Social me 2

Nakon iskustva sa Almom (priča Social me 1) tek sam onda poludio za korištenjem aplikacija „Social me“ i „Compare hottness“.

Stanovao sam u Sarajevskom naselju „Stup“ u iznajmljenoj kući – sam i imao slobodu cijelog svijeta. Moje drugo iskustvo je već došlo par dana kasnije… Jedna od djevojaka koja je odgovarala na moje komplimente preko aplikacije je imala nick „leda“… počeli smo aktivnije chatati pa se ispostavilo da živimo u istoj ulici i to par kuća razmaka… S obzirom da sam tek doselio, nisam nikoga ni poznavao u naselju tako da mi je bilo cool upoznati nekoga… Leda nije htjela reći svoje ime niti je htjela dati da vidim sliku…bila je tajnovita… Ali nije odavala utisak da je stidna ili konzervativna, nego je više „pazila na online sigurnost“ ili privatnost.

Nakon jedno pola sata razgovora Leda je rekla da mora ići ali da je raspoložena da se možda družimo i da mi pokaže grad s obzirom da sam nov u Sarajevu i da nikoga ne poznajem. Čak mi je i poslala br mobitela da se javim ako to budem i želio. Tako je naš razgovor završio a ja se vratio klikanju na komplimente ženama na aplikaciji Social me.

Sutradan mi je prijepodne bilo jako dosadno na poslu. Negdje oko podne sam se sjetio Lede…Poslao sam joj sms onako da ubijem vrijeme bez nekog cilja i svrhe… „Ćao komšinice, šta se radi?“ .. na šta je ona odgovorila brzinski „Hodam po Ilidži i dosađujem se..“ Ilidža je dio Sarajeva a igrom slučaja i moja firma se nalazila na istom mjestu… Tada sam je pozvao na kafu jer me intrigiralo kako izgleda Leda „Ja sam tu na Ilidži pa ako nemaš obaveza možemo popiti kafu i upoznati se“. S obzirom da je pristala dogovorismo da se nađemo u Grand Centru na Ilidži u kafiću koji se nalazi u prizemlju…

Stigao sam prije Lede…nisam znao koga da očekujem…Svaka žena koja bi ušla privukla bi mi pažnju ali nije bila ona… nakon 10tak minuta ušla je jedna djevojka u svojim 30tim koja ničim nije privukla moju pažnju ali mi je zapala u oko kada je počela pogledom tražiti po kafiću što mi je aludiralo da bi mogla tražiti mene… Mahnuo sam joj rukom a ona je prišla i upitala „jel Vi slučajno očekujete Ledu na kafi?“ Nakon što sam potvrdio, pružila je ruku i rekla „e to sam ja, neka ostane Leda za sada“…sjela je preko puta mene vidno nervozna zbog načina na koji se upoznajemo… Dok je pogledom tražila konobara da naruči kafu…ja iskoristih vrijeme da je odmjerim… Leda nije bila privlačna u tom nekom seksualnom smislu…bila je jako mršava, malih grudi, mršave guze…Po mojoj procjeni bila je visoka oko 170 cm, plavih očiju i smeđe kose do ramena… Sjedila je u svijetloplavim jeans hlačama i bijeloj majici kratkih rukava kroz koju se nazirao crni grudnjak…

Pričali smo o standardnim stvarima, nismo aludirali na bilo kakve seksualne konotacije, izmedju ostalog sto mi na prvu nije „sjela“ odnosno na prvu me nije palila… Rekla mi je da je završila studij medicine, sada na specializaciji .. zaručena je a zaručnik joj živi u Mostaru…. Pričala mi je o Sarajevu…o Ilidži …o Komšiluku… pričali smo o glupostima i kao što rekoh nikakvog seksualnog konteksta niti privlačnosti ne osjetismo u tom momentu….
Nakon sat vremena, pristojno se izvinuh i rekoh da se moram vratiti na posao te se tako razidjosmo… Dan je bio jako dosadan…jedva sam čekao da dodjem kuci da se izvalim u krevet i zgubidanim… Tako je i bilo, dodjoh kuci, istusirah se i legoh na kauč u dnevnom boravku blejeći u laptop i gledajući neku pornjavu… Paralelno mi je bio otvoren browser sa FB u drugom tabu…gledajući porniće stvarno sam počeo ludovati od dignutog kurca i štokakvih perverzija koje sam gledao… U tom svemu dođe mi poruka od Lede na FB..

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
30. travnja 2022. 17:18

Ja bih je guzio samo što je doktorica. Nevjerovatno sexy zanimanje.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx