Ljetna avantura sa sinom od prijateljice

A ja sam se navlažila, bradavice su mi se ukrutile, a moja vulvica ga je htjela u sebi. Stavila sam u ruku na koljeno i lagano ga krenula maziti, vidjela sam da mu je nabreknuo. Malo je bacao pogled na moje grudi, malo na noge, pitala sam ga Ivane sviđaju ti se moje noge? Progutao je knedlu i potvrdio, onda ih nemoj samo gledati, već ih dodirni.

Stavio mi je ruku na koljeno i lagano prolazio bedrima, bio je znojan. Uzela sam njegovu ruku i stavila je s unutrašnje strane bedara i lagano je vodila ispod ljetne haljine. Primakla sam mu usne, prvo sam ga poljubila u vrat, malo sam mu rukom prešla preko nabrekline, prolazila sam usnama po vratu, gricnula mu ušnu resicu i šapnula mu, kada si drkao dali si maštao o meni? Iako se opustio, jedva je izustio – da. Stavila sam njegov dlan sa bedra, skroz ispod haljine na moje međunožje, gaćice su mi se ovlažile, na dlanu je osjetio vrelinu moje prijateljice.

Osjećaš kako je vrela i vlažna, još je bio malo zbunjen, ali je rekao – sviđa mi se, uhvatila sam ga s obje ruke za vrat, primakla mu usne i stavila jezik u usta, počeli smo se strasno ljubiti, jezici su nam se preplitali.

Stavila sam mu ruku ispod majice, a on mi je dirao grudi, bradavice su mi se ukrutile. Skinula sam mu majicu, ustala sam i skinula sam haljinu, dok je Ivan skinuo hlače. Kurac mu je nabreknuo, ali bio je sputan, još uvijek u gaćama.
Uzela sam ga za ruku i odvela do njegove sobice, sjeli smo na krevet i nastavili se ljubiti. Raskopčala sam grudnjak, sise su mi ispale. Ivan je raširio oči, ali ih je nastavio mijesiti, odlično se uživio u ulogu. Rekla sam mu da mi lagano ljubi sise i gricka bradavice, u jednom trenutku sam ga pogledala u oči i rekla mu – uzbuđena sam, a ti? Potvrdio je dok sam mu dirala ukrućeni ud.

Želiš li ga staviti u moju mačkicu, gutao je knedle, ali je potvrdio. Rekao je da mu je prvi put i nema zaštitu, u redu je odgovorila sam, poljubila ga i rekla mu – ako ti je prvi put, moraš ići do kraja. Nisam ni ja imala zaštitu, bila sam svjesna rizika, ali to me samo još više palilo.

Skinula sam gaćice, skinuo ih je i Ivan, kurac mu se oslobodio, stršao je u vis, a i jaja su mu bila napeta i slobodna, vidjelo se da su puna. Pomislila sam – njihov sadržaj će biti uskoro u meni, tada sam osjetila valove ugode.

Polegla sam Ivana na sebe, pomogla sam mu i on je samo kliznuo u mene, počeo je lagano gurati, a onda sve brže. Osjetila sam svaki udarac u sebi, i svaki put kada mi ga je zabio osjetila sam kako je udario jajima. Uživala sam i počela glasno stenjati, a on je ubrzavao. Bila sam blizu, Ivan je rekao dolazi mi, nemoj ga vaditi, svrši u meni. Još par puta, zabio ga je do kraja i zastao, ja sam svršila i glasno zastenjala dok sam osjetila kako mu kurac pulsira u meni i prazni se.

Ivan se srušio na krevet do mene, bio je uspuhan, pogledali smo se u oči, nasmijali i nastavili se ljubiti. Dodirnula sam njegova jaja, bila su prazna, sva sperma je završila u meni.

Ivane kako je bilo? Super rekao je s osmjehom. Tvoja mama je rekla da ćeš idućih dva mjeseca raditi i pridružiti ćeš im se na moru tek krajem ljeta, nasmiješio se i potvrdio. Zamolila me da pripazim da ne landraš okolo i ne trošiš lovu, zato ćeš morati idući mjesec nakon posla dolaziti kod mene da te imam na oku. Sav je bio ozaren, iduća dva mjeseca smo se družili kod mene.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Bucko
Bucko
Guest
2. svibnja 2022. 15:09

Meni se tako posrećilo s prijateljicom od starije rođakinje, ja 23, ona 38 🙂 eeeeeeeeeeeee, to su bili dani 🙂

Marina
Marina
Guest
Reply to  Bucko
3. svibnja 2022. 13:01

I kako ste krenuli, kako je bilo?

Bucko
Bucko
Guest
Reply to  Marina
5. svibnja 2022. 12:54

Viđali smo se kod rođakinje, znali smo se od kad sam bio klinac. Znao sam je često škicati, a kasnije sam skužio i ona mene, ono, sretnu se pogledi, osmjeh. A kako smo se vraćali u istom smjeru busom i razgovarali smo, ona je izlazila prije mene. Jednom kada je bus kasnio, otišli smo na kavu, onda nam je to postalo i rutina, uglavnom kasnije smo znali izaći na njenoj stanici i još otići na cugu. Čak i kad sam ja sam išao, znao sam sići i pozvati je. I tako, razgovarali smo, zbližili se i jednog dana sam završio… Vidi više »

Marina
Marina
Guest
Reply to  Bucko
5. svibnja 2022. 14:35

Ovo miriše na nešto slatko i kako je bilo, avanturica, ili ste bili neko vrijeme zajedno?

Bucko
Bucko
Guest
Reply to  Marina
10. svibnja 2022. 13:17

Tako, jedno godinu. Prvih par mjeseci je bila zaštita vadi ga van, uvijek je govorila da bi htjela bebu, pa ako se desi nije bed. Nakon par mjeseci je rekla da bi htjela imati bebu sa mnom, pa smo intenzivno radili. Jedino je bilo fora kada je rođakinja rekla da joj je frendica trudna, a ja glumio iznenađenje. Ali par godina kasnije se saznalo tko je tata, koji je to tulum bio.

Bilbo
Bilbo
Guest
5. svibnja 2022. 15:16

Mogu samo zamisliti Ivanovu facu kada mu je mama rekla – znaš šta ima novoga, teta Andrea je trudna. Koliko je Ivan posijao sjemena u nju, ne sumnjam ni najmanje da se uhvatila kakva bebica.

6
0
Ostavi svoj komentarx