Kako sam postala pokorna pička starijem muškarcu

Svi koji me upoznaju kažu mi da sam slatka. Sigurno je to zato što imam baby face. Moje velike smeđe oči, tamnosmeđa kosa, lijepe usnice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Imam 21 godinu i jako sam znatiželjna djevojka. Ta me znatiželja dovela do jedne stranice gdje sam dala oglas u kojemu tražim muškarca za upoznavanje, ali ne intimno. Nisam imala nikakvih očekivanja u vezi toga, niti sam mislila da će se itko vrijedan moje pažnje javiti…

Mailovi su mi neprestano pristizali. Javljali su mi se muškarci različitih dobnih skupina i čak je mi je bilo i neugodno što sam uopće stavila oglas. Neprestano su me opsjedali svojim mailovima i slali mi gole slike.
Otišla sam na tri sastanka s muškarcima s kojima sam se čula putem maila i požalila. iskompleksiranog.Svaki od njih me je odmjeravao nudio mi sex. Žudili su za mladom djevojkom ali sam im jasno dala do znanja da me ne mogu imati.Ja sam htjela pravoga muškarca, a ne nekog napaljenog i iskompleksiranog.

Prošlo je par dana i onda mi se javio Hrvoje. On je uspješan poslovni čovjek, s jakim karakterom. Ima 48 godina. Pristupio mi je drugačije nego ostali muškarci, nije bio napadan i to mi se svidjelo. Pitao me želim li biti njegova curica, na što sam odgovorila da želim. Najprije nisam znala što on točno podrazumijeva pod time, ali on me polako učio. Želio je da se opustim i da se ne ustručavam pred njime, da nemam tabua. To mi se svidjelo jer sam odgajana u potpuno suprotnom uvjerenju. Željela sam da me iskusan muškarac poput njega uvede u taj novi svijet.

Nakon što o smo razmijenili nekoliko poruka, predložio mi je da se nađemo na kavi. Iako ne vjerujem lako muškarcima, osjetila sam da Hrvoju mogu vjerovati pa sam pristala da se nađemo. Na sebi sam imala traperice koje su odlično naglašavale moje noge i guzu, ljubičastu majicu i crne sandale. On me čekao na dogovorenom mjestu,a ja sam ušla u njegov auto.

Bila sam jako nervozna pa sam sjela na stražnje sjedalo, iako mi je on govorio da sjednem naprijed. Smješkala sam se i pokušala prikriti neugodu koju sam osjećala u sebi jer se nikada nisam vozila u autu s nepoznatim čovjekom. On me pokušao opustiti kroz razgovor i onda smo došli do kafića. Izašao je iz auta i otvorio mi je vrata, pomislila sam kako je pravi gospodin. Tek sam onda vidjela njegove tamne oči i pogled koji je obarao. Ima nešto u njegovom pogledu što me neopisivo privuklo i poželjela sam da budem njegova. U kafiću smo pričali i vidjela sam kroz razgovor koliko je samopouzdan, a primjetila sam i da me diskretno promatra. Nakon ugodnog druženja, sjeli smo u auto, ali ovaj put sam sjela naprijed. Razgovarali smo i onda je on odjednom stavio ruku na moju butinu i mazio me… Bilo mi je neugodno ali sam se samo smješkala. Nastavili smo vožnju u ugodnoj atmosferi i odvezao me do mjesta gdje me svaki sljedeći puta pokupio. Kad sam dosla kući primila sam njegovu poruku i rekao mi je da mu se digao dok sam izlazila iz kafića njihajući kukovima

Rating: 4.8/5. From 237 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Boba
Boba
Guest
18. lipnja 2022. 13:00

UUU lijepo, čekam nastavak

Ivan
Ivan
Guest
18. lipnja 2022. 15:53

Svaka mlada mora da zna da će je stariji iskusniji bolje izjebati od mlađih