Imaš zadatak da smiriš malo onu razmaženu djevojku

Srijeda ujutro, dovršavao sam jedan tekst, kad me je povala šefica računovodstva u kancelariju. Pomislio sam, šta sam zgriješio kad je tako službena prema meni. Milka je bila žena pred penzijom, udovica, ali uvijek raspoložena i nasmijana žena.Ušao sam i ljubazno rekao, šefice, što ste me zvali.

-Sjedni tu i sačekaj samo da arhiviram ovaj dokument. Pomislio sam da nisam negdje zabrljao u oblasti marketniga, koji sam usput radio uz redovne obaveze.

-Imaš specijalan zadatak, rekla je stavivši naočale na vrh nosa.

-Koji, upitao sam radoznalo.

-Ona mala Biljana je postala nemoguća. Stalno se svađa sa kolegama, a primljena je preko veze na dva mjeseca. Imaš zadatak da je primiriš, rekla je smijući se iskusna šefica.

-Pa otkud baš ja, oženjen sam, imam posla, a Biljanin otac je rođak mom puncu. Ona mi je u jednu ruku svastika.

-Ništa ne brini, to nema nikakve veze. Ja sam je pripremila i rekla sam joj da ćeš ti to odraditi. Rekla sam joj da je to kao kad udariš motkom po vodi, malo se zatalasa, a onda se ništa ne primijeti, smijala se i dodala, idi to uradi ili mi ne idi na oči.

-Ustao sam zatečen razgovorom sa starijom šeficom, a on ami na izlasku iz kancelarije dobaci, i poslije ćeš mi reći kako je bilo.

Došao sam do Biljaninog stola i rekao joj moramo izaći iz kancelarije negdje na kafu. Nasmijala se i kazala, u redu.

Biljana je tad bila dvadesetdvogodišnja razmažena djevojka. Imala je sve u životu, radila je posao za koji nije bila uopšte zainteresovana, niti je pokazivala volju da bilo šta nauči. Bila je prava mršavica, kost i koža. Sise neprimijetna, noge tanke, guza, kao da je i nema. Jedino su joj usne bile sočne, a oči živahne. Na kafi sam joj rekao da bih želio da se nađemo večeras negdje, da malo porazgovaramo.

-A gdje ćemo se naći.

-Možemo u kancelariji, predložio sam , a ona je prihvatila.

Biljana je došla odjevene u farmerice, koje su joj osjetno bile velike, ni jednim detaljom nije privlačila pažnju  muškarca.

Čim smo ušli u kancelariju, rekao sam joj da mi se sviđa, da je često sanjam i zamišljam i da bih je volio maziti.

Smijala se gotovo histerično i udarila me ovlaš po grudima.

Privukao sam je i poljubio, a potom raskopčao bluzu. Ukazale su se male sise, kao u djevojčice u ranom pubertetu. Zbunila me njena agresivnost. Prosto je zgulila odjeću sa mene i odmah ga uhvatila u ruku. Halapljivo ga je počela pušiti,grickati, skoro grubo.

Moje iznenađenje je tek nastupilo kad sam joj skinuo gaćice. Imala je lijepu pičkicu sa izraženim usminama, ali jako zaraslu, kao da se radi o srednjovječnoj ženi. Lizao sam je, grickao usmine, a biljana je počela glasno ječati. Sva je bila užurbana, smetena i preuzbuđena. Tražila je da joj ga odmah stavim, da ne čekam ni sekundu.

Kurac mi je pulsirao, radovao se mladom mršavom mesu. Prodirao sam polako, a ona me je odmah počela neugodno grepsti po leđima i guzi. Ječala je i histerisala. Svršavala je kao ždrijebica , glasno uz komentare koje do tada nisam čuo.

-Jebi me jako, kidaj me, ne žali me.Mijenjali smo poze, čas me jahala, čas sam ga nabijao otpozadi. Svršio sam joj unutra, rekla je da ništa nije zabranjeno.

Imao sam namjeru da malo predahnem. Iz direktorovog bifeoa nasuo sam ljuto piće zapalio cigaretu, a ona je i dalje žurila.

-Jebi me ponovo, ne mogu čekati.

Uslijedilo je novo, još žešće prodiranje, kidao sam je svojim debelim kurcem. Jaukala se i krivila se. Gledao sam je i čudio se, svaka kost joj se poznala, otkud joj tolika energija i želja za kurcem.

I nakon druge porcije zaista sam pomislio da se obučem i pođem u stan.

-Ni govora, zagalamila je. Ukoliko se obučeš pozvaću ti ženu i rći joj da smo se pojebali, pa neka pukne bruka u porodici. I zaista okrenula je pet brojeva na telefonu i prst zadržala na posljednjem broju, petici.

Prišao sam joj, zbunjeno i preplašeno i zviznuo jaku šamaru. To ju je tek uspalilo, sjela je na sto i rekla jebi me ovdje.

Nemilice sam je trpao tu na tvrdom hladnom stolu, pitajući se kako joj može biti lijepo. Imao sam tad 35 godina i bio sam u najboljoj snazi. Dugo sam ga nabijao, pička joj je bila toliko vlažna da se čulo šljaptanje od  žestokih uboda. Nisam dug mogao svršiti, ona se tresla i svršavala u seriji. Zamišljao sam druge žene, mlade djevojke , pa čak i šeficu računovodstva i na kraju nekako svršio.

I dalje je bila agresivna htjela je još. Ponovo sam joj opalio šamaru, otvorio vrata kancelarije i rekao izlazi. Izgurao sam je u hodnik i zaključao se.

-Otvori mi molim te, hladno mi je , neću više navaljivati.

Otvorio sam, a ona me nježno poljubi, otkopča šlic i poče ga sisati. Ponovo se ukrutio , ponovo sam ga nabijao nemilice. Jebala se kao najveća kurva, cvilila , ječala, molila da budem još grublji. Nakon više od pola sata istresao sam u nju tek po koju kap.

-E sad mi  je dosta, ali za danas, sutra hoću opet.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare