Otvorivši obrt,bili smo svjesni da ulazimo u nemirne i rizične vode.Nadali smo se da če biti puno lakše vratiti posuđeni kapital za pokretanje,no .

Sjedimo i razgovaramo sad nakon godinu dana poslovanja. Ja,moja žena ali i čovjek kojem je trebalo vratiti dug ,nismo više mislili tako. Obrtnik Krešo se upravo dizao sa fotelje odmjeravajući moju ženu. Vidimo se za tjedan dana te pozdravivši se izađe.

Ostali smo sami a u glavi su odzvanjale Krešine riječi. Ako ne možete vratiti dug imam rješenje. Posudi mi tu i tamo Ivu. Polovicu duga ču zanemariti a drugu polovicu pomičem za godinu dana. No ako pristanete želim njezinu potpunu poslušnost.

Nakon izrečenog prijedloga Krešo se ustao , pozdravio a mi ostali sjediti otvorenih usta. Tih dana smo vrtjeli sve varijante , raspravljali , ali ostalo je bankrotirati ili da Iva otplati dug .

Teško je to sve padalo Ivi , da bude nekome poslušna kurva , sama sebi predbacujući . Suznih očiju Iva je samo tiho izgovorila , bit ču poslušna . Gledao sam je uplakanu i prestrašenu a svejedno predivnu .

Sa svojih 34g vitkim stasom , visinom 170 i 60 kg plavom kosom do ramena , čvrstim grudima , sočnim i jedrim trojkama kojima grudjak i nije bio nužan . Imam prekrasnu ženu a sad je moram djeliti .

Uzeo sam telefon te nazvao Krešu . Obradovao se našoj odluci te tražio Ivu da porazgovaraju . Razgovor je tekao otprilike ovako .

Pozdrav ljepotice , drago mi je da ste se odlučili za pametno rješenje za sve nas . Znas da mi se sviđaš od kad sam te upoznao . No da bismo riješili problem moram se uvjeriti da si spremna za dogovor . Pred večer dolazim do vas a od tebe očekujem da obučeš neku haljinicu . Osiguraj da smo sami i želim da bez pogovora izvršiš traženo . Žena mi je njemo dala telefon te se skoro srušila u fotelju .

Samo je tiho rekla , večeras dolazi a Ti odvezi djecu mojima .

Dan je prolazio u nervozi . Znali smo da sad nema natrag ali ni sami ne znamo šta slijedi . Iva se lijepo dotjerala obukla haljinicu malo iznad koljena sa tankim bretelama kako je traženo . Ispod haljinice je obukla čipkast veš koji je slabo prikrivao bradavice , što zbog straha što zbog uzbuđenosti .

Šum kotača na dvorištu , znali smo da je stigao Krešo na *razgovor*. Uz pozdravljanje ušli smo u dnevni boravak a moja Iva onako sređena ponudila nas je kavom i pićem . Kod pokušaja da sjedne . Krešo pokaza rukom mojoj ženi da to bude do njega . Sjednuvši pored njega , Krešo je odmjeri te stavi ruku na njeno koljeno , iva se malo ukoči ali se pomiri sa situacijom . Okrenuvši pogled prema meni , Krešo upita .

Znači prihvačate moje uvjete ?

Ja i Iva se pogledamo i kimnemo .

Ok dakle ovako , pola duga vam opraštam , a za drugu polovicu čekam godinu dana . No vidjet čemo od razvoja situacije možda se riješite i prije , zavisi zagonetno se nasmješi .

Ruka mu je sad polako klizila po Ivinom bedru te joj se obrati .

-Iva dušo puno ovisi o tebi koliko si spremna ispuniti moje želje . Pa da sad konačno vidimo dali to sve ispunjavaš .

Ruka je sad bila duboko ispod ženine haljinice .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
simo
simo
Guest
7. svibnja 2021. 15:45

super

jebi_mi_zenu
jebi_mi_zenu
Guest
18. veljače 2022. 08:14

tvoju ivu treba jebat i vratit ti ju izjebanu da ju polizes svu, od guze i pičke do izdrkanih sisa

Aca
Aca
Guest
Reply to  jebi_mi_zenu
19. veljače 2022. 17:34

Tako je! Ivu na kurac, pa mu je vratiti tako punu i svu umazanu od sperme, pa nek je ljubi, njegova je žena.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx