Zaželio sam se mirisa i okusa starijih žena

Jednostavno sam se poželio starijih dama.. Zaželio sam se mirisa i okusa starijih žena, pa sam neko vrijeme lovio takav tip žena na chatu.. Pribjegavao sam raznim tehnikama, ali kad bi rekao svoju pravu dob dobijao sam uvijek nogu.. Sve dok jednog dana nisam ulovio Divnu..

Divna je dolazila iz primorja, živjela je sa mamom i sinom, savršeni ulov samo da je bila bliža.. Opisala mi se kao brineta, taman visine i težine, dobrih cica, a boljih nogu…

Kita je već proradila, morao sam nekako ulovit Divnu.. Počeli smo chatati, pričat gluposti i svega pomalo dok nismo razmjenili brojeve.. Još uvijek nije znala moju dob, šanse su mi porasle odmah sam pomislio.. Još koja poruka kad je poslala sms da bi htjela pričat sa mnom.. Nevoljko sam pristao jer bi izvisio ovako ili onako.. Nazvao sam ju, a s druge strane je bio ugodan i nježan glas.. Riječ po riječ, ne znam kako ali uspjeli smo razgovarati nekih 10-tak minuta kada sam se ispričao zbog neke prijašnje obaveze ali da se javi slobodno smsom.. Malo smo kasnije tipkali i ničime nije shvatila da imam 24 godine, a ona 43..

Javila mi se idući dan sa onim normalnim, kako si, šta se radi itd. Malo smo tipkali dok odjednom nije sletjela poruka kako je sinoć mazila mačkicu jer ju je uzbudio moj glas, kako je bila sva vlažna nakon našeg razgovora da je morala promijeniti gaćice… Auu, pomislio sam, otvorilo mi se.. Uspio sam ju nagovoriti da ćemo se opet čut navečer i da ću joj ovaj put ja pomoći da se mazi… I to sam učinio… Nazvao sam ju, pričao, šaputao dok je ona rukom klizala po svojoj mačkici.. Taj phone sex je trajao nekoliko dana dok nije javila da dolazi u moj grad..

 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx