Naša Prva trojka sa muškarcem iz oglasa

 

Razmišljao sam kako da nadjem nekoga koga bi uključili u naš seksualni život, jer ipak je Bihać mali grad, dosta ljudi se medjusobno poznaje. Našao sam sajt za erotsko druženje i registrirao nas kao par. Naravno njoj još ništa nisam rekao. Postavio sam neku bez veze profilnu fotografiju koja je asocirala na ono što tražim. 

Počele su poruke stizati jedna za drugom, većinom od napaljenih klinaca koji nikad pičke nisu vidjeli u životu i mislili su da im je to prava prilika da nešto umoče. Stavio sam oglas da tražimo par ili pojedinca.. . diskretne naravno. Javljalo nam se dosta parova ali nažalost sve iz daleka, jer putovati par stotina kilometara s namjerom da se sexamo nije mi padalo na pamet. 

Izdvojio sam nekoliko njih i ubacio u favorite i počeo se malo intentzivnije dopisivati. Ali još uvijek nisam imao ideju kako da to sve sprovedem u djelo. Trebao nam je prostor slobodan, jer kad su nam sinovi tu nema šanse da se seksamo u kući. 

Bio je prvi maj, dan kada se slavi , roštilja, pijanka itd.. . Pozvani smo kod rodjaka i otišli smo oko podne svi skupa. Klinci su odmah rekli da će ostati na konaku kod njih jer su htjeli da igraju playstaton sa njihovim klincima.

Dan je bio dosadan, jer je kiša nekoliko puta prekidala roštilj pa smo se povukli u kuću. Vidio sam na njoj da je i njoj dosadno a meni je u glavi bilo kako da ideju sprovedem u djelo.

Ušao sam na taj erotski sajt preko mob. I vidio zanimljivu poruku .. . Momak (desetak godina mladji od nas) se javio na oglas, posmatrao bi nas i po našoj želji bi nam se priključio. Vidio sam priliku u tome i poslao sam mu poruku sa pitanjem da li može večeras doći do Bihaća, ali mu ništa konkretno ne obećavam jer nisam znao kakva bi bila njena reakcija.. .

Odgovorio je da može, biće oko 8 večeras u Bihaću i ostavio mi broj telefona. Napisao sam mu , čekaj do 10 , ako ti se ne javim otpada.. .. 

Nas dvoje smo se pozdravili i otišli kući.. .. Uzela je pivo i otvorila.. .. Rekla mi je da joj je dosadno i pitala me imam li predlog šta da radimo.. . Polako mi se počelo slagati jedno po jedno.. .

Rekao sam joj“ Hajde da se spremimo pa ćemo se malo provozati.. . to je bilo indirektno pitanje jesi li raspoložena da se pojebemo.. .

„Može, zašto da ne“.. . “ idem se ja u kupatilo srediti pa ćemo se spremiti. “ Rekla je. Vani je lila kiša kao iz kabla. 

Čuo sam vodu u kupatilu a ja sam poslao poruku momku u medjuvremenu da ćemo biti u gradu i da li dogovor još važi.. . Odmah je odgovorio da je sve po dogovoru i da ubrzo kreće prema Bihaću. 

Izašla je potpuno gola i vidio sam da je svježe obrijala pičkicu. Prišao sam joj , sagnuo se i poljubio je u nju.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx