Iskoristila me buduća vijenčana kuma

Sa Marijanom sam bio dugogodišnji prijatelj i znali smo se od malih nogu, ali sam ja sad već par godina u Austriji, pa se nismo dugo vidjeli. Došao sam na odmor, a nisam joj se ni javljao zadnjih mjeseci. Od starci sam saznao da se uskoro udaje, a ovaj vikend joj je bio rođendan, pa sam donio i poklon. Mada nisam očekivao da ću biti pozvan. 

Drugi dan po dolasku lunjao sam po gradu obavivši sve one posliće koje nisam mogao prije, pa sam tako ušao u jedan kafić, te sjeo i naručio kavu i sok, pa odmjerio zgodnu konobaricu koja otišla sa smješkom i lelujavom guzom prema šanku. Nisam baš gledao okolo, već sam se zadubio u novine koje su bile na stolu.

Konobarica je došla sa naručenim, platio sam joj, izmjenili smo osmjehe i mala mi je namignula, te istim onim lelujavim hodom odšetala za šank. Sad sam primjetio još jednu curu za šankom, duge raspuštene crvenkaste kose, te izbočenom guzom koja mi je bila jako poznata, ali nije bilo šanse da je to Marijana. Odmahnuo sam glavom za sebe i vratio se čitanju novina. A onda začuh poznati glas:

– Damire? ! ? Kad si se vratio? -digoh pogled i vidjeh onu curu kraj šanka kako se okrenula prema meni, pa prepoznah Marijanu i osmjehnuh se. 

– Hej mala! ! ! Evo jučer stigao -ustao sam i krenuo prema njoj, pa smo se zagrlili i izljubili. 

– Pa čovječe, ni glasa ni traga od tebe već skoro godinu dana! ? ! ? Sigurno si našao neku, pa se ne želiš javljati, ha? -rekla je i bubnula me u rame, a ja sam se samo glasno nasmijao pa odmahnuo glavom. 

– A ne draga moja, ja se ne žurim kao ti u bračne vode -gledala me sa zanimanjem, pa sam nastavio- Bio sam po terenu zbog posla. Nešto u Njemačkoj, u Holandiji i Belgiji, a nakon godišnjeg idem u Emirate na mjesec dana. 

– Ooooo.. . dobar neki posao -ubacila se ona konobarica sa šanka, pa sam ju malo pogledao, a Marijana se odmah ubacila:

– E da, baš sam nepristojna.. . Damire ovo je moja buduća kuma Danijela, Danijela ovo je Damir moj frend i najbolji zafrkant od djetinjstva. 

Rukovali smo se, a ona mi je uputila dvosmisleni osmijeh i ponovo namignula, a onda je Marijana preuzela riječ, pa sam se preselio sa svojim pićem za šank. Ubrzo sam morao obećati da ću u subotu obavezno doći kod nje u vikendicu na ročkas.

Nastavili smo razgovarati i dva sata su prošla kao od šale. Rastali smo se i morale su prihvatiti da ja platim piće iako Danijela nije htjela niti čuti, ali sam samo pustio novac na šank i poslao im puse, te otišao. 

Došla je i ta subota, a kad sam došao oko 16 sati do vikendice na Žumberačkom gorju, fešta je već trajala. Nisam se nešto posebno oblačio jer sam znao kako je gore u šumi kod nje na vikendici i uvjek smo došli blatni natrag. Doduše, bili smo klinci, a sad smo kao ipak malo ozbiljniji. 

Kad sam ušao, potražio sam Marijanu, a netko mi se objesio na vrat i leđa uz uzvik:

– Oooo vidi ‘ko je doš’o! ! ! ! 

Okrenuo sam se i vidio Danijelu u nekoj prozirnoj majici i sa crvenim grudnjakom ispod nje. Bila je već popila, to se vidjelo i osjetilo na njoj, ali svejedno se je držala kao da joj nije ništa. Privila se uz mene i povela me, kroz uglavnom žensko, društvo do druge prostorije. Tamo je stajala Marijana sa jednim tipom, a onda se nasmješila kad me vidjela. Predao sam joj poklon, izljubili smo se, a onda me predstavila dečku sa kojim je razgovarala:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx