Dodiri sa prijateljicom

Probudila sam se kasno, vec je odavno proslo podne. Bolno tijelo, a pogotovo intimni dijelovi podjsetili su me odmah na proslu noc. Obuzela me cudna mjesavina osjecaja krivnje i srama, ali i uzbudjenja sa druge strane, zbog svega sto se desilo. Pogotovo kad sam se sjetila Vesne, koja je ocito bila zgadjena mojim postupcima i svime sto je vidjela. A onda sam se sjetila i Krese, koji je takodjer sve vidio. Barem sam pretpostavljala da je.

Dugo sam lezala na ledjima u polumracnoj sobi i razmisljala o svom zivotu, o svemu sto se desilo u zadnjih par dana, o tome u sto sam se pretvorila, sto sam napravila i sto mogu ocekivati kao posljedice. Grad u kojem sam zivjela nije bio mali, ali nije bio ni New York ili London, gdje sam se mogla izgubiti u masi, preseliti se u drugi dio grada ili slicno. Nije definitivno bio mjesto gdje sam bila samo jedna anonimka bez obzira na svoje postupke. Znala sam da ce se glas brzo prosiriti i da nece dugo proci prije nego ce vise ili manje svi, pogotovo muskarci, znati tko sam i sto sam radila. Sjetila sam se i slika na internetu, sa gangbanga od prije samo par dana, koje su tamo bile i nisam ih mogla skinuti jer nisam vise znala lozinku na stranici. Sjetila sam se i kamera koje su sinoc snimale i skljocale cijelo vrijeme. Sve u svemu, bojala sam se pomalo za svoju buducnost. Bojala sam se i da moji roditelji i rodbina ne saznaju o svemu tome.Vrtila sam mobitel po rukama. Htjela sam zvati Vesnu, ali nisam znala kako bi reagirala. Nekoliko sam puta prevrtila njen broj iz adresara, ali nisam mogla napraviti i korak naprijed i pozvati je. Mozda da joj napisem SMS? Pocela sam ga pisati, ali rijeci mi nisu dolazile, bar ne suvisle rijeci koje su mi izgledale smisleno.
Lezala sam tako sigurno preko sat vremena nemajuci snage ustati, kad me prenuo zvuk mobitela. Pogledala sam u displej, broj mi je bio nepoznat. Nisam se javila. Zvao je jos nekoliko puta, ali sam i dalje ignorirala poziv. Tada sam cula zvuk dolazeceg SMSa. Otvorila sam ga. U njemu je bilo samo nekoliko internet adresa i nista vise.

Ustala sam i sjela za kompjuter. Upisala sam prvu adresu u browser i stisnula Enter. Ono sto sam vidjela smrzlo me, svaka mi se dlacica na golom tijelu najezila. Bila je to prilicno popularna domaca stranica sa besplatnim amaterskim porno sadrzajima, i na samom vrhu bio je link sa naslovom “Divlja redaljka na parkingu”. Vec i na maloj slicici kraj linka bilo mi je jesno o cemu se radi i tko je glavna zvijezda stranice.
Otvorila sam stranicu sa doticnom “pricom”. Sastojala se od tridesetak slika snimljenih sinoc na parkingu. Na vecini sam bila na haubi auta, okruzena nekolicinom muskaraca u razlicitim pozama, ja potpuno gola, oni u meni, na meni, po meni, kraj mene… Kao iz najzescih pornica, bilo je brutalno i zestoko, i vrlo dobro se vidjelo da sam ja djevojka koju rasturaju. Popratni tekst je objasnjavao o cemu se radi, cak me i imenovao pravim imenom.
Otvorila sam i ostale stranice iz SMSa. Slicne stranice, slicni sadrzaj, a onda i nesto sto me dodatno sledilo, web stranica domaceg trac-magazina, poznatog po zutilu i sklonosti skandalima. Web clanak je pokazivao nekoliko najeksplicitnijih slika, uz najavu mnostva novog i ekskluzivnog sadrzaja u tiskanom izdanju. Opisivali su me kao poznatu, najvecu droljicu grada, vrlo sklonu slicnim akcijama. Nije bilo sumnje da ce se “vijest” i slike vrlo brzo prosiriti internetom i da ne mogu nista uciniti u vezi toga.
Ugasila sam kompjuter i vratila se u krevet. Sklupcala sam se i plakala dugo, mozda i pola sata. Ponovo sam zaspala.
Probudio me zvuk mobitela. Ponovo je zvonio, ovaj put poznati broj. Bila je to Vesna.

– Halo? – javila sam se bojazljivo.
Proslo je desetak sekundi prije nego je progovorila.
– Nikolina, sto se to s tobom desava? Jesi li ti svjesna sto si sinoc napravila? Jel se ti uopce sjecas icega? – govorila je tiho, pomalo uplaseno, svakako zabrinuto.
– Da, sjecam se svega, neznam… neznam sto da ti kazem… molim te, dodji kod mene, trebam te… – mucala sam, ponovo kroz suze.
– OK, evo me za 10 minuta, ne idi nigdje. – uzdahnula je i poklopila.

Desetak minuta kasnije zacula sam zvono na vratima. Ustala sam se, ogrnula plahtom preslaba da se na brzinu oblacim i otvorila joj vrata. Usla je, njezno smo se zagrlile. Nekoliko smo trenutaka stajale tako, dok ja ponovo nisam briznula u plac i zagrlila je jako. Stisla me uz sebe i milovala mi kosu, a ja sam jecala dok su mi suze u potocima tekle na njeno rame.

– Nikolina… Niki, Niki… – ponavljala mi je ime, ocito neznajuci sto bi mi rekla, sto bi me pitala.
Stajale smo tako nekoliko minuta, a onda se lagano odvojile. Plahta kojom sam bila ogrnuta skliznula je sa mene ostavivsi me potpuno golu. Vesna se sagnula i pokupla je sa poda, te me ogrnula, zagrlivsi me oko ramena i odvevsi me natrag u sobu. Legla sam na krevet, a ona je sjela do mene i milovala mi kosu.
– Oprosti mi… – jecala sam.
– Ne brini se za mene, nije bitno… – odgovorila mi je. – Samo neznam sto cemo napraviti u vezi tebe… Znas i sama kakva je selendra ovaj grad, neznam sto ces napraviti…
– Z-znam… – briznula sam u jos veci plac.

Vesna me zagrlila i smirivala me neko vrijeme.
Ispricala sam joj sve, od samog pocetka, od onog kobnog trenutka kad sam otkrila Kresovu gnjusnu tajnu sjedeci za njegovim kompjuterom. Slusala me uz izraz nevjerice i soka na licu, gotovo bez rijeci. Grlila me i milovala mi kosu cijelo vrijeme, pokusavaju smiriti moje bolne jecaje.
Kad sam zavrsila sa pricom podigla me u sjedeci polozaj i zagrlila me jako. Plahta mi je splasnula sa golih grudi i osjetila sam tkaninu njene lagane majice na svojim bradavicama. Nije bilo prvi put da sam bila gola u njenom prisustvu, tako da nije bilo neugodnosti ili srama.

– Niki, Niki… sto si si to napravila?! Jel vrijedan svega toga? Jel vrijedan da si unistis zivot zbog njegove perverzije? – postavljala mi je retoricka pitanja stiscuci me snazno u zagrljaju i milujuci mi ledja.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x