Komšinica Andja (3. dio)

Ovo je 3 dio od 5 u seriji Komšinica Andja

Budim se uz osjetno pušenje kurca,otvaram oči, dok Andja obrađuje mog glavonju uz „jesi je lijepo spavao jebaču moj“

odgovaram „kako neću, kad imam ovakvu uslugu“,

zgrabio sam je za glavu i gurao sam kurčinu dublje,ali nije puno mogao,vilica joj je dozvoljavala polovinu moje debele kurčine,ali sam opet nabio joj glavu maksimalno na kurac, gledajući je kako grca,oči pune suza,a ona kroz nos diše i stenje,izvučem joj kitu,

“Budalo ubićeš me tim“ ,

ljubila me je po izdefinisanom stomaku i kurvanjskim glasom ponavljala

“mhm,ummmm kakav si mačor „

poljubila me je u usta,pa lagano uhvatila za kitu,naslonila na ulaz pičke njene,pa nabijala se laganim pokretima, dopušta sam joj da vodi igru,ali uz njeno lagano miješanje, nabio sam joj prst u guzu,samo se nasmijala i nabijala još više, 2/3 kurca je sad u njoj,osjetim kako joj se vagina grči, hvatam je za guzove i nabijam je u pičku odozdo,svom silom sam je nabio do kraja,“aaa boli Kristijane“,

lagano sam izvlačio kurac iz nje,pa opet svom snagom,“podera me ludače“ -rekla je,a ja sam nastavio ,grč koji joj pička napravi mi se dopadao,pa sam nabijao brže i brže. Šamarao sam je po guzovima i karao još jače, samo osjetio česte grčeve njene pizde i lagano prskanje unutar njene vagine.

„Ah,ahaaa,aaaaa ovako mi treba“ rekla je,pa nastavila da se nabija,gnječio sam joj sise velike,dok se ona lagano nabijala ,grickao bradavice.

U momentu ustaje sa mene, odlazi do stola u kuhinji i kaže „guzi me!“ ustao sam odmah za njom,kurac mi mlati od težine, stajem iza nje,stavljam joj kitu na ulaz pičke, hvatam za kosu,pa nabijam do kraja,agresivno, što sam obožavao,dok je stenjala na svaki ulaz moje kurčine, klitoris joj mazim desnom rukom,dok sam prste lijeve ruku zabio u usta da ne stenje toliko Zabio sam ga još jednom jako,izvadio iz njene vrele i crvene pizde,spustio se da poližem već sada jako slanu pizdu,a pri tom sam jok šupak obrađivao prstima ,pa jezikom,preko vaginalnog otvora,pa šupak I tako ponovo, stenjala je od uživanja.

Jezikom sam pokušavao ući u guzu koliko sam mogao,dok joj ne ovlažim šupak. Uhvatio sam tvrdu kurčinu i naslonio ga na olizan šupak,gurao sam u nju opet jako,kako se šupak brzo vrati u stanje normale,uživao sam kako je uzak. Andja je stenjala ,pa rekla da želi ona da me jaše,dok joj je u guzi. Uhvatio sam je za noge, na stolu okrenuo,bez da sam ga vadio iz guze,pa sjeo na stolicu zajedno sa njom,nabijala se,ali teško je išlo,šupak treba još ulja ,reče Andja.

Ustala je sa mene, zgrabila jestivo ulje,odlazi do kreveta,liježe na stomak i momentu vrh flaše od ulja,stavlja u guzu. To kad sam vidio,ustao sam odmah pritisnuo flašu da što više ulja udje u guzu,izvukao flašu nakon zadnje kapi,bilo je manje od pola litra ulja u njenom dupetu, koje je polako izlazilo iz šupka,prizor me napalio,mrcina mi se grči, jer već duže od sat vremena se jebemo,trpam ga u čmar, dok se ulje razlijeva po guzovima, trpam ga cijelog,a svo ulje joj razmazujem po tijelu,“sad me jebi jako,pa mi ga nabij u usta“ reče droljica.

Trpam je još jače i brže, ona se uvija od zadovoljstva, a ja dajem sve od sebe da ostanem na visokom nivou. Čim sam osjetio da mi dolazi,d svršim, okrećem je za 180° na ledja,tako da joj usta budu ispod kurčine moje,zinula je koliko je mogla,a ja sam joj zabio u grlo koliko je bilo moguće, negdje polovinu kite,nabijao sam svaki put put koliko sam mogao,dok joj se vilica nije otvorila,samo sam osjetio mali pucanj i kurac je sidje do grla. Izvadio sam ga odmah.

Nastavci<< Komšinica Andja (2. dio)Komšinica Andja (4.dio) >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx