Kumstvo sa Romima – Mamina priča 2

I tako. Sve sam sredila da mogu mog kumića Suada da uvedem u čari ženskog tela. I bio je red. Tako je od davnina. Primiti viralno mlado seme u svoju matericu, podmladiti sebe i njemu dati slast zrele žene. Jebaće Suad i moju ćerku, i ko zna koliko belih žena. Ali to je ono što nas je oduvek vuklo. Nas žene…

 Kumstvo (sex) sa Romima: Priča moje majke

I zašto uvek Romi, Arapi, imigranti, crnci….. daleko veću seksualnost imaju…seks je za njih normalna pojava….generacijama su Romi ispunjavali svojim sebenom utrobe žena u svojoj okolini…Pa i njihove žene daleko su senzualnije i bolje u krevetu…..

Zato se u našoj familiji oslanjamo na romsku spermu…romsko seme…. ima nešto posebno i njemu što nas ispunjava kada ga primimi us voju matericu. U njemu se nalazi neki nektar koji prosto čini da nabujamo kao žene….neki narkotik, nešto posebno….

Kada me je moja majak uvela u ovaj svet, kada sam primila ciganski kurac, za mene su se otvorila neka nebeska vrata užitka….taman, obrezan, veliki i tvrd kao stena….a opet kada me je polako otvarao i sve više popunjavao, osećala sam milinu…neke vibracije u donjem stomaku kako se šire i udaraju u želudac… moja utroba i pored bola širenja osećala je žudnju za daljim prodorom, želju da stane vreme i da se sva pretvorim u jebulju kojoj je jedini cilj da prima u sebe obrezani ciganski kurac….

Kada sam bila popunjena i kada je počeo da me kum Irfan jebe…njegovo iskusno, zrelo i mišićavo telo, znojno, sa posebnim mirisom koji samo Romi imaju, bilo je tako u kontrastu sa mojim…. on crn, skoro kao crnac, ja bela, mlečno bela… i moje krupne krudi koje je stezao i ljubio dok je ne zastajkujući pumpao moju ženskost…..

Taj, posebni osćaj crnog ciganskog kurca…zabranjenog voća…. neke vibracije terale su me na prvi orgazam….. i posebno baš obrezani kurac, bez one kožice, ne balavi, ne nadražuje se previše, pa ih tera da jače i bolje jebu kako bi osetili slast… i daleko duže traju….. i onda posle mog uživanja, kada sam mislila da je to taj vrhunac, moju utrobu je uz kumov veliki grč, i stezanje mog belog tela njegovim krupnim mišićavim crnim rukama ispunila poplava nektara….

Zvezde su mi se otvorila kada sam u dubini stomaka osetila trzaje….osetila sam kako iz tog predivnog crnog kurca u mene direktno šiklja ta predivna tečnost…činilo mi se da svaki spermić golica zidove moje materice, osetila sam orgazmičku poplavu po svojoj nutrini…sperme je bilo toliko da je popunila moju matericu, izašla napolje, obavila zidove moje pizde, njegovog kurca, i počeka da izlazo napolje, praveći veliku vleku na krevetu…..

I tako…sada se u svojoj kući spremam da me jebe njegov najmladji sin…..


uskoro se kuma vraća kući iz bolnice, više neću biti u prilici da starom kumu budem žena….a ova par dana dok pripremam teren, moja ćerkica vrši dužnost njegove žene….i to se lepim i velikim entuzijazmom… u njihovoj kući u cigan-maloj, koaj je par ulica do naše kuće, moja ćerkica koja uskoro završava fakultet sa najvišim ocenama, šetka se po toj kući u uskomšorcu i majčici do pupka koja jedva zadržava nejne bujne grudi. Sva je na mene sem što je crvenokosa…. Ujutru ustane posle jutarnjeg zadovoljavanja svog ciganskog muža, našeg starog kuma, sva nasmejana i vedra, a kako i ne bi kada ju je napunila njegova sperma, koja sada trči po njenoj rodnici…. Njen verenik, divan dečko i kolega sa fakulteta, uredno je čeka kod nas u kući. On je puno voli i veruje da ljubav niej telesna nego guhovna stvar, i pun je razumevanja za činjenicu da je materica njegove buduće supruge uvek puna tudje sperme, jer ženu tudja sperma podmladjuje i revitalizuje… i sasvim razume da kada njih dvoje vode ljubav, on mora da nosi kondom….

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
9 Komentari
 1. Neko69 komentira

  Svaka ti je priča sve bolja i bolja. Kad ide nastavak? ?

  1. AngelOfLust komentira

   Već napisan i svideće ti se kad objave 🙂

  2. Janko komentira

   To nije priča, to je mašta.

 2. Bader komentira

  Prava istina od koje mnogi muževi i muskarci beže i neće da je prihvate, a to je da naše supruge, devojke, mame vole obrezane i tamne kurčine-crnačke, ciganske ili arapske. Nema te bele žene koja neće probati crni obrezani kurac ako joj se ukaže prilika. Zato savet za muževe glasi-bolje da se potuca sa vasim znanjem i dozvolom nego da vas vara. Vremenom ćete i vi početi da uživate što se ona tuca sa drugim i sve dodje na svoje mesto.

  1. AngelOfLust komentira

   Ovo si lepo rekao i napisaću jetan tekst gde ću pokušati da objasnim istinu o privlačnosti naših žena koje gaje prema crnim, arapskim ili ciganskim obrezanim kurčevima. A i o prednosti seksa sa njima u modernom svetu. Seks sa obrezanim, kod nas najčešće Cigana, ima toliko prednosti za stabilnu vezu i brak u našim porodicama, ali i nakon što muž, sin ili dečko prihvate te činjenice, donosi i njima sreću i zadovoljstvo a čuva brak.

  2. Janko komentira

   Nije problem da žena ima ljubavnika, već problem što žena u izboru pogreši. Najpre: Žena treba da sarađuje sa mužem i dugo veća koga će uzeti za ljubavnika ili imati seks na jednu noć. Bitna je higijena, diskrecija i poverenje u bračnog druga.
   Ove maštovite budalaštine, koje se provlača da zadovolje nastrane i neozbiljne, znaju da ostave neželjene posledice da ceo život upropaste.

  3. Janko komentira

   Siraš kurcu.
   Po pitanju da žene vole prljav sex sa bilo kim. One vole sex sa pedantnim, poverljivim dasom, gospodinom i da vode prljav razgovor dok uživaju.

   1. AngelOfLust1 komentira

    Zato su Bečkoj gospodi konjužari pravili decu. Daj molim te….

    1. Janko komentira

     Jesu, ali ih najpre dobro srede higijenski. One koje su dale neurednoj su perverzne i željne suprotnosti.

Komentiraj