Nakon hotanja našli se u hotelu

Prvi kontakt sa Markom, Karolini je odagnao sve sumnje da će je tretirati kao neku maloumnu djevojku, koja je samo lijepa i seksipilna. Nije joj bilo ugodno što mu je poslala onakve poruke i što je totalno izgubila kontrolu nad sobom.

Pomislila je da će je tretirati kao običnu kurvu, da sa njom uopće neće razgovarati i bila je prilično odlučna u tome da će ga odbiti ukoliko se tako nešto desi, iako je željela seks s njim. Ipak, Marko se ponašao kao pravi džentlmen. Dočekao je na recepciji hotela u kojem je odsjeo i najprije dotaknuo njen nosić crvenom ružom, pa tek onda pružio ruku i predstavio se.

Izgledao je kao i na slikama, poslovan muškarac, doduše u malo opuštenijoj varijanti. Pantalone drap boje, košulja, a preko ramena mu je visio neki kagani džemper. Njegovoj šarmantnosti nije oduzimao stomačić koji nije ni pokušavao sakriti, što se Karolini posebno svidjelo, jer je to govorilo da nema nikakvih kompleksa i da je, zapravo, sasvim prirodan. Ponudio joj je da popiju piće u snack-baru, što je njoj bio dokaz da se ono čega se bojala neće desiti.

Hotati sa starijim muškarcem

Za prvi susret s Markom, Karolina je odlučila izgledati uobičajeno. Raspustila je svoju dugu, valovitu smeđu kosu i istakla duge trepavice, koje su dodano uljepšavale njene prelijepe, krupne zelene  oči. Nije stavljala puno šminke, samo je na usnice stavila sjajni ruž roza boje, u skladu sa jednodjelnom haljinicom iste boje. Haljina joj je bila uska i isticala njene savršene obline, uzak struk, i otkrivala ljepotu njenih grudi. Dopirala joj je do sredine bedara, pa kad bi sjela povlačila se do guze, a ispod rubova dekoltea provirivao je bijeli, čipkasti grudnjak, koji je, dok je sjedila sa njim, pokušavala prekriti haljinicom, povlačeći njene rubove ka gore, što je zatezalo njene grudi, a Marku mamila uzdahe i značajne poglede koje nije krio. Rasterećena sumnji, Karolina je bila sve opuštenija i igrala se papučom sa štiklom na desnoj nozi, svjesno. Glatka, zategnuta koža njenih butina Marku je dodatno raspirivala strast, pa je on postajao sve pričljiviji i duhovitiji. U jednom trenutku nagnuo se preko stola i šapnuo joj na uho.

„Želim svoje usne na tvojim lijepim butinama.“

Od njegovoga daha na uhu i vratu, blaga jeza prođe Karolininim tijelom i instiktivno zgrči butine. Okrenula se i samo blago prislonila svoje nježne usne na njegove i dugim, njegovanim prstima blago pomilovala Markov lijevi obraz.

Marko je ustao i za šankom platio piće koje su popili i osmjehnut pružio joj ruku. Prihvatila je i i krenuli su prema liftu. Dok su se penjali na sprat na kojem je njegov apartman, samo ju je gledao. Karolina je očekivala da će nasrnuti na nju, da će je pohlepno ljubiti, zavući ruke pod njenu haljinicu, stegnuti joj guzu, usisati bradavice, ali on je samo stajao tik uz nju i gledao je. Srca su im lupala, jako. Marko joj se približio dovoljno blizu da je na stomaku jedva osjećala nabreklinu na njegovim pantalonama. Gledao je u oči, koje su se caklile.

Rating: 4.3/5. From 14 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare