Gospodja S

Ovo je prva u nizu priča koja do odredjenih detalja opisuju konkretno susret sa gospodjom S. Ja sam 30. godišnji gospodin N., koji puno putuje poslom na relaciji Beograd-Zagreb, inženjer poslom i nadam se džentlmen na svakom koraku.

Radnja priče počinje da se odvija početkom oktobra(listopada) u Beogradu, gde je u toku standardni radni dan sa saradnicima. U jednom momentu nepoznat meni broj me zove iz Zagreba, gde mi se predstavlja gospodja S da je iz Zagrebačke firme koja bi predstavila svoj proizvod i rešenja za srednja preduzeća.

Moram priznati da je gospodja S već u tom momentu vladala izuzetno poslovnom teminologijom. S obzirom da sam tih dana u Zagrebu bio na kracoj profesionalnoj IT obuci kažem mladoj dami da ću se javiti.

Posle nekoliko tmurnih beogradskih dana okovanih užasnom guzvom spreman krećem za Zagreb u mojoj standardnoj kombinaciji za te prilike, navy-blue kombinacija pantalona i sakoa.

U putu do Zagreba opet je isti broj zazvonio od gospodje S koja je pitala da li bih mogao biti u njenoj firmi u dogovoreno vreme. Gospodja S je imala jako umiljato sexy glas i vec u tom trenutku me je interesovalo kako izgleda gospodja S.

Ubrzo sam bio ispred kompanije u kojoj radi gospodja S gde me je dočekala jedna mlada dama u dvadesetim godinama jako lepog izgleda, dugonoka brineta u leprsavoj kosulji i crnim pantalonama koji su isticali njenu pozadinu dok je ubrzano išla ispred mene i sprovela me do jako lepe i prostrane kancelarije gospodje S.

Mlada gospodjica me je zamolila da sačekam gospodju S nekoliko minuta i kulturno me je ponudila sa veoma dobrom kafom i odličnim bajaderama. Ubrzo zatim je ušla gospodja S, direktorka operacija, kulturno smoo se rukovali.

Gospodja S je izgledala kao sto i jeste jedna prelepa i vrhunska dama u tom trenutku. Imala je na sebi belu košulju koja je u pravom smislu isticala njene bujne grudi koje su se nazirale kroz jedno jedno otkopčano dugme. Pogled mi je na sekund ostao u blizini tog opasnog područja što je S zasigurno primetila.

S je imala na sebi i crnu firmiranu suknju nesto ispod kolena, koja je isticala njene fenomenalne butine na koje mi se pružao predivan pogled, a dodatni utisak su odavale crne carape koje su davale gospodji S jedan fenomelan utisak.

Razgovor je protekao u opuštenoj atmosferi gde mi je S zaista na kvalitetan način prezentovala kompaniju i njena interesovanja, saznao sam da S ima 48 godina, i da je udata da kažem za kolegu iz moje branše. Kako je razgovor tekao sve smo bili opušteniji, s obzirom da mi je pomenula da joj je muž na putu.

Moram reći da mi je već u tom trenutku izazvala napetu reakciju što je i ona verovatno primetila. Objasnio sam joj da bih voleo da kasnije dogovorimo detalje naše buduće saradnje uz neko dobro Istarsko vino. Rekao sam joj da nisam nov u Zagrebu i da cu odabrati neko dobro mesto sa zapocinjanje saradnje.

Dok sam se pozdravljao sa predivnom gospodjom S osetio sam snagu njenih grudi, opojnog mirisa, a ona je verujem osetila poveći deo koji trudio da ne poispada iz prilicno uskih pantalona u tom momentu. Delovala je S kao jedna neverovatna elegantna dama, sa prizvikama sexualne boginje.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj