web hit counter

U voćnjaku sa mamom – 3.dio

Ovo je 3 dio od 5 u seriji U voćnjaku sa mamom

U VOĆNJAKU SA MAMOM 3.dio


Prolazili su dani i noći u voćnjaku, radovi su dobro napredovali, Mario je otputovao u Frankfurt, a ja i smo nastavili svoj .

Drugi dio priče

Jedno veče, kišno veče, u pauzi između dva seksa otvorila se i počela mi priču. O svom djetinjstvu, o pubertetu, o gubljenju nevinosti, o muškarcima koje je vidjela, o fantazijama.


To nas je dodatno napalilo, pa smo se kresnuli najžešće do sada. Rekla mi je da joj pička bridi od udaraca i ulazaka i da će se morati odmoriti barem jednu noć. A rekla mi je da još dobija menstruaciju i da se nada za tri-četiri dana.


A onda je započela priču o njoj i mome ocu.
-Od naše ljubavi nije bilo iskrenije i žešće. Tvoj mi je bio prvi , uzeo mi je nevinost. U početku mi nije nešto bilo naročito, trebalo mi je pola godine da doživim od klasičnog seksa, uvijek sam se morala dodatno dirati dole. A onda smo se navikli jedno na drugo i išlo je sasvim dobro. Jedino što nije volio ujutro da se seksamo, teško se razbuđivao, govorila mije , ležeći gola na leđima, a ja sam joj desnom rukom šarao po stomaku, od sisa do struka.


Mene je uvijek palilo da se pojebemo na neobičnom mjestu ili da iskoristimo priliku. Jednom nas je ulovila moja majka dok smo se jebali u sobi , prilikom jedne posjete.Ali i ja sam gledala majku dok se jebala sa ocem. Možda me je to odvelo na neku drugu stranu pa sam kasnije mnogo više očekivala od muškarca u krevetu.


Moj otac je bio pravi umjetnik u krevetu, a imao je i dosta veći kurac, u njega je baš prava kurčina. Ti si baš povukao njegove gene.


Kada je otac ujutro bivao mamuran, e onda je mamu odvaljivao kurcem, a ona jeto znala koristiti. Bila je sjajna jebačica, pričala je dok je primala kurac, izazivala ga je. Uvijek je znala reći evo moja lavica je ukrotila tvoga lava, vidi ga kako je sada mali.


Jedne godine sam otišla do njih da im pomognem u jesen oko berbe i pečenja rakije. Povela sam i tebe, bio si beba, sestra nije bila mi rođena. Dogovorila sam se kod kuće da ću ostati tri dana. Tako je i bilo.
Mnogo smo radili, padali smo od umora.


Majka je još i kuvala hranu i sjećam se da se požalila na donji dio kičme i da je rano legla. Pekla se rakija, otac je dobro popio. Sve je potrajalo do jedan iza poponoći. Ti si spavao, nahranjen. Majku sam ušuškala, dala joj tablete, namazala kičmu rakijom i domaćom mašću i ona je zaspala u maloj sobici, tako zmo zvali tu sobicu.


Izlazila sam vani i pomagala ocu i komšiji Mlađi. Završili su, ugasili vatru, ispraznili i nekako oprali kzan i otac je krenuo u kuću. Imao je namjeru da se istušira, ali rakija ga je savladala. Rekla sam mu da se ne zaključava da je pijan i da me slobodno zove.


Nekako se smućkao vodom,pokušao da se obriše i posrnuo. Ušla sam, dohvatila drugi peškiri obrisala ga. Kurčina poludignuta, glavić crven, velik, tata nesvjestan situacije.


Ogrnula sam ga i povela u drugu sobu. Legao je, još sam ga malo obrisala, on se već prepustio spavanju i buncanju. Počela sam mu bristai kurac i jaja. Sva su svjetla bila pogašena, osim jedne lampe na natkazu. Držala sam u ruci kurac koji me je stvorio, divila se njegovolj ljepoti, veličini, boji i snazi. Okretala se soba oko mene, ali nisam željela da ga pustim. Samo sam željela da se malo poigram. Bila sam premokra, pička mi je curila, disala sam ubrzano. Poljubila sam mu glavić i počela ga lizati. Krutio se tako silovito da sam gubila dah. Mlackala sam ga i slasno lizala Tata je nešto mumljao, nije bio svjestan ni šta se događa ni ko je to, ni da li ima neko pored njega.

NastavciU voćnjaku sa mamom 4. dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx