Kod Tetke U Apartmanu (2. dio)

Ovo je nastavak priče.

Oko 6 sati ujutro sam osjetio nešto na kurcu, to su bila njena usta.

“Dobro jutro pospanko, ovo ti je priprema za dugotrajan rad.” Rekla je i poljubila me u glavić

Ja sam se samo smiješio ko debil, pa sam joj uhvatio glavu i počeo ju nabijati na kurac, a ona je samo povremeno dolazila do zraka i sisala ga kao najveća kurvetina.

“Lijepi tetkin dječak, vidi ti njega što se uspravio, hajde da ga tetka malo osjeti u sebi.”

Popela se na mene i počela je skakati nenormalno brzo, da sam na trenutke pomislio da će mi ga otkinut stisak njene vlažne pičke.

“Uh, joj, jebaču moj, to, daj ga svojoj tetki, kurvici.” Stenjala je, ali tiho da nas ne čuju moji.

Nisam dugo izdržao, bacio sam je na krevet i počeo svršavati po njenom licu, spavaćici, krevetu. Sperme je bilo posvuda, a ona je samo polako oblizivala sjeme sa sebe, na kraju je iscjedila zadnju kap iz mog kurca i oblizala kao prava kurva.

“Eh, tako, sada sam spremna za dan. Hajde nam skuhaj kavu, dok se ja presvučem i otuširam.” Rekla je, drkajući mi kurac polako.

“Evo odoh, nego moji ne ustaju toliko rano, skuhat ću nam kavu, pa bi ga mogla primiti na terasi.” Rekao sam.

“Može.” Namignula mi je i liznula spermu sa ramena.

Otišao sam i nabrzinu skuhao kavu, a moj otac se probudio i rekao da mu nalijem šoljicu. Izgleda da mi se neće ostvariti fantazija, da tetku pojebem na oči cijelog komšiluka (bar ne za sad).

Ubrzo je stigla i tetka, pa su se probudile mama i seka. Pijuckali smo kavu i pričali o jučerašnjim događajima, a ja i tetka bi se samo povremeno nasmijali jedno drugomu.

Odjednom je zazvonio tatin mobitel, nazvao ga je gazda da mu javi da su se desile neke komplikacije na poslu, te da mora hitno da se vrati. Majka i seka su negodovale, a ni meni ne bi bilo pravo da još koji put ne izjebem tetku.

Tata je bio odlučan i naivan, pa je rekao da se mora vratiti, a mi se možemo goniti u tri lijepe…

Uglavnom, majka je predložila da se vrate ona i tata, a da ostanemo ja i seka sa tetkom, pa da se vratimo autobusom. Pošto moja sestra ne voli ni more ni javni prijevoz, rekla je da će poći kući sa njima.

E sad, možete pogoditi kako sam ja odgovorio. Sve u svemu do 2 popodne su se raspremili i bili na vratima. Majka je standarno govorila, da ne pravim belaje, da me čuva tetka, da ne hodam po kafanama…

Pozdravili smo se i oni su otišli, a ja sam ušao u apartman i zaključao vrata iza sebe.

“Hajde da te vidim sad momčino, ideš kući za 5 dana. Ako tvoja kita izdrži, dobijaš orden od tetke.” Rekla je i prije nego što sam mogao odgovoriti, poletila je na mene i počeli smo se žvaliti.

Podigao sam je i bacio na kauč, te sam joj skinuo kratki šorts i gaćice. Počeo sam je obrađivati jezikom, a jednom rukom sam joj raširivao šupčić koji je za divno čudo bio dosta širok.

Nije joj dugo trebalo da svrši, nakon 2 minute se počela tresti i zalila me njezinim sokovima.

“Uh, e jesi majstor za svoje godine, a sada je moj red.” Ustala je i skinula mi šorts, pa je izašla moja batina.

Ja nemam nešto dug kurac, 18cm otprilike, ali je debljina ono što je meni davalo uspjehe kod ženskog roda. Tetka ga je mogla cijelog strpati u usta, a pritom mi je masirala čmar što me još više uzbuđivalo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx