Mama me uhvatila kako drkam

Neko vrijeme, kad sam bio u tim godinama, često mi se dizao kurac i onda bih ga morao izdrkati pa da mogu i nešto drugo raditi.

Mogao bih sad pisati naširoko o tome što me sve palilo i kako je to sve počelo s mamom ali radije ću skratiti.
Jedne večeri mama je malo prispavala na kauču i u jednom trenutku se okrenula tako da sam imao šta vidjeti.
Haljina joj se pomakla i vidio sam da nema na sebi gaćice, mogao sam vidjeti njenu guzu i dlačice prema pičkici.
E ovaj kontrast, bijela guza i crne dlačice me toliko napalio da sam zamišljao svašta i kad više nisam mogao izdržati otrčao sam u kupaonu da ga izdrkam s tom slikom u glavi. Nisam se zaključao, očekivao sam da ona još spava ali baš kad sam htio svršiti ugledam nju na vratima kako gleda što radim.

Zemljo otvori se, da propadnem, sav sam se zacrvenio, ona je gledala u moj kurac, a on, bez srama, još i više nabrekao.

Oboje smo tako stajali na trenutak, otvorenih ustiju, a onda se ona približi, zagrli me straga i pita, “Na koga drkaš?”.

“Što misliš?” odgovaram, a ona podigne haljinu i kaže “Na ovo?”.

“Da, na sve to ali posebno na tvoju guzu”.

“Ovako ćemo onda”, kaže ona, “nije zdravo zadržavati spermu u jajima, možeš mi ga staviti u guzu, to se ne bi trebalo računati kao incest i tako se možeš isprazniti do mile volje.”

Bez puno priče, uzela me je za ruku i povela u sobu, polegla preko ruba kreveta i namjestila mi je guzu tako da joj ga mogu zabiti.

Prelazio sam glavićem oprezno po njenom čmaru, a ona se počela sve više pomicati i stenjati što me dodatno napalilo. Ušao sam samo s glavićem za početak i tako se zadržao neko vrijeme istovremeno miješajući i šireći joj guzove, a onda je ona sama počela pomicati guzu prema kurcu želeći da joj uđe što više. Uh, koji je to osjećaj bio,
imao sam ga cijelog u njenoj guzi, a onda sam je počeo jebati, polako najprije, a onda sam naprosto odgovarao na traženja njene guze koja je htjela brže i jače.

Nisam mislio da i ona može svršiti od takvog jebanja ali kad sam je uhvatio rukom za pičku postalo je očito da se trese od orgazma, držao sam ga tako nabijenog u njoj joše neko vrijeme, a onda sam ga počeo nabijati samo s željom da što prije svršim. Kad je to eksplodiralo… tresao sam se u grčevima nekoliko puta i onda smo se prevalili na krevet raširenih nogu.

“Jesi uživao? Ovo mi je prvi put ovako, nisam ni sanjala da može biti ovako dobro, tko bi rekao da se tako može osjetiti mlaz sperme u guzi” kaže mama.
“Ovo mi je prvi seks, možda zato što sam bio toliko uzbuđen pa je špricalo kao ludo” našalim se ja i kažem “I što ćemo sad, mislim kako dalje, kako ćemo se ponašati,
kao da se ovo nije dogodilo?”.

“Da li želiš nastaviti? Ja sam za” kaže mama.

“Znaš šta, čim pomislim na to već mi se opet diže iako bi samo kapljica izašla” odgovorim.

“Dobro onda, sad znaš gdje ćeš se prazniti, možeš mi puniti guzu kad god ti se digne”.


“Nećeš moći hodati onda, bojim se” šalim se.
“Ok, za pauzu onda, kad ti dođe, možeš mi ga staviti i u usta, ni to nisam nikad radila, a željela bih ga tako osjetiti, može?”
“Još kako da može” odgovorim joj.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
13 Komentari
 1. Boško komentira

  Mame ništa ne rade slučajno! Mame su zakon, najbolje umeju da popale sinove i rasne su tucaljke! Litre semena sam izbacio na mamine tange i samodržeće čarapice. Umreću tužan što nisam zatrudneo mamu!!!

  1. milojko komentira

   lijepo

  2. milojko komentira

   volio bih gledat dok sin jebe majku

   1. Ivan komentira

    I ja

  3. Ludak komentira

   Ti nisi normalan

  4. Sonja komentira

   Ti si stvarno bolestan

   1. milojko komentira

    Ljepotice

   2. Boško komentira

    Pa kad me je mama smišljeno palila.

 2. Ivan komentira

  Svaka čast ali probaj jo ga gurnuti i u pičku ona to zeli koliko li sam ja sperme ulio u mamine i sestrine gaćice namjerno ga drkao da me one vide nebi li se šta dogodilo ali nisam imao sreće ili stvarno nisu vidjela ili im nisam bio napet

  1. milojko komentira

   lijepo ja sam u sekine dok smo isli u srednju skolu al nisam uspio uci u nju nego cim bih ga primakao onako zguza nasprico bi je po guzi

  2. milojko komentira

   sto posto

 3. Ivan komentira

  I ja sam na maminr i sestrine gačice izlio litre sperme isto sam namjerno drkao kao da me ne vide agurao se pred njih da me vide nisam ga uspio gurnut u pičku za sada ni jednij ali ne odustajem

  1. Gaga komentira

   I moj tata je u moje dok nije usao u mene

Komentiraj