Kako sam izgubila nevinost s tatom – 1. dio

Imam 24 godine, znači mlada i zgodna, a odmah ću vam reći i čime se bavim. Baš me briga kako će te to nazvati, radim ono što volim i od toga živim. Muškarci me pozovu da im pravim društvo kad idu na negdje na put, službeno preko tjedna ili samo za vikend.

S vremenom sam stekla određeni broj takvih partnera, neki od njih čak i znaju da prihvaćam pozive od drugih , a mnogi to i ne znaju. Osim pristojne nadoknade prihvaćam isključivo hotelski smještaj i to ne bilo kakav. Iz razloga kojeg ću vam ispričati postala sam ovisnica, ne o seksu nego o seksu u hotelu. To me očito posebno napaljuje, a ženska u napaljenom stanju je sposobna za svašta i muškarci to dugo pamte.

Sve je počelo, pred više godina, s mojim tatom. Bila sam još nevina, a probuđena neutažena seksualnost me izluđivala.
Obzirom na dečke iz mojeg društva, uvidjela sam da bi moje prvo seksualno iskustvo ne bi bilo i zadovoljenje koje tražim.

Moj tata je bio tip muškarca koji se sviđao ženama, iako ne atletski tip, ali visok i privlačan.
Potpuno nesvjesno sam počela pred njim nastojati pokazati da i njegova curica postaje žena, sa svim svojim potrebama.

Na primjer, prečesto bih se saginjala tražeći nešto izbacivši moju guzu s nekim kratkim hlačicama, rastegnuti se da iskoče što više moje cike ili slično.
Potajice sam pokušavala uhvatiti njegov pogled, ispočetka je to išlo malo teže, ali s vremenom njegov pogled se počeo više zadržavati na meni. Nadala sam se da u tim trenucima njemu dolaze misli “ajme kćeri nabit ću te na kurac budeš li mi se tu motala tako jebozovna”

Tek nakon nekog vremena mi je i rekao da pazim malo jer neke stvari ne može kontrolirati, na primjer erekciju iako je usmjerena prema rođenoj kćerkici.
Ostao je otvorenih ustiju kad sam ja na to rekla, “ali ja i želim da ti se diže na mene, ljubomorna sam i želim da ti se diže samo na mene, želim da me ti razdjevičiš i da mi pružiš taj prvi užitak za kojeg ne želim da bude kratak i površan”. On na to kaže, pokazujući na svoj nabrekli kurac, “jel ti vidiš što si sad napravila? Ali ovako napaljen bih odmah svršio, moramo napraviti plan, ako već hoćeš”. “Super onda, ja ću se pobrinuti za kontracepciju, želim ga baš osjetiti” kažem ja.

I ostvario se plan, a plan je bio da me povede sa sobom na jedan put koji je podrazumijevao i noćenje u hotelu, kao nek ja malo budem po gradu i vidim svijeta.
Neću vas zamarati s ostalim detaljima, držimo se moje ispovijesti, a ta je kako me tata razdjevičio. Već sam prolazak kroz hotelske hodnike, kao i sam ulazak u hotelsku sobu me toliko uzbuđivao da sam imala osjećaj da ću imati orgazam i bez seksa. Kad smo se smjestili i raspakirali stvari, prva sam otišla pod tuš, a zatim tata. Dok sam ga čekala pokrila sam se gola plahtom do brade. Tata je izašao, gol naravno, a kurac mu je već stršio. “Ne čudi se” kaže kroz smješak tata,
“kad zna što ga čeka”. Dok sam ja uživala u pogledu na njegov kurac, on je povukao plahtu i ostala sam onako gola pred njegovim očima. “Sviđa ti se to što vidiš?” pitam ga, a on me uhvati za noge i privuče k sebi na rub kreveta i kaže “znaš, da si tuđa, sad bih te samo pojebao koliko me pališ, umjesto tog kratkog zadovoljstva želim da ti ovaj dan ostane poseban. Toliko si mi jebozovna da te želim cijelu, a ne samo tvoju netaknutu pikicu”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx