Koliko su neobične vaše seksualne maštarije?

Jedna od najčešćih ženskih maštarija, ona o seksu s drugom ženom, potpuno je normalna. No, ako na primjer maštate o seksu s nekom životinjom, sado mazo igricama ili zlatnom tušu, spadate u seksualne devijante.

Grupa znanstvenika iz Montreala bavila se u jednoj studiji istraživanjem seksualne devijantnosti i zapravo su prvi koji su se odvažili znanstveno definirati ovaj pojam. Jasno je kao dan da su neke seksualne fantazije čudne i pomalo bizarne, no znanstvena literatura nije niti jednu izdvojila kao takvu.

Klinički definirano, u patološke seksualne fantazije spadaju sve one koje isključuju izostanak pristanka partnera, one koje uključuju bol, kao i sve one u kojima je navedeno nužno kako bi došlo do postizanja uzbuđenja i vrhunca. No, odvojeno od toga, znanstvenici su željeli saznati i koje su to abnormalne ili atipične fantazije, a kako bi to saznali, jednostavno su pitali brojne ispitanike da opišu vlastite. Točnije, čak 1517 odraslih ispitanika dalo je svoj odgovor. Svi su oni morali ispuniti upitnik o svojim seksualnim fantazijama te najdražu što eksplicitnije i detaljnije opisati.

Ispitivanje je pokazalo kako su muškarci skloniji fantazijama i kako ih opisuju živopisnije od žena. Žene, i to 30-60% njih najčešće mašta o raznim oblicima seksualne potčinjenosti. Također, žene su uglavnom izjavljivale kako ne očekuju ostvarenje svojih fantazija dok muškarci žele ostvariti sve o čemu maštaju.

Istraživanje je pokazalo i značajan broj poprilično neobičnih muških fantazija kao na primjer seks sa she-maleovima, želju za analnim seksom kod heteroseksualaca te gledanje partnerice tijekom seksa s drugim muškarcem.

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx