Obećala je…

Poslednje tri godine išli smo na Adu Bojanu. Izdvojimo po par dana samo za nas, bez djece, bez gužve. Ne idemo na prvi dio plaže gdje većinom odmaraju gosti hotela i gdje su uglavnom stariji. Nastavimo od restorana ka ušću Bojane u more, bliže Albaniji.

U tom dijelu najčešće nije bilo mnogo ljudi. I ti koji su odmarali većinom su bili mlađi, što nam je odgovaralo.

Inače, imam 33, a supruga Kasja je godinu mlađa. Rano smo dobili djecu i ona je tek sad počela da sazrijeva u rasnu ženu.


Podizanje djece je učinilo svoje, pa grudi nisu kakve su bile, ali je to i dalje solidna četvorka. Ono što ju je uvijek krasilo bilo je vanserijsko dupe. Što god da je nosila dupe je privlačilo pažnju. I to joj nije smetalo. Ni meni. Čim bi obukla nešto izazovnije odmah je reakcija među mojim nogama bila vidljiva…

Ovog septembra smo uspjeli da se iskombinujemo, da na brzinu nađemo smještaj u Štoju i spremimo se za Adu Bojanu.
Bilo je vruće kad smo stigli. Poranili smo da bismo ugrabili što više sunca, ali i više mira. Tek po koji kupač je našao svoje mjesto na plaži.

Odlučili smo da se izdvojimo. Nakon dvjesta metara našli smo nešto slobodniji prostor. Nije bilo „peškirdžija“, ali je na nekih 40 metara od nas bio razapet šator. Veliki i improvizovani. Dok smo prilazili primijetili smo da je ispod i ispred njega više ljudi. Brzo zaključismo da su u pitanju dva para. Iz daljine smo zaključili da su mlađi, ali ne baš zavidne ljepote. Jedna od žena je bila punija, kao i njen partner. Drugi par je bio mršaviji, ali nismo mogli da ocijenimo kako izgledaju.

Nakon raspakivanja, uslijedilo je mazanje kremom i prvi ulazak u vodu. Prošlo je nekih 15 minuta od našeg dolaska, a iz vode smo primijetili da su se naše komšije uvukle u šator.

Kroz šatorsko krilo su se mogli vidjeti obrisi ubrzanog kretanja. Žene su bile na koljenima, a muškarci su im prišli otpozadi.


Ubrzo smo pošli pod suncobran. Zainteresovalo nas je šta se tamo zbiva.

Nakon 7-8 minuta iz šatora su izašli puniji muškarac i njegova partnerka. Ušli su u more da se rashlade. Nakon pet minuta je izašla i druga žena, ali je sada njeno mjesto zauzela punija. Vidjelo se da je mršaviji muškarac počeo da jebe i drugu ženu.

Ne bi ništa bilo čudno da čovjek nije jebao duže od pola sata. Kasja je već počela da plamti. Uhvatila me je za kurac i počela polako da ga navlači.
„Ih, kako bi te ovaj razbio!“, rekoh uz osmjeh.
„Misliš?!“, željno upita.
„Aha“, odgovorih.

Poče ubrzano da diše i sve brže da ga drka. Nije htjela da joj ga dam. To me je užasno napalilo i uz pogled na njenu ribicu koja je sijala od sokova brzo sam došao do vrhunca. Svršio sam joj po stomaku i sisama.

Kasja razmaza po sebi spermu i đavolasto reče: “Krema mi nije ni bila potrebna da sam znala da ćeš da me isprskaš“.

Poslije par minuta uđe u more. Ostao sam ispod suncobrana i gledao u naše komšije. Primijetio sam da su shvatili da sam svršio po njoj. Dok se brčkala, mršavi muškarac ju je bez prestanka pratio. Iskreno, počeo je ponovo da mi se diže na samu pomisao da je rastura.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx