Jebao me kao u pornićima

.Darko je bio najbolji frajer na faksu i sve cure su se ložile na njega, pa tako i ja. Imao je para, dobar auto, bio je lep, pametan, lepo građen , jednom rečju Darko je bio savršen. Mnogo puta sam pokušaval da stupim u kontakt sa njim , ali me on jednostavno nije primećivao, kao da ne postojim.

U ostalom Darka su jurile sve cure u školi, ali su samo najbolje bile sa njim, a i te koje su bile sa njim su imale samo seks sa njim i to je to. Darko nije hteo da ima obaveze i zato nije imao devojku. Jednog dana, sam posle škole sa drugaricama svratila do obližnjeg kafića na kafu. Dok smo tako sedele u kafić je ušao Darko, bio je nešto iznerviran, sve cure su odmah poludele, pa tako i ja. Krenula sam kao do toaleta, dok sam prolazila pokraj njega , na kratko me je odmerio pogledom, ali ništa nije rekoa. U toaletu sam malo popravila šminku, zadžala sam se minut-dva i izašla , kada sam se vraćala, Darko me je upitao.

– Ti se beše zoveš Dragana ? – Da … nasmešila sam se , bila sam presrećna što me je primetio…

– Jel možeš da dođeš do mog stana danas popodne ? upitao me je direktno , bez ikakvog zavljačenja i to je bilo ono što me je ložilo najviše, kod njega…

– Ok doćiću… u kom si kraju… Ćutke se okrenuo uzeo papir i na njemu mi napisao adresu, pružio mi je i krenuo ka izlazu, a onda je zastao , okrenuo se ka meni i rekao mi je:

– Budi kod mene u 17h.. ja sam samo ćutke klimnula glavom, gledala sam ga … bože kako je lep… Odmah sam ispričala druugaricama da me je

Darko pozvao kod svoje kuće i krenula sam kući da se spremim. Brzo sam se istuširala , obrijala sam pičkicu, nalakirala nokte na nogama i rukama i krenula da sređujem frizuru i da se šminkam. Čitav sat nisam mogla da izaberm šta da obučem , svlačila sam se i oblačila hiljaditi put. A onda sam se odlučila za ono najprostije, obukla sam tesni maskirni šorc , koji mi je se usecao u guzove , kratku crnu majicu i patike.

Stigla sam ispred Darkovog stana 5 minuta ranije, pozvonila sam i on je otvorio, pokazao mi je rukom da uđem, Bio je u farmericama i tesnoj majici.

– Šta ćeš da piješ… pitao me je …a onda je doda… sokove nemam , samo alkohol… – Može nešto žestoko… pravila sam se kao opasna cura… Darko mi je doneo duplu vodku, nazdravili smo i počeli da pijemo….celo vreme je stajo dok je pio , a ja sam sedela na kožnoj fotlji, primetila sam da je baš nervozan. Nasu o je sebi još vodke i sasuo u grlo, a onda je prišo i stao ispred mene, pomazio me je po obrazu i podigao mi glavu, na gore kako bih ga pogledala. Nasmešila sam se , a ovo me je toliko palilo da sam totalno bila vlažna među nogama. – Otkopčaj mi rajfešlus…. rekao mi je Darko… Bez pogovora sam mu otkopčala šlic na farmericama i pogledala gore ka njemu….

– Izvadi ga ! bio je besan Povukla sam mu bokserice na dole i ispred moje face je krenuo da se klati njeogov ogromni debeli kurac

– Klekni dole ! nastavio je da mi naređuje … Skliznula sam sa fotelje na parket ispred njega i gledala ga odozdo, među nogama mi je bila erupcija , koliko sam bila napaljena.

– Bila si nevaljala devojčica i sada ćeš biti kaženjan… Darko je počeo da me mlatara kurcem po obrazima, lupao me je čas sa jedne , čas sa druge strane. Mmmmmm kako mi je samo prijalo udaranje njegovog ogromnog mirišljavog kurca….. Onda je stao, uhvatio me je za kosu i podigao gore, pribio me je uz sebe i počeo da me ljubi divlje. Krnuo mi je jezik duboko u grlo , mislila sam da ću svršiti od užitka, njegov kurac je bio pripijen uz moj stomak dok smo se ljubili i to mi je tako prijalo.

– kakav je ovo kurvinski šorc a ?!

– Pa ja… pljasss lupio mi je šamarčinu pre nego sam odgovorila….

– Umukni kurvo… niko ti nije dao dozvolu da pričaš…

– Ideš ovako , kao kurva u ovom šorcu, samo da bi te neko jebao…. Povukao mi je šorc na gore i on mi se još više ueko u guzu , guzovi su mi sada bili skoro goli i Darko je krenuo da mi šamara guzove ..pljass , pljass,pljasss odjekivali su njegovi udarci po mojim gozovima.. mislila sam da ću da svršim koliko mi je bilo dobro…

Onda me je ponovo dohvatio za kosu i spustio dole na kolena.

– Otvori usta kujoo ! I taman kada sam počela da rastavljam svoje usne , on mi je nabio svoj debeli kurac u usta…. Gaggghhhh čulo se kada sam se zagrcnula od njegove vrele kite… osetila sam kako je njegov glavić udario u moja nepca i momentalno sam počela da svršavam. htela sam da mu mazim muda, ali mi je on ponovo odvalio šamrčinu i rekao mi da ruke držim na leđa.

Onda me je uvhatio za kosu i počeo je da mi nabija svoj kurac u grlo… gaggh , gagh, gagghhh odjekivalo je dok me je bukvalno tucao u grlo, davila sam se njegovom ogromnom kitom i balavila, pljuvačka mi se cedila niz bradu i padala po parketu i mojim sisama, a Darko nije prestajo , već mi je svakim naletom njegov kurac sve dublje uletao u grlo. Svršavala sam u talasima , orgazmi su se nizali jedan za drugim dok me je Darko jebao u usta ,svojom ogromnom kurčinom.

 Tako me je tucao u usta dobrih deset minuta , a onda me je podigao i gurnuo na kožnu garnituru. Naguzila sam se u dogy pozi , guzu sam digla visoko, a glavu sam spustila  u jastuke. Darko je skinuo šorc do i zajahao me,bila sam sva vlažna , a on je krenuo da mi mi trlja kurac o pičkicu….i ja sam zastenjala

– ahhhh ahhhhh jebii meee

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx