Mlada policajka

Imam firmu za proizvodnju PVC stolarije i 3 radnika. Uz kamion za prijevoz vrata i prozora imam još jedan auto koji je bio kod majstora i kad smo krenuli na montažu smo se ugurali sva četvorica u kabinu kamiona i krenuli u susjedno mjesto do našega. Kad smo natovareni dobro krenuli na odredište odmah na izlazu iz grada nas zaustavi prometna policija i to nas je zaustavljala mlada policajka.

Čim sam stao znao sam da će biti kazna i pokušao sam samo ublažiti posljedice kad me je pitala pogledavši dokumente gospodine Tomislave da li znate koliko ste prekršaja napravili.

Odgovorio sam da znam ali da je jednostavno situacija takva i da je drugo vozilo na popravku a datum montaže je dogovoren odavno i da sam spreman platiti ali da moje mušterije moraju biti zadovoljne uvijek i u svakom pogledu. Pozvala me u policijski automobil da pirim alkotest i kad sam krenio iza nje do službenog auta primjetio sam da je izuzetno zgodna, Prekrasan struk, kosa zavezana u rep inače bi bila do pola leđa, guza kao bombon slatka i lijepa i noge dugačke i fino oblikovane. Inače je bila dosta visoka a i u faci je bila lijepa. Sjela je na vozačko sjedalo i ja na suvozačko i dok sam išao za njom kurac mi se digao a bio sam u trapericama. Dok mi je pripremala dreger da pirim pogledala je i vidjela da mi se kurac digao a ja sam primjetio da ima prekrasne grudi. Blago je pocrvenila u licu i kad je vidjela da je alkotest 0,00 pitala me – gospodine Tomislave što ja sa vama da radim i gledala u moje dokumente a ja sam rekao da može raditi što joj je god volja.

Ne ide to baš tako, ne mogu ja raditi što me volja nego što zakon kaže ali nije se usudila gledati me u oči i bilo mi je jasno da joj je moj kurac u mislima jer je bila blago nervozna i da me željela kazniti to bi već uradila. Ja joj kažem, gospođice ajmo se dogovoriti, nemam kazne nikakve dajte mi neku opomenu a ja vama ostavim svoju posjetnicu ako vam ikada zatreba bilo kakva usluga od mene. Konačno me pogleda i kaže da vi mene slučajno ne želite podmitit, Bože sačuvaj, imam pravo valjda reklamirati svoj obrt. Nasmješila se i dok je uzimala blokić sa obrascima opomena je opet pogledala u moj kurac, Nije mogla odoliti a ja am skoro sve vrijeme gledao u njene grudi i u noge jer obožavao sam takav tip žena sa dugim nogama.

Nekoliko puta je pogriješila i ispravljala greške popunjavajući obrazac za opomenu i kad je sve ispisala dodala mi je da se potpišem blok sa opomenom i u drugoj ruci kemijsku olovku a ja kad sam uzimao lovku iz njene ruke namjerno joj malo prijeđem rukom preko njene ruke blago ju podragavši, Ništa nije rekla, malo je pocrvenila i kad sam joj vratio njene obrasce i olovku izvadim iz novčanika posjetnicu sa brojevima i podacima firme i dam joj a ona istrgne iz bloka opomenu i doda mi ju a ja joj opet podragam ruku i izađem iz auta i krenem prema kamionu a ona krene zamnom i vjerojatno totalno zbunjena i napaljena umjesto službeno da mi se obrati sa gospodine zovne me – Tomislave zaboravio si vozačku i prometnu dozvolu i pruži mi ih, Kolega ju je samo pogledao a ja sam uzeo dokumente i sjeo u kamion i krenio a majstoru do mene dao opomenu da pročita što je napisala i on se opali smijati i kaže da je opomena za nezavezani pojas i uz smjeh kaže i policajku si smuvao šefe. Ja sam se smijao i rekao da nisam ali da je izgleda cura OK a oni svi su samo onako sa puno sarkazma rekli – Ahaaaa i opet se smijali.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx