Hajde mama, dudlaj mi ga molim te

Kao prvo, ja sam četrdesetogodišnja domaćica i zovem se Katarina, a zovu me Kaća.  U braku sam već devetnaest godina i za sve to vreme sam bila verna svom mužu, sa izuzetkom koji je tema ove priče.

Ja sam vrlo atraktivna.  Imam dugu, tamno smedju, ravnu kosu do pola ledja.  Uprkos godinama imam vitku figuru, koju održavam vežbanjem.  Imam bujne grudi i lepo oblikovane, duge noge.

Živim u kući u kojoj pored mene i muža, živi i naš sin koji ima osamnaest godina, kćerka koja ima petnaest i moja majka.  Jednom rečju-puna kuća.  Moj sin se zove Slobodan, a svi ga zovu Boba.  On je zgodan tinejdžer, lepog i simpatičnog izgleda.  Dobro je gradjen, pošto trenira rukomet.  Moj sin ide u četvrti razred srednje škole i odličan je djak.  On je oduvek bio dobro dete i sa njim nikad nismo imali većih problema.

Pre mesec dana sam odlučila da idem na kurs prve pomoći u jednu večernju školu.
Pre nego što je kurs započeo, Boba me je iznenadio rekavši mi da bi i on takodje želeo da ide na kurs.  To je bilo fino za mene, pošto moj muž nije bio zainteresovan, pa sam mislila da ću se osećati sigurnije, kada me sin kasno uveče bude vozio kući posle časova.


Prva četiri časa su bila teorijska, sa malo vežbanja tehnike usta-na-usta na lutki.  Pre petog časa, instruktor nam je rekao da treba da se podelimo u parove da bi smo vežbali usta-na-usta.  To je bilo važno da bi smo se oslobodili, da možemo pružiti pomoć strancu u nevolji.  Pošto su u grupi pored nas dvoje bila još dva bračna para i jedan mladić i devojka, ja sam htela da budem u paru sa ženom koja je sedela u klupi pored mene i sina i sa kojom sam se pomalo sprijateljila u toku prethodnih časova.  U tom slučaju moj sin bi bio u paru sa njenim mužem.

 Boba mi je rekao da ne dolazi u obzir da bude u paru sa muškarcem, a i ona mi je odmah rekla da će biti u paru sa mužem.  Pošto su se ostala tri para već stvorila, ja stvarno nisam mnogo razmišljala, već sam odlučila da vežbam sa sinom.  Pored toga, moj sin je zgodan momak i pošto smo nas dvoje oduvek bili u prisnom odnosu, smatrala sam da će mi biti ugodno do vežbam sa njim.

Kada smo obrazovali parove, ja sam igrala ulogu žrtve, a Boba je trebao da me oživi.  On je najpre primakao lice mom, dok sam ja ležala na podu u uglu, stavio svoje usne preko mojih i radio kao što nam je objašnjeno da treba.  Instruktor se prošetao po učionici, proveravajući svakoga od nas.  Dok smo čekali da opet dođe do nas, moj sin je iznenada stavio svoje usne na moje i gurnuo svoj jezik u moja usta.  Ja sam se iznenađeno trgnula, okrenula glavu i tiho mu rekla:

– Bobo, šta to radiš? Pazi kako se ponašaš.  –

On se nasmešio i opet stavio svoje usne na moje.  Upravo tada nam se instruktor primakao blizu, a jezik mog sina je ponovo ušao u moja usta.  Ja tada nisam mogla ništa da kažem, jer je instruktor prolazio pored nas.  Upravo tada, moj sin je pomerao svoj jezik kružnim pokretima u mojim ustima.  To nije bilo neprijatan osećaj i ja mislim da sam reagovala instiktivno kada sam pomerila svoj jezik preko njegovog.  Kada je instruktor otišao od nas, ja sam ga tiho upitala:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Milan86
Milan86
Guest
5. srpnja 2021. 12:20

Jedna od najlepsih!

milojko
milojko
Guest
Reply to  Milan86
5. prosinca 2021. 17:59

jest super je

Zoran
Zoran
Guest
18. rujna 2021. 15:23

Ovo je predivna prica.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx