kakvog još nisam vidjela. Uhvatio me za glavu i potegnuo je dolje. Usnama sam zgrabila tu kurčinu i počela ga sisati, lizati i pušiti. Počeo je uzdisati

– “To mala…bravo…super to radiš…Stani.” odjednom je uzviknuo.

Podigao me i posjeo na sebe. Nisam smjela ništa raditi bez njega a njega je to palilo. Uzeo je svoj kurac i rekao mi da se malo podignem. Nabio mi ga je svom silinom.

– “Aaaajjjj!!!” ciknula sam i uhvatila se za kauč. Tresla sam se a on je zgrabio moje sise.

– “Počni” naredio mi je.

Nabijala sam se na taj najveći i najtvrđi kurac u svom životu.Stenjala sam, jecala i drhtala. Direktor mi je mijesio sise i ljubio vrat. Teško je disao i drhtao je. Bio je silno napaljen.Osjećala sam kako mi se bliže vrhunac, tijelo mi je bilo u ekstazi.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx