Sa kćerkom na poslovnom putu

Ja sam Petar, poslovan čovjek u ranim pedesetim godinama. Zastupnik sam jedne velike njemačke firme za zemlje bivše  Jugoslavije. Mnogo putujem, moj život se uglavnom odvija u hotelima i na četiri točka.U septembru prošle godine zakazao sam veliki susret sa partnerima, poslovnim kupcima. Radnja se odvija na jadranskoj obali u hotelu sa četiri zvijezdice.

Moja Tamara,starija ćerka je studentica druge godine engleskog jezika. Veoma je bistra i pametna, odlično se služi kompjuterima i engleskim jezikom, a sama u slobodno vrijeme izučava i talijanski. Odlučio sam da je uključim u posao. Tamara je jako zgodna i umiljata djevojka. Plavuša je, duge kose, visoka, kao izvajana. Grudi su joj četvorka, reklo bi se ni grama viška nema na svom prelijepom tijelu. Opisaću vam do tančina naš prvi zajednički posao sa poslovnim partnerima, u kome smo očekivali zaradu ravnu godišnjoj plati jednog srednjoškolskog profesora.

Putovali smo udobnim audijem šesticom. Vozio sam rutinski, putem koji poznajem kao svoj džep. Krenuli smo oko tri ujutro. Tamara je spavala, našao sam neku laganu muziku i uživao u vožnji. Tek u osvijetljenim dijelovima ceste primijetio sam da su se njene helanke toliko pripile iz tijelo, da joj se nazirao lijepi mladi rascjep među nogama. Znao sam da je to zabranjeno, ali oči su mi stalno letjele baš tu. Dekolte joj je bio pristojan, ali nazirale su se dvije lijepo izvajane sise, a bradavice su se nazirale i kroz prsluče i ljetnu majicu.

Uzeli smo dvije jednokrevetne sobe sa pogledom na more i terasom koju je samo odvajao stakleni zid.

Stigli smo oko podneva, osvježili se pićem i nakon ručka dogovorio sam sa prijateljima da održimo prvi sastanak u 16 časova. Dao sam upute Tamari, do tančina je razradila naš program. Na moje, i iznenađenje svih u Sali, ušla je graciozno sa elegantnim sandalama na štiklu i haljini koja joj je otkrivala duge lijepe noge i grudi do pola. Predstavio sam je kao mladu saradnicu na projektu,koja radi honorarno, a najvjerovatnije će po završetku studija biti moj asistent.

Poslovi su se odvijali povoljnije nego što sam zamišljao, potpisani su ugovori sa dogovorom o avansnoj uplati, tako da praktično ne bismo ništa više morali raditi do kraja godine. Na kraju smo  napravili koktel, a uz moju Tamaru prilijepio se jedan  poslovni Splićanin, inače potpisnik i najvrijednijeg ugovora. Malo smo polili, a potom sa rekao Tamari da se idem istuširati ,a potom krenuti u šetnju. Ona mi je rekla da je umorna i da jedva čeka da malo odspava, te da neće izlaziti čak ni na večeru.

Istuširao sam se i krenuo vani. Zaboravio sam cigarete i vratio se iz hola u sobu. Čuo sam nekakv žamor u Tamarinoj sobi. U prvi mah sam pomislio da razgovara mobitelom, ali buka je bila sve jača.

Ubijeđena da sam u šetnji moja Tamara se potpuno opustila sa zgodnim Dalmatincem,a ubrzo je došlo i do vrućeg kontakta.

-Uhhhhhh, nastavi tako, jače, ostavi ga nek miruje  u meni, jebi me dugo, rasturi me, samo su neke riječi koje je moja mezimica sve glasnije izgovarala. Polako sam otvorio balkonska vrata i stao tik pored stakla koje nas je dijelilo. I njihova soba je bila otvorena, pa sam mogao sve jasno da čujem, bio sam udaljen od njih manje od pet metara.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx