Izjebao sam frendovu osamnastogodišnju sestru na bilijaru u kafiću

Petak je još sam na poslu jedva čekam da završi smjena. Dobio sam poruku od frendove mlade sestre, napunila je 18 godina i želi da dođem do kafića koji drži moj frend (njezin brat) da malo proslavimo rođendan uz koje piće i grickalice. Rekla mi je da će doći s par frendica i da bi bilo dobro da dođem jer joj brat radi navečer.

Super je došao poziv a i tako bi otišao do frenda na pivo i biljar. 

Kada sam se istuširao i sredio dolazim u kafić malo ranije da sa frendom nabacim koju partiju biljara to nam je normalno kad god dođem.

Njegove šale su krenule čim sam došao, frende danas će bit mlade robe dolaze frendice od seke, znaš malu Maju kako je dobra nije mogao prestat govorit o njenoj guzi stvarno je mala bomba, ali ja njemu baš za seku nesmijem tako govorit a mala je tako dobra sitnije je građe ali sve je na njoj savršeno ima malu okruglu guzu sise su joj mala trojka preljepih bradavica kompletan dojam kod nje upotpunjuje što nosi naočale sto me kod nje to posebno pali. 

Nakon sto smo odigrali koju partiju dolazi mala seka Viki čim me je vidila odma se je bacila meni u zagrljaj izljubio sam je i poželio sve naj naj, ona se je odmah bacila na postvljanje stola za ekipu prešetava se pokraj biljarskog stola i stalno dobacuje nemaš pojma pokazat ču ti ja poslje kako se igra!

Može Viki, u sebi mislim volio bi te vidjet u toj suknjici kako se guziš preko stola, Imala je na sebi crnu usku suknjicu iznad koljena guza joj je savršeno utegnuta mmmmmmmm slatka Viki.

Dolaze frendice njih tri i jedan njezin frend, Maju sam već znao pa me je upoznala s ostatkom ekipe čine mi se svi ok otkaćena ekipa, čim smo sjeli za stol svi su se primili čašice mislim da su to jedva čekali, a frend mi kaže neka se Maja samo otkači to volim hehe, viki je skužila da mi nešto komentiramo pa je počela mene ispitivat dok joj nisam rekao da se njen brat pali na Maju.

Kako su cure išle na wc zajedno Viki joj je sigurno rekla, kad se Maja vratila nije mogla prestat gledat prema šanku jel je frend tu i tamo morao odradit posao, a Viki se samo smješkala. 

Nakon nekog vremena i pića Maja je otišla do šanka pričat s frendom, Viki me primi za ruku i kaže idemo pustit neke stvari na jukebox, ona će ubacit kovanice a ja stojim iza nje, tako se je naguzila da su trnci prošli kroz mene, pustila je sebi najdražu stvar i počela sexy plesat a ja sam se samo smješkao i gledao u njenu guzu, rekla mi je priđi da izaberemo još stvari stao sam iza nje i počeo tražit pjesmu, a ona me je rasplesano guzom počela dodirivat po preponama. 

Meni se je kurac ukrutio a ona je sve vise počela stiskat guzu uz moj kurac i kaže

-jel ti se sviđa ova pjesma,

-naravno Viki da bar nikad ne završi, okrenula se prema meni i pitala

-stvarno bi to htio,

-jako bi to želio,

ona če na to hočemo sad odigrat partiju biljara,

-uh to sam čekao nevjerovatan pogled,

Kad se je počela naginjat preko stola sad se tek vide te slatke sise mmmmmmmm.

Uz koje piće smo igrali i smijali se ko ludi dok smo sve promašivali, pa me pita kako sad ovo da pogodim pokaži mi, ok namjerno sam joj sad svoj kurac stavio na guzu i pokazivao kako da gađa kuglu ona se je samo smijala i nikako da odigra te se okrene prema meni i kaze da se nije nikad jebala na biljaru je si ti ikad,

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx