Hajde, pokaži teti Nadi da ti je stalo do nje, pokaži da si muško

Od kada znam za sebe, moja porodica i Karanovići su bili u izuzetno dobrim odnosima. Za slave, praznike i druge dogadjaje stalno pomazemo jedni drugima, kako uslugama, tako i materijalno.

Njihovu porodicu čine čika Dule, teta Nada, i dve ćerkice. Tačnije… činili su. Čika Dule je oduvek bio zajeban trgovac, pravi “Arapin” kada je reč o pregovaranju pa je tako uspeo da se svojim trudom i umećem uzdigne do veoma važne pozicije u svojoj firmi koja je nažalost od njega tražila da često bude odsutan po duži vremenski period, van države. I to je uzelo maha.

Nekoliko godina kasnije, našao je sebi drugu ženu u inostranstvu i brak sa Nadom se raspao a on je otišao iz zemlje… jedino ga još alimentacija za Srbiju veže, kao da mu deca nisu ništa.

To je ostavilo tetku Nadu potpuno slomljenom pa smo joj bili uvek dostupni, za sve što je trebalo. Ona je bila dosta draga osoba, jednostavna, prostodušna… čak i naivna. Ali njen izgled me je vremenom počeo ložiti. Imala je 46 god, bila je visoka nekih 165cm, simpatična, sa oblom, malo većom, guzom, smeđom kosom, do ramena, i jakim nogama ali svima su najviše mamile poglede njene sise koje su, iskreno verujem, bile okidač mnogim erekcijama… Jaka šestica, kruškastog oblika sa izrazito velikim bradavicama tamne boje koje su se nazirale kad god bi obukla neku tanju, belu tkaninu. Kao klincu, nije mi bila zanimljiva….

Drkao sam na razne porniće, ali vremenom su me počele zanimati pojedinosti, pa me je ta pretraga po kategorijama dovela do kategorije obline (“curves”) koja me je i zainteresovala za tetka Nadu.

Počeo sam često maštati o njoj. Kada bismo skupa nešto radili uvek sam je zagledao, naročito leti kada je bila u kratkom šorcu i majčici na brtele, bez brusa.

Nisam izgubio interesovanje ni nakon što je nabacila par kilograma i dobila stomačić, štaviše, tada sam počeo najviše misliti na nju dok sam natezao kitu. Nisam znao šta ću… Postao sam opsednut i zamišljao je u raznim pozama kako se nabada na kurac.

Jednoga dana je stigao vašar u selo, pošto se seoska slava bližila. Sa sve ringišpilima, šatrom i ciganima, vašar je svake noći mamio ljude pod šatore a decu kod špileraja i ringišpila.

Tog dana smo se napili ko Rusi. Od podneva sam sa najboljim drugarima zalivao kao da mi je poslednji dan na planeti.

Posle deset, uveče, bio sam uveliko spreman za veliko finale, ali me je luda sreća i umor naterao da polako krenem svojoj kući.

Pošao sam kući ulicom iza one u kojoj ja živim, pored Karanovićeve kuće i tek što sam bacio pogled na njihov dom ugledao sam tetka Nadu pored kapije sa cigarom u ruci kako me posmatra onako otkinutog.

“Šta se tebi desilo, lepi moj” pitala me je kroz smeh…

“Malo sam popio sa društvom, kažu da se valja” odgovorio sam opušteno.

“Teško ćeš takav stići kući, hajde da malo uđeš, da dođeš sebi pošto te takvog ne puštam da ideš sam”.

“Pa, mogao bih”, odgovorio sam kratko.

Prihvatila me je pod ruku, oslonio sam se na nju i direktno pogledao u njene grudi koje tanki bade mantil nije dobro sakrivao. Da li je to bilo od mojih uspaljenih hormona ili je to alkohol radio, ne znam ni sam ali ruku koju sam bio prebacio preko njenih ramena, da se oslonim, polako sam spustio na njenu desnu sisu i nežno je uhvatio.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx