Ispovjesti – 2. dio

Nakon prve prevare dugo me mučila i pekla savjest zbog toga. Nisam mogao da se smirim. Pucao sam po šavovima i u par navrata sam htjeo sve da priznam, ali mi neki vrag nije dao da to uradim. Kao da je imao više planove za mene. Pomirio sam se sa tim i nastavio dalje.

Prvi dio priče

Sanja je nakon par mjeseci zatvorila lokal, nakon udaje ćerke, i odselila se. Tada mi je još više bilo lahko preći preko toga jer se nisam bojao da bi se mogla Tatjana odati i ispričati sve. Bojao sam se samo sramote kako za sebe tako i za svoju ženicu. Ali hajde sve je to prošlo i ja napokon opušten, mogao sam razmišljati šta dalje da radim i posvetio se svome životu.


Tih par mjeseci sam tražio posao bilo gdje i bilo šta. Krenuli smo u izgradnju svog novog doma a moja žena Maja nije mogla sve to sama iznijeti. Brzo sam se snašao kod lokalnog vlasnika građevinske firme i uklopio se u posao. Dobra plaća i uslovi privukli su me tako da sam postao veoma zainteresovan za sve što se tiče tog posla. A da kažem da je i gazda bio zadovoljan sa mnom.


Kišni jesenski dani zaustavili su poslove na građevini tako da sam ugodno odmarao kod kuće dok je Maja bila na poslu. U zadnje vrijeme je duže ostajala na poslu a najviše zbog toga što je dobila postavljenje. Kao šefica prva je dolazila na posao a zadnja odlazila sa posla. U jednom momentu sam pomislio a šta ako me vara kao što sam i ja nju. A onda bi rekao da sam i zaslužio jer sam prvi ja nju prevario. A zatim sam bio prisutan na nekoliko druženja koje je organizovala njena firma. Žene sa kojima je radila samo su me gledale i divile se jer su od nje slušale samo lijepe riječi o meni. Laskalo mi je to svakako a i jesam gotivio svoju ženicu, to stoji.


Zavaljen u svom ležaju, gledao sam neki filmić, i razmišljao o tome. Svakako nezadovoljna žena ne bi pričala takve stvari o svom mužu. A zatim dolazi i ono glavno, tko bi je mogao bolje zadovoljiti od mene. Napalim se na gaćice obješene na sušilu a onda skačem na nju i jebem je do besvjesti.


Iz razmišljanja me trza zvono na vratima. Bilo je podne. Maja nije mogla biti jer je rano za njen dolazak a nisam imao niti koga najavljenog.

Ustao sam mrzovoljno i otvorio vrata. Ugodno sam se iznenadio kada sam vidjeo da moja komšinica stoji ispred. Djelilo nas je jedno dvorište ali je bilo to čudno što dosada nikada nije dolazila na moja vrata ni zbog čega. Inače znam njenog brata i družio sam se sa njim jedno vrijeme. Gledao sam je kako raste i stvara se u lijepu djevojku. Viđao sam je prije same ženidbe kada je počela i da izlazi sa svojim drugaricama. A sada pogotovo, kako je gledam, postala je prava djevojka.


Moja ženidba me odvojila od njenog brata koji je i sada sam. Nismo se viđali često a i on je dobio neki posao u inostranstvu.

Nju sam povremeno viđao u obližnjem kafe baru ali nikada nismo niti riječi jedno drugom rekli. Znao sam da je salijeću momci. Čuo sam samo da je prije godinu dana bila sa nekim drogerašom te da je završila čak i na policiji. Sve se to završilo bez problema, kako sam načuo. Inače nikada nisam ni vjerovao u neke priče dok i sam ne doznam od istih pravu istinu. Ali po svemu sudeći nikada nisam ni privlačio njenu pažnju niti sam bio njen tip. U svakom slučaju sada je bila tu pred mojim vratima i trebala je nešto od mene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx