Opuštena ženica

Svi se sjećate moje droljice koja se opustila sa našim prijateljem. Od tada je prošlo vise od 6 mjeseci. Naravno u tom periodu seks nam je bio super i uvijek smo spomenuli onu vecer kada se dala obojici. Bližila nam se godišnjica braka. Odlučio sam da provedemo tri dana u hotelu sa svim popratim sadržajima za opuštanje. Sa roditeljima sam dogovorio da ta tri dana djeca budu kod njih kako bi bas uživali.

Došao je i taj dan i krenuli smo na mini odmor. Nije to bilo nesta ekstra daleko nekih 50km ali dovoljno da budemo daleko od svega.

Kad smo stigli odma odma smo se zaljubili u sve ono sto nas je okruživalo. Odma smo se bacili na plan da iskortimo sve što nam se nudi. Tako je i bilo od masaža, kupki do teretane i joge. U petak navečer bez obzira sto smo bili umori seks je pao. Dala se naravno vise nego obično jer je bila opuštenija i nije marila da bi ju mogla čut djeca.
Došla je subota nenadani dan D za mene. Mozgali smo popodne šta još nismo odradili i kroz priču sjetimo se saune. Odma sam imao u glavi seks u sauni onako slatko znojni. Otišli smo na večeru. Slučajno samo tamo upoznali Filipa. Momak naših godina fin i pristojan. Pričao je kako radi kao trgovački putnik i kako mu fali žena i te sentimentalne fore. Otišli smo u sobu i spremili se za saunu. Ena naravno kupači po pol guze i grudnjak gdje pola sisa kipi van. Nabacili mantile i krenuli dolje. Bilo smo dolje jedno 20 min. Odlučim ju malo namazat uljem. U tom trenutku na vrata ulazi Filip. Prvo iznenađenje kasnije druga priča.

Odma je bilo vidljivo da ju jede pogledom. Malo malo pogled mu je bio usmjeren ka njenim sisurinama. U jednom trenutku ona kaže… ajde nek me netko namaze nikakve koristi od vas dvojice. Znao sam odma gdje ovo vodi. Bacio sam mu ulje koje sam držao u jer je on bio pored nje bas. Ona je legla stomak i opustila se. On je krenuo oko butina što se njoj dopalo i odma svoje polu gace rukom gurnula u guzu. Njeno dupe sjevnulo je ispred njega. Nakon jedno 5 mi ustala se Ena i pogledala ga. Pa nisi los mogu ti reć, a koliko vidim i njemu se dopalo. Bit će da ti stvarno fali ženica. Uhhh nemaš pojma ni sama koliko. A da mi odemo na neko drugo mjesto. Koje mjesto pitao je Filip…. Sobu ispalila je ko iz topa Ena.

Ajde šta se stiso vidiš da je napaljena ko kuja… izgubio se od te moje rečenice. U seksudi smo krenuli u sobu. Čim smo ušli kao da smo se dogovorili. Ja ju ljubim u usta a on iz nje po vratu. Ona se trljala svojim dupetom o njegov kurac dok je moj trljala rukom preko hlacica.
Klekni droljo… šapnuo sam joj

U seksundi je bila na koljenima i izvadila oba kurca van. Sisala je malo meni malo njemu. Nakon jedno 5 min ustala se i krenula ka krevetu. U hodu je skinula gaćice.

Sad je vrijeme da ti malo uživaš kujice rekao sam i raširio joj noge. Nadao sam se da će Filip uhvatit se sisa. Na moje čuđenje on je svoj kurac strpo u njena usta. Svidjelo mu se očito dok iz hodnika. Ajde Filipe pokaži mi koliko ti fali ženica. Nije dugo razmišljao raširio joj je noge i utero kurac ko luđak. Ja sam izvadio njene sise no bio sam joj neprimjetan. Vidio sam da je vrag odnio salu uzeo je kosu i nabio joj kurac u usta. Stenjala je kao nikad prije. Bila je sva mokra. Znoj ulje sline sve se to na njoj izmjesalo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx