Viki sam djelio s najboljim prijateljem 1.dio

Ovo je 1 dio od 4 u seriji Viki sam djelio s najboljim prijateljem

Ova priča se sastoji od više dijelova i dogodila se. Imena sudionika su promjenjena radi diskrecije ali zadržavaju istu radnju koja se desila.

Viki sam kao svoju neviđenu seksualnu muzu upoznao u svojim tadašnjim 30-im godinama. Bujna plavuša niža od 170 cm vrlo seksualizirana a ipak u javnosti je uvijek bila čedno obučena ali zato u glavi sam ja bio jedan od onih rijetkih koji su znali do koje mjere Viki je seksualna životinja i san svakog muškarca. Fetiš je tim veći što je Viki doktorica.

Kako smo se prohodali i počeli se upoznavati Viki je spominjala da želi znati moje seksualne maštarije. Iako je već prije spomenula tipičnu žensku maštariju o 2 muškarca kako zadovoljavaju ženu i dominaciju žensku nisam bio pretjerano osupnut niti sam je osuđivao.

Moja maštarija je bila komplciranija s druge strane. Ja sam još od tinejđerskih dana maštao o seksu utroje u kom ja i tadašnji najbolji prijatelj bi jebali cure kojima smo bili okruženi. Pogotovo bi mi bilo vruće kad bi mi priznao na moje pitanje da je neka od mojih bivših bila mu napeta i skupa bi drkali do svršavanja na iste. Često smo slali opise koju bi gdje ali došle su 20e i obojica smo ostavili to iza sebe.

Svoje djevojke nebi viđao kroz taj pogled dok sam bio u vezama sve do Viki. Viki sam gledao kao nevjerojatnu djevojku potpuno različitu od prošlih, vjerujem da čitatelji nebi razumjeli koliko mi ona znači ali radi nje smatrat ijednu prije nje posebnom sam smatrao greškom. Koliko je bila savršena toliko sam ja bio zabrinut jer nisam bio savršen i u jednom razgovoru oko mojih maštarija priznao sam što sam radio s prijateljem. Nikakvo čudno ponašanje od nje nisam primjetio. Osjetio sam da me prihvaća kako nijedna nije, u tom trenutku kao da je tramvaj odnio sve moje tjeskobe do tog trenutka. Često sam iza tog spominjao i seks u troje i izvedenice koje su mi bile zanimljive i uvijek sam napominjao da bi u tome i jedina žena bila Viki, njeno zanimanje za seks utroje bi se obnovilo čuvši to da je podjeljena između mene i moga prijatelja čak i da je ona zločesta hotwife koja se zabavlja okolo ali vraćajući se meni i pričajući na obostran užitak kako je bila zločesta ali tu smo oboje stali s daaljnim napredovanjima na tu temu.
Iako je međusoban užitak bio uzajaman nismo se usuđivali preko toga dalje iako sam ja stalno spominjao kako je hot i napeta da je sigurno svi muškarci besramno gledaju i maštaju da je pojebu. Moji besramni komentari često su joj zapalili maštu da je jednom rekla da ako sam hrabar onda da dovedem tog prijatelja na “druženje”.

Idućih mjedec dana tucali smo se duplo češće i intezivnije nego inače a ja sam nam kupio i par dilda s kojima smo se igrali u spavaćoj sobi. Ali najčešća kombinacija u kojoj smo završili je bila da Viki ližem picu dok je lagano s dildom jebem uz dirty talk kako je kurva koju ja kao muž ližem dok je stranac jebe istovremeno.


U takvim turbo perverznim trenucima svršavala je instant da sam se zamislio kako će ako ga i dovedem onda izdržati maraton koji bi imali na njoj. Uvjeravala bi me da može a poznavajući nju mogla je ono što druge žene nisu mogle, Viki je vjerovali ili ne prava pravcata porno glumica ali koja neglumi i anonimna je. Počeo sam se ponovno čuti sa svojim starim prijateljem i da zaobiđem čudna pitanja pozvao sam ga na druženje kod mene i Viki u drugi grad u kojem smo trenutno boravili na duži period.

NastavciViki sam djelio s najboljim prijateljem 2.dio >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj