Klinka je zadovoljila matora od 50 godina

Ležim na trosedu u dnevnom boravku i razmišljam kako bi nešto rado pojebao.Imam 50.godina i vrlo sam aktivan.Žena ne može da zadovolji moje potrebe pa ga često drkam.Imam par koleginica koje povremeno krešem ali su i one već zašle u ozbiljne godine.

Te subote  supruga je sa koleginicom otišla u grad da gledaju izloge i da nešto kupe. Vreo julski dan ležim u šorcu i gledam tv,i polako mazim jaja . Kurac mi je već poludignut i već znam da ću ga malo kasnije izdrkati.Imam poprilično veliki i debeo kurac oko 19.cm i kada se skroz digne izgleda impozantno. Inače sam visok 195.cm imam 105.kg. ali nisam debeo, i prosede crne kose ,kažu prilično atraktivan. Sve ćešće razmišljam da pojebem (makar platio), neku mladu pičku .Gledam ih na ulici zakofrčenih sisica kako se bezobrazno kikoću i kako im se u tesnim helankama ocrtava mlada pickica i tvrdo dupence.Razmišljam kako izgledale nataknute na moj debeo kurac i kako kolutaju svojim krupnim očima.

Odjednom u stanu se oglasi zvono,ko li je sad pomislih, baš mi niko ne treba. Polako odlazim do ulaznih vrata i otvaram ih ne gledajući kroz špijunku. Dobardan – procvrkuta devojčurak od nekih 20-etak godina – imate li minut vremena ,reče gledajući me krupnim nasmejanim plavim očima .Gledate li tv šop ….bla bla …mogu li da uđem ? Nisam slušao šta prodaje niti me je interesovalo,gledao sam njene mlade i nabrekle sisiće koje su se ocrtavale kroz dekoltiranu majicu.Na sebi je imala kratku tananu suknjicu iz koje je vireo par prekrasnih dugih nogu u laganim sandalama ,a u ruci je imala poveću torbu u kojoj su joj bile stvari koje je prodavala.Pomerio sam se i on je kao lahor prošla pored mene i sela u fotelju u dnevnom boravku. Izvini samo da obučem majicu-rekoh –nema potrebe, reče ona –baš je toplo. Hoćeš hladan sok , može kasnije, samo da vam kažem šta nudim. Nema problema ,rekoh prvo se osveži pa ćemo kasnije o poslu.

Dok smo pili sok pričala mi je kako studira i kako pokušava da zaradi za školovanje.Nisam je slušao šta priča ,gledao sam te divne punačke usnice koje su se smešile i mamile svojom punoćom i razmišljao šta da radim. Verovatno je primetila kako je gledam ,kako gledam njene sise i noge koje je nemarno prekrstila izlažući mom pogledu prekrasne butine.Kurac mi je počeo lagano da raste .Ona je to primetila i onako me bezobrazno pogledala u oči i polako obliznula usne, i počela lagano da širi noge.

Je li matori da ti možda ne bi malo da se omrsiš, -ko iz vedra neba me pogodiše njene reči. Uh lepa moja bih , rado bih te celu polizao. Samo je uzdahnula, zavalila se dubljeu fotelju irekla, pa hajde ,ne čekaš valjda pismenu molbu,odavno maštam da me neki matorac poliže,reče i jednu nogu podiže na naslon  od fotelje.Kurac samo što mi nije eksplodirao već je bio u punoj veličini i ocrtavao se kroz šorc koji sam nosio. Polako sam  prišao i klekao na kolena ispred nje .Glave su nam bile u istoj visini ,uhvatila me sa obe ruke za glavu i uvalila mi jezik u usta. Njen jezik sladak kao jagoda igrao je po mojim ustima.  Uhvatio sam krajeve njene majice i svukao je preko njene glave. Pred mojim očima sevnule su dve ne velike mlade naprćene sise sa tamnim kolutovima i tvrdim bradavicama. Prešao sam rukama nježno preko njih a zatim jednu dohvatio usnama.Uvukao sam bradavicu u usta i polako je sisao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj