Iz mašte u stvarnost

Ja i supruga smo u braku već punih 7 godina otprilike toliko dugo živimo u Njemačkoj jer smo se nakon vjenčanja odselili. Ona je vrijedna lijepa i vatrena žena. Sa prvim maštanjem sam počeo nakon što smo jednom prilikom na plaži vidjeli lika kojemu se na kupaćim ocrtavala ogromna kita. Na moje pitanje njoj sta bi ti da ja imam onakav kurac. Rekla mi je nebi silazila s njega. Bum to je bio okidač.

Nakon toga maštarije pornić, razni chatovi o cuckold temi. Sve dok u Sex nismo uveli perverzne komentare koje smo govorili jedno drugom dok bi se tucali. Tada sam otkrio da ona stvarno masta o nekim kombinacijama tipa obdareni likovi ili čak više njih….

Ona je radila u hotelu kao kontrola soba i često je nailazila na svakakve ljude. Međutim ispričala mi je da je u jednoj sobi gdje je njen dio dosao gost koji joj stalno daje komplimente ostavlja joj ekstra napojnice i slično. Sve dok jednom nije rekla kako su pričali i kako ju je on u jednom trenutku pomazio po dupetu. A gost je bio neki Marokanac koji je dosao u Stuttgart na par dana. Na moj komentar pa sta ima veze ako je dobar i ako ima kurac a marokanci su poznati po tome daj sebi malo zadovoljstva.

Prvo mi je rekla da sam lud, ali nakon par puta što sam joj ponovio počela je da se smiješka. Priču koju mi je ispričala je bila nesto što me lansiralo jos vise u cuckold svijet.

Nazvala me tog dana u 9 na vecer, a radno vrijeme joj je inace do 6 na vecer. Rekla je da stize taksijem jer nije imala strpljenja cekati autobus.

Kada je usla u stan izgledala je toliko iscrpljeno da je samo rekla idem da legnem u kadu napravi mi molim te kavu.

Kada sam usao u kupatilo na polici je stajao nekakav novac pitao sam je sta novac radi tu. Rekla mi je to mi je on dao jer je mislio da to radim sa svima. Uglavnom detalje koje mi je pričala su mi izazivale nabreknuce kurca da skoro eksplodira. Rekla je da ju je strasno boljelo ali da je istovremeno bilo jako ugodno. Rekla je da je imao preko 20 cm alatku debelu i obrezanu.i da se iznenadio sto mu je pocela da pusi a nije stavila kondom. Objasnila mu je da to radi prvi put da ima dogovor s muzem i da zelim da zacinimo malo seksualni život. Nije joj povjerovao vec ju je razvalio od kurca svrsavao po njoj nazivao je svakakvim imenima dok ju je nabijao na kurac. Kada je bio gotov ustao se i stavio joj ispod mobitela 500 eura. Rekao joj hvala ti bila si odlicna sviđaš mi se. Ali sada idi jer moram da idem spavati. Tako da se samo na brzinu obukla sva umazana od sperme, sa ružom koju joj je dao na izlaznim vratima. Gledao sam je kako se maže gelom za tuširanje i govori mi joj dragi sve me boli…nasmijala se i rekla hvala ti što si mi dozvolio da ispunim malo mašte….

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj