Ja sam Rogonja, žena nam dovela trećeg u brak

Ja sam rogonja koji liže spermu ženina ljubavnika Ovo je idealno mjesto na kojem sa mnogima mogu podijeliti svoju tajnu a ipak ostati anoniman. U stvari to je ženina i moja tajna. Za sve naše prijatelje, rodbinu i znance mi smo sasvim običan bračni par i želja nam je da tako ostane.

Dakle, priznajem da sam rogonja, rob i sluga pokorni. Što to točno znači biti će vam jasnije kada pročitate priču. I ja sam kao i mnogi bio rogonja a da to nisam znao. Žena me je varala i činila je to prilično lukavo i pametno. No, igrom slučaja uspio sam doznati za njenu nevjeru. Detalji kako je do toga došlo da saznam za ovu priču nisu bitni a i predugo bi trajalo da to sad opisujem. U svakom slučaju nisam tu njenu nevjeru shvatio i doživio tragično, naprotiv.

Odavno sam maštao o tome kako mi ženu jebe netko drugi a ja promatram. No, nikako nisam mogao smoći hrabrosti o tome otvoreno razgovarati sa ženom. I da nisam saznao što jesam pitanje je bi li ikada ostvario svoja maštanja. Odlučio sam otvoreno i bez uvijanja porazgovarati sa Irenom. Tako se zove moja žena. Otvoreno sam joj rekao kako mi to što me vara ni malo ne smeta, štoviše želim da nastavi. Irena me zabezeknuto gledala ne vjerujući da mislim ozbiljno. Bila je to normalna i očekivana reakcija s njene strane jer bila je u šoku zbog činjenice da sam je provalio. Mislila je da igram neku mutnu igru i da je možda zavitlavam.

Danima je bila potištena i šutljiva. Željela je mnogo toga reći i pitati me ali nije imala petlju započeti razgovor. Znao sam da ne smijem srljati i biti nestrpljiv jer bi moglo imati negativan efekt. Tih dana bio sam izuzetno pažljiv prema njoj. Donosio sam joj cvijeće i kupovao sitne poklone. Jedne subote otišli smo do naše vikendice i dva dana proveli seksajući se do iznemoglosti. Tek tada se opustila i odlučila otvoreno razgovarati. Pitala me je, dok smo ležali u krevetu, jesam li joj uistinu oprostio? Naravno da jesam, rekao sam, i opet sam joj spomenuo kako nemam ništa protiv da ima ljubavnika. Raširenih očiju upitno me gledala ne shvačajući što mi je točno na pameti. Detaljno sam joj obajsnio što imam na umu. Sjedili smo za stolom a Irena je šutjela nekoliko minuta. Lakat ruke oslonila je na stol a prstima je prekrila usne. Iz nastavka priče shvatit ćete što sam joj točno i detaljno pojasnio.

Opet nisam tražio od nje da odmah odluči. Nekoliko dana kasnije pitao sam je je li razmislila o svemu. Nasmiješila se i rekla da je to luckasta ideja i da ne zna što da misli… No, ukoliko uistinu to želim možda bi mogli pokušati. Osjećao sam da se plaši i da sa strepnjom očekuje moju reakciju. Prišao sam joj, zagrlio je i poljubio. Vidjelo se da joj je laknulo.

Naša djeca su već povelika. Kćer završava fakultet i već radi honorarno a ima i stalnog dečka. Sin također radi i školuje se uz rad. Prije dosta godina kupio sam drvenu klijet nedaleko od grada. Praktički se nalazi na samom rubu šume. U stvari drveće je okružuje. Tada tu nije bilo niti vode a niti struje. To me nije omelo da je skroz preuredim. U međuvremenu se u okolici izgradilo dosta vikendica. Stigla je voda a i struja. Danas je to krasna brvnara na starim kamenim temeljima, tj. na podrumu izgrađenom od kamena. U prizemlju je prostor od 25 kvadrata koji služi kao dnevni boravak i blagovaonica. Zidom sam odvojio od tog prostora malu ali praktičnu kuhinju. U potkrovlju, na koje se penje drvenim stepenicama, nalazi se veliki bračni krevet. S lijeve strane vikendice sagradio sam natkrivenu terasu ograđenu zelenim leksanom. S terase se ulazi u mali wc i kupaonicu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
9 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
TomiAnaPar23
TomiAnaPar23
26. veljače 2020. 17:08

Top prica)))

Dzole996
Dzole996
Reply to  TomiAnaPar23
7. travnja 2020. 00:26

Svidja li vam se ??

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  TomiAnaPar23
20. rujna 2020. 23:19

Ovako treba da postupa svaki muškarac koji voli svoju suprugu ili devojku. Lepota i šarm žene jeste u tom njenom kurvastom ponašanju, a to svaki muž treba da podrži.

ikarus22
ikarus22
27. veljače 2020. 10:25

Prilično sam priča pročitao, ova je medju najboljima!.

strijelac
strijelac
28. veljače 2020. 15:42

Dobra je..da bih rijec prigovorio..realno i posebno napljivo..

deckozasex021
deckozasex021
18. ožujka 2020. 17:04

Bolju pricu nisam procitao odavno,ako jeo ovo istinita prica sve pohvale i voleo bi da se upoznam sa njima samo da im licno cestitam

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  deckozasex021
22. rujna 2020. 15:00

Čini se da bi ti rado pljusnuo spermu u nju, pusti te priče o čestitanju. Pa nije ovo olimpijada da čestitaš na medalji. Što ljudi bežite od istine i uvijate je u neke oblande. Reci brate slobodno. Evo ja kažem rado bih ispraznio jaja u nju i šta je tu sramota?

andeijano
andeijano
Guest
11. siječnja 2021. 21:18

krasna prica uhhhhhhhhhhhhh slicno i ja postupam sa svojom dragom kada nas prijatelj kod nas doma jebe moju voljenu zenicu samo sto nelizem spermu ali je izlizem prije da joj lakse uklize njegov debeli kurac.

Mali
Mali
Guest
Reply to  andeijano
22. veljače 2022. 23:34

Kako si je nagovorio? Da i ja svoju. Imamo mastanja u krevetu da se jebe s kolegom sa posla. Jako zgodan rado bih mu boxerice umzane spermom lizao

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
9
0
Ostavi svoj komentarx