Nevinost sam izgubila sa rođakom

Incest priča, Nevinost sam izgubila sa rođakom… U ovoj priči ću se zvati Kristina. Imam 24 god. i za svoje godine sam fino građena. Visoka cura, duga plava kosa, plave oči i punije usne. Trenirala sam nekoliko godina košarku tako da sam imala stvarno dobro izvajano telo, a naročito guzu.

Ja sam Kristina, ili ću se bar tako zvati u ovim pričama. U ranim 20tim godinama sam i lepo sam građena – visoka, duge plave kose i plavih očiju. Imam punije usne, prave pušačke i odličnu guzu, što možete videti i na slici.

Ova priča je počela još pre 6 godina sa mojim daljim rođakom Stefanom. Ja i on smo odrastali zajedno i u početku su mi njegovi dodiri ličili na naše dečije igre, ali sam shvatila da to uopšte nije tako.

Jedne večeri, moji su bili van grada poslom i Stefan je došao da prespava kod mene pošto je bio stariji 4 god. Bio je visok tip sa plavim očima i plavom kosom.

Pogasili smo svetla u stanu i pustili smo neki horor da gledamo. U jednom trenutku Stefan me je zagrlio, ali meni je to bilo normalno pošto smo non-stop bili zajedno.

Počeo je da me miluje po licu, ali ja sam samo nastavila da gledam film i nisam obraćala pažnju na njega. U jednom trenutku njegova ruka se našla na mojim grudima. Ostala sam skamenjena u tom trenutku i nisam uspela ništa da izustim.

Sve jače je počeo da mi stišće grudi i da mi povlači glavu ka sebi. Nisam želela da me dodiruje ali u tom trenutku jednostavno nisam mogla ništa da uradim, osećala sam se izgubljenom. Snažno mi je povukao glavu ka sebi i poljubio me je. Osećala sam da ne mogu da disem. Nekako sam uspela da okrenem glavu i da izustim: „Nemoj Stefane”, ali on nije obraćao pažnju na moje reči.

Ustala sam sa dvoseda a on me je naglo povukao za ruku i oborio. Legao je preko mene tako da se nisam mogla pomaći.

Koliko god da sam pokušala da skupim kolena nisam mogla protiv njega, bio je duplo jači od mene. Počeo je da me ljubi i da mi govori kako me želi od prvog trena. Nisam mogla ništa da govorim, samo sam slušala i pokušavala da se iščupam iz njegovih ruku.

Kako sam imala samo letnju haljinicu, u jednom potezu ju je pocepao, tako da sam ostala samo u donjem vešu pred njim. Pocepao mi je i brus i počeo da mi jako ljubi i grize grudi.

U jednom trenutku sam prestala da se opirem i samo sam se prepustila. Više nisma imala snage da mu suprostavljam. Kada je video da se više ne opirem oslobodio mi je ruke i polako je počeo da mi dodiruje kosu. Pokušao je da me smiri i da mi kaže da će biti nežan i da ne želi da me povredi.

Polako je počeo da mi ljubi stomak, a onda se spuštao sve niže. Polako mi je skinuo gaćice i nežno me poljubio. U tom trenutku sam potpuno zaboravila da mi je rođak i prepustila sam mu se. Bila sam totalno vlažna, dovodio me je do ludila iako to nisam želela da mu priznam.

Pokušao je da mi stavi prst, ali primetio je da sam previše uska. U tom trenutku je shvatio da sam bila nevina. Podigao se i počeo je da mi se izvinjava govoreći da nije znao i da nije imao nameru da me povredi.

U njegovim očima sam videla suze i tek sam onda shvatila da ustvari i ja njega želim. Polako sam mu se približila i poljubila ga. Rekla sam mu da želim da mi on bude prvi i da me nije povredio, jednostavno me je uhvatio nespremnu. Pogledao me je još jednom i videla sam da je u mojim očima video stvarnu želju za njim.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Atom komentira

    Super

Komentiraj