Susjeda lezbijka

Please wait...

Svatko od nas drugačije reagira na prevaru partnera ili partnerice. Moj poznanik mi je ispričao nevjerojatnu priču i pitao me za savjet što da radi. Nisam mu htio ništa savjetovati jer mislim da svatko mora sam donijeti odluku može li se s time nositi ili ne i ako nije u stanju oprostiti bolje da se odmah rastane.

Njega je supruga varala sa drugom ženom. To je za njega bilo ravno osmom svjetskom čudu jer nije mogao zamisliti da mu je žena postala lezbijka. Nisu bili više u cvijetu mladosti. On je imao 45 a ona 39 godina. Ljubavnica njegove žene se nije nikada udavala i bilo je priča da je lezbijka. Poznam tu osobu dosta dobro jer smo bili često zajedno sa nekim zajedničkim prijateljima na raznim feštama i proslavama. Moja susjeda je bila zgodna žena i nije se nikada za nju ništa ružno pričalo u našem malom gradiću. Imala je jednog sina i muža sa kojim je bila u braku petnaestak godina. Njegova je priča bila da je to učinila “jer je luda” a nakon rastave i skoro dvije godine poslije smo se ja i ona spetljali i bili nekoliko puta zajedno. Pitao sam ju da mi ispriča kako to da su ju počele zanimati i žene sa skoro 40 godina. Njezina priča je tekla otprilike ovako.

Nisam do svojih 38 godina nikada ni pomislila na seks sa ženom. Ponekad , ali jako rijetko, sam znala pogledati nekakav erotski ili porno film sa lezbo scenama. Kad je kod nas u firmi počela raditi Jelena (njena ljubavnica) znali su se zezati kad je nema da se moraju paziti jer je Jelena u stanju pretvoriti svaku ženu u lezbaču. Nije ona nikoga napastovala niti se kome otvoreno nabacivala. Na jednoj proslavi , za kraj godine, u njihovom poduzeću je bila tradicionalna zakuska i druženje jer su kolektivno išli uvijek na godišnji odmor od 23.12. do 07. ili 08. 01. slijedeće godine. Uvijek se tu malo cugalo i komentiralo se i nečiji izgled ili ponašanje , nečije sklonosti prežderavanju, lokanju i slično. Netko je pitao Jelenu što misli o meni i ona je rekla “samo jednu noć da ju imam dozvolila bih joj maksimalno dva sata spavanja i ostatak noći bi ju dovodila do orgazama kakve još nikada nije doživjela, ima savršeno tijelo koje bih cijedila kao limun, do posljednje kapi”

Najprije me to nasmijalo ali neko vrijeme mi se ta misao vrtila po glavi jer je seks doma sa mužem postao monoton i svelo se na jednom tjedno dok on ne svrši. Nije ga brinulo da li sam ja svršila niti to što sam skoro zaboravila što je to orgazam. Kad u takvoj situaciji čuješ da bi te netko dovodio do više orgazama u istoj večeri to ti malo zagolica maštu. Kad jedan dan muž nije mogao doći po nju na posao jer mu je auto bio na popravku, kao uz inat taj dan je padala kiša i to cijeli dan a u tri poslije podne je bio pravi pljusak i vjetar je savijao drveće. Svi su se u času razbježali do auta i ostala je samo Jelena koja je izašla zadnja iz ureda. Pitala ju je da li joj muž kasni ili je ostala bez prijevoza. Kad joj je objasnila situaciju Jelena joj je ponudila prijevoz i to je bilo bolje nego skoro 2 kilometra ići pješke do kuće. Pristala je i dok su dotrčale u štiklama obadvije do auta, pa dok je Jelena otključala svoja vrata i onda tek otvorila njoj jer nije imala centralnu bravu pokisla je prilično.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx