Dragi,Danas sam se pojebala kako si stalno želio

Oduvijek sam jako uživala u seksu i danas u mojim četrdesetim godinama ništa se nije promijenilo u tom pogledu. Ranije sam, međutim, jako prikrivala svoju seksualnost da ne bi stekla reputaciju lake žene. Imala sam seksualne odnose sa dečkima s kojima sam hodala, ali sam se u pravom svjetlu pokazivala tek svojem mužu, u bračnoj postelji. Tu nije bilo nikakvih ograda u cilju postizanja najvećih erotskih užitaka. Nikako mi nije uspijevalo osloboditi se te sputanosti više godina.

Moj se muž jako trudio da me oslobodi tih ograda. Jedne godine na moru, ni sama ne znam kako, uspio me nagovoriti da odemo na nudističku plažu. Rekla sam mu da se neću skinuti, a da me drugi goli kupači ne smetaju. Kad smo stigli, nisam izdržala ni pet minuta odjevena, zbog neugode.

Pomalo plašljivo skinula sam sve sa sebe. Nakon toga prvog iskustva nikad se više nisam htjela kupati u kostimu. Tijekom boravka na plaži primjećivla sam mnoge muške poglede na mojem tijelu, a neki od njih nisu mogli prikriti svoje uzbuđenje. Moj je muž uživao što pobuđujem toliku pažnju kod muškaraca već samom pojavom.

Moram priznati da je i meni to bilo drago. Proradila mi je mašta. Divno bi bilo prepustiti se seksualnom zanosu i ekstazi s nekim od onih nabildanih mladića. Muž me je godinama nagovarao da se upustim u flert s nekim muškarcem i da odem s njim u krevet.

Rekao je da ga ta misao jako uzbuđuje. Često mi je pričao svoje maštarije u vezi toga kad smo bili u krevetu i tijekom seksa. Da budem iskrena, i mene je jako uzbuđivala takva situacija, da se poševim s nekim. Ti razgovori podigli su naš užitak u seksu do nebeskih visina, jer već i sama pomisao na drugog kako ga oralno zadovoljavam ili kad on prodire u mene izazvala bi potop kod moje mace.

Dalje od priča u krevetu dugo nismo došli. Nikako si nisam mogla predstaviti situaciju da se podajem drugom muškarcu pred očima mojeg muža, da on promatra kako uživam u tom seksu s njim. Vidjevši da tako neće uspjeti ostvariti svoj san da me ikad gleda u seksu s drugim muškarcem muž mi je jednom prilikom rekao da bi volio da se poševim s nekim tko mi se sviđa i uzbuđuje me pa i kad on nije prisutan. Tražio je samo da mu kažem kad to napravim.

On je to više puta ponavljao, ali ja, iako sam htjela, nikako da kupim dovoljno hrabrosti. Nekoliko muškaraca mi se nabacivalo, bilo je i privlačnih, otvoreno su rekli da ih uzbuđujem i da žele seks. Bilo je vruće ljetno doba i otišla sam na posao lagano odjevena kao obično. Obukla sam laganu platnenu haljinu na bretele, iznad koljena, ali ne prekratku.

Ispod haljine imala samo tange. Ljeti obično nisam nosila grudnjak, voljela sam da mi cice budu slobodne. Direktor u firmi priredio je malu proslavu povodom završetka jednoga vrlo unosnog posla. Bilo je tu za prigristi i za popit.

Kad je alkohol podigao raspoloženje stvorila se i nekakva glazba pa su neki zaplesali. Kolega Mirko zamolio me za ples i to sam s veseljem prihvatila. Volim plesati. Mirko mi je duže vrijeme iskazivao svoje simpatije.

Izašla sam par puta s njim na kavu, ali dalje nisam htjela iako je bio pun komplimenata na moj seksi izgled. Rekao je nekoliko puta da me jako želi. Bio je zaista drag, nisam bila baš ravnodušna prema njemu, ali nisam mogla prevariti muža kako sam seks s drugim muškarcem tad smatrala prijevarom. Nakon nekoliko plesova Mirko me je jače stisnuo tijekom plesa.

Pomislila sam da želi osjetiti moje cice. Malo od alkohola, a malo i od uzbuđenosti dopustila sam mu to. Možda je i bilo tako, ali osjetila sam njegovu erekciju na svom bedru kao i neku omamljenost kad me je malo jače stisnuo za guzu. Bila sam u nekom transu, već sasvim mokrih gaćica, prepustila sam se Mirku, njegovim milovanjima po guzi, a diskretno i po cicama, preko haljine naravno.

Sjećam se samo da me je poveo u jednu kancelariju, zaključao vrata i strastveno ju poljubio. Bila sam opsjednuta željom za seksom. Osjetila sam pulsiranje u maci, obuzeo me neki blaženi osjećaj i prepustila sam se Mirkovim rukama. Spustio mi je haljinu i ljubio mi gole grudi.

Bila sam u ekstazi. Znala sam ranije doživjeti vrhunac samo od milovanja cica. Kad je izvadio svog macana iz gaća sama sam se spustila dolje i halapljivo progutala njegov napeti kurac. Nije bio nešto posebno velik, ali ipak dosta veći nego kod mojeg muža.

Sisala sam mu kurac žestoko, oblizivala glavić, a rukama milovala jaja. Čulo se samo njegovo duboko stenjanje od užitka koje sam mu pružala. Ne znam kako sam ostala bez tangi, ali na jedanput sjedila sam na pisaćem stolu, posve gola. Mirkov buzdovan je bio uperen u mene i približavao se mojoj pičkici.

Drhtala sam. Tako sam željno očekivala da osjetim njegov kurac kako ulazi u mene. „Aaaaah, daaaaaaaa“ izletjelo je tiho iz mene kad je prodro u moje tijelo tijelo. Prvo je nježno klizio u mene a onda se divlje zabijao u moju pičku.

Bilo mi je prekrasno, najljepše što može žena doživjeti u seksu s napaljenim muškarcem. Bila je to žestoka jebačina dvoje ljudi gladnih seksa.

– „Nemoj brzo svršiti, želim da me dugo jebeš, tako si divan“, govorila sam mu. U jednom predahu sišla sam sa stola, sagnula se nad stolac i on me grubo pojebao s guza.

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj