Dragi,Danas sam se pojebala kako si stalno želio

Oduvijek sam jako uživala u seksu i danas u mojim četrdesetim godinama ništa se nije promijenilo u tom pogledu. Ranije sam, međutim, jako prikrivala svoju seksualnost da ne bi stekla reputaciju lake žene. Imala sam seksualne odnose sa dečkima s kojima sam hodala, ali sam se u pravom svjetlu pokazivala tek svojem mužu, u bračnoj postelji. Tu nije bilo nikakvih ograda u cilju postizanja najvećih erotskih užitaka. Nikako mi nije uspijevalo osloboditi se te sputanosti više godina.

Moj se muž jako trudio da me oslobodi tih ograda. Jedne godine na moru, ni sama ne znam kako, uspio me nagovoriti da odemo na nudističku plažu. Rekla sam mu da se neću skinuti, a da me drugi goli kupači ne smetaju. Kad smo stigli, nisam izdržala ni pet minuta odjevena, zbog neugode.

Pomalo plašljivo skinula sam sve sa sebe. Nakon toga prvog iskustva nikad se više nisam htjela kupati u kostimu. Tijekom boravka na plaži primjećivla sam mnoge muške poglede na mojem tijelu, a neki od njih nisu mogli prikriti svoje uzbuđenje. Moj je muž uživao što pobuđujem toliku pažnju kod muškaraca već samom pojavom.

Moram priznati da je i meni to bilo drago. Proradila mi je mašta. Divno bi bilo prepustiti se seksualnom zanosu i ekstazi s nekim od onih nabildanih mladića. Muž me je godinama nagovarao da se upustim u flert s nekim muškarcem i da odem s njim u krevet.

Rekao je da ga ta misao jako uzbuđuje. Često mi je pričao svoje maštarije u vezi toga kad smo bili u krevetu i tijekom seksa. Da budem iskrena, i mene je jako uzbuđivala takva situacija, da se poševim s nekim. Ti razgovori podigli su naš užitak u seksu do nebeskih visina, jer već i sama pomisao na drugog kako ga oralno zadovoljavam ili kad on prodire u mene izazvala bi potop kod moje mace.

Dalje od priča u krevetu dugo nismo došli. Nikako si nisam mogla predstaviti situaciju da se podajem drugom muškarcu pred očima mojeg muža, da on promatra kako uživam u tom seksu s njim. Vidjevši da tako neće uspjeti ostvariti svoj san da me ikad gleda u seksu s drugim muškarcem muž mi je jednom prilikom rekao da bi volio da se poševim s nekim tko mi se sviđa i uzbuđuje me pa i kad on nije prisutan. Tražio je samo da mu kažem kad to napravim.

On je to više puta ponavljao, ali ja, iako sam htjela, nikako da kupim dovoljno hrabrosti. Nekoliko muškaraca mi se nabacivalo, bilo je i privlačnih, otvoreno su rekli da ih uzbuđujem i da žele seks. Bilo je vruće ljetno doba i otišla sam na posao lagano odjevena kao obično. Obukla sam laganu platnenu haljinu na bretele, iznad koljena, ali ne prekratku.

Ispod haljine imala samo tange. Ljeti obično nisam nosila grudnjak, voljela sam da mi cice budu slobodne. Direktor u firmi priredio je malu proslavu povodom završetka jednoga vrlo unosnog posla. Bilo je tu za prigristi i za popit.

Kad je alkohol podigao raspoloženje stvorila se i nekakva glazba pa su neki zaplesali. Kolega Mirko zamolio me za ples i to sam s veseljem prihvatila. Volim plesati. Mirko mi je duže vrijeme iskazivao svoje simpatije.

Izašla sam par puta s njim na kavu, ali dalje nisam htjela iako je bio pun komplimenata na moj seksi izgled. Rekao je nekoliko puta da me jako želi. Bio je zaista drag, nisam bila baš ravnodušna prema njemu, ali nisam mogla prevariti muža kako sam seks s drugim muškarcem tad smatrala prijevarom. Nakon nekoliko plesova Mirko me je jače stisnuo tijekom plesa.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx