Hoću da ti se naguzim,da me tucaš od nazad

Pre nekog vremena odlučio sam da malo radim na svom telu,godine su stizale,ishrana nepravilna,poslovni ručkovi,večere ,malo kretanja i stomak je počeo da se zaokrugljuje. Moja Dijana je i dalje izgledala kao boginja lepote ,tako da sam i ja morao malo da povedem računa o svom izgledu. Tri puta nedeljno sam odvajao vreme za sebe i to ništa nije moglo da spreči. Teretana je bila lokalna, dve ulice od našeg stana,ali moderna u svakom smislu,ukusno sređena ,sa novim modernim spravama . Pre mog termina devojke su imale aerobik. Bile su to uglavnom cure koje vode računa o svom izgledu,znači prilično zgodne,a bilo je i onih koje su kao ja zakasnile ,pa su došle da ispravljaju greške iz kuhinje.

Primetio sam da na aerobik dolazi i naša komšinica,žena koju sam poznavao iz viđenja,ustvari imao sam problem sa njenim mužem ,kada smo imali neke radove u kući ,to je gospodinu mnogo smetalo,pa smo imali kraću raspravu, posle smo to sredili i počeli da se uredno javljamo jedni drugima,kao dobre komšije.

Komšinica je bila žena od nekih 30 godina,smeđe kose,uredno izvučenih pramenova ,plavih očiju ,i lepog tela ,dolazila je očigledno da održava kondiciju ,jer joj je telo bilo zaista savršeno. Kada bih je viđao u prolazu, bila je uvek elegantno obučena,sexy ali diskretno ,besprekorno doterana i ceo ulaz je mirisao na njen parfem. Kada me je prvi put videla u teretani,samo je prošla pored mene i kratko se javila uz osmeh,sledeći put me je pitala kako napreduju vežbe ,da bi posle par puta zastajala i obavezno malo pričala sa mnom,upoznali smo se malo bolje,saznao sam da se zove Ivana,ali smo isključivo pričali o vežbama i zdravom životu. Dolazila je u teretanu u širokoj trenerci tako da,koliko god sam gledao nisam mogao da vidim ništa od njenog prelepog tela. Jednom prilikom je moj instruktor pokazivao nekoj novoj članici kako izgleda sala za aerobik ,baš dok su trajale vežbe,kada su otvorili vrata iskoristio sam priliku da malo bacim pogled,unutra. Devojke su skakale,vežbale ,uz muziku,a onda sam video prizor od koga mi je zastao dah,Ivana je bila blizu vrata,okrenuta leđima,obučena u crne helanke i tanga bodi , fluoroscentne, zelene boje,ta zelena crtica je bila tako sexy u njenoj lepoj guzi. Poludeo sam od te scene,samo mi je ta guza bila u glavi,zaboravio sam i vežbe i stomak.

Kada su završile trening,devojke su izašle iz sale,umesto da uđem i počnem da treniram,instruktoru sam dao neko glupo objašnjenje i krenuo kući za njom.Stigao sam je i takođe je slagavši za razlog ,lagano pored nje krenuo ka kući,uz neobaveznu priču. Opet je bila u onoj širokoj trenerci, ali ja sam znao šta je ispod,i mašta mi je radila.Rekla mi je da je instruktor fitnesa i da vežba već godinama. Jedva sam čekao sledeći trening,zamolio sam je da ostane posle aerobika sa mnom na treningu i malo mi pokaže neke vežbe i pomogne oko tehnike.Umesto očekivanog ne mogu ,dobio sam neočekivano ok i veliki osmeh,

– Ne žurim nigde sama sam svejedno,muž mi je na seminaru, a deca kod bake.

Rating: 4.5/5. From 26 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x