Koliko bi muškarac trebao izdržati u seksu?

Po pitanju izdržljivosti muškaraca tijekom seksualnog odnosa puno je nesporazuma i očekivanja, ali zato nam je znanost dala ‘brojke’ po kojima bismo se mogli voditi.

Za većinu muškaraca seks traje kratko.
Od trenutka penetracije do orgazma kod muškaraca ne prolazi puno vremena i prema većini istraživanja muškarci u krevetu ‘traju’ između 4 i 7 minuta, maksimalno 10. To je pak za većinu žena prekratko.

Stručnjaci smatraju kako je prava ‘mjera’ između 7 i 13 minuta. Prema mišljenju seksualnih terapeuta, ovo je poželjno vrijeme trajanja seksualnog odnosa od trenutka penetracije. Sedam minuta je adekvatan, a 13 minuta željeni rezultat.

Za kvalitetan seksualni odnos zadovoljavajuće duljine stručnjaci savjetuju:

1. Ne ignorirajte predigru.
Većina žena smatra kako bi predigra trebala dulje trajati dok je muškarci često ignoriraju. Nježno podsjetite svog partnera kako je i ona važan dio seksualnog odnosa.

Dok su muškarci vizualni tipovi i dodir im često uopće nije potreban, žene ipak preferiraju stimulaciju dodirom i ona će ih maksimalno uzbuditi.

2. Probudite svoju pustolovnu stranu.
Svaki par u svoj seksualni život mora uključiti što više fleksibilnosti i mašte jer će tako seks biti najbolji, ali i trajati dulje od prosjeka.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx