Sanja – Na morskome plavom žalu

Ovo je 4 dio od 5 u seriji Supruga Sanja

S A NJ A – NA MORSKOME PLAVOM ŽALU


Na poziv novog poznanika, kojeg smo upoznali na „nasoj“ plazi, da posetimo jednu divlju plazu, odgovorili smo potvrdno. Na prvu jasno mi je bilo da hoce da izjebe moju zenu a za to ovde nije bilo ni mesta ni vremena.


Kroz pustinju i prasumu nekako smo stigli do obale, daleko od pogleda znatizeljnika i slucajnih prolaznika. Ruku na srce nismo bili bas sami, tu i tamo po neko golo telo medju stenama, par plivaca u vodi. Smestili smo se na dosta dobro mesto, poput nekog platoa sa koga se lako ulazilo u vodu.

Nas prijatelj ni malo nije gubio vreme, samo sto smo se smestili i rasirili peskire odma je navalio na Sanju. Sklonio sam se sa strane na jednu stenu sa foto aparatom u rukama, spreman da ih ispratim. Igrao se sa njenim bujnim grudima, mazio njeno medjunozje koje je na posletku detaljno izlizao.

Legao je preko nje, blago joj podigao noge, sjurio se u njene dubine pokusavajuci da uhvati ritam. Od talasa koji su se razbijali o obalu malo toga se moglo cuti ali po izrazu Sanjinog lica videlo se da se prepustila da uziva. Mlado snazno telo bilo je neumorno, u laganom ritmu punio je njenu ribicu.

Podiga je, uvukao medju stene, stao joj iza ledja i poceo polako da je namesta kako njemu odgovara.Savio je u struku prema napred, podigao jednu nogu na stenu pored i nabio joj kurcinu do jaja. Poceo je divlje da je jebe povlaceci je prema batini na koju je nabijao.

Sada sam vec jasno mogao da cujem Sanjino glasno jecanje. Rukama se opirala o stenu kako ne bi glavom udarila a on je lomio odpozadi bez milosti. Izvadio ga je uhvatio rukom, okrenuo Sanju i svrsio na celo, oci, obraze. Sperma se razlivala duz njenog tela, zavrsio je istresajuci qrac na njeno lice.


Poprilicno nabrijan svime vidjenim gurnuo sam mu aparat u ruke, uhvatio Sanju za ruke i povukao je na stene skoro do vrha. Pogled odatle bio je nadrealan. Imali smo na dlanu citavu obalu i sa leve i sa desne strane.


– nemoj samo da kazes da nisi bila na sedmom nebu,
– ne budes li pazio, oboje ce mo biti tamo,


Okrenuo sam je u polozaj u kojem je bila pre par minuta. Lagano, bez problema sam usao u nju, dobro joj je rasirio picku predhodni jebac. Navlacio sam je polako, nisam imao razloga za zurbu dajuci vremena nasem snimatelju da se bolje namesti. Vetar nam je mrsio kose, more je lupalo o stene, nestvaran uzitak, radila su mi sva moguca cula. Trgla nas je graja nedaleko od nas.

Na stotinjak metara od nas prolazio je gliser koji je napravio krug i sa kojeg su se cula odobravanja, hrabrenja… glasno navijanje. Ni jedne sekunde ti iznenadni posetioci nisu nas zbunili, postideli.

Nastavili smo jebacinu u istom ritmu, pa mi smo na to bili naviknuti, iza nas su bile zurke i sa 20 ljudi. Sanja se smeskala,


– a zasto svi ovi navijaju za tebe?


Nisam znao zasto ali sam znao da cu sad i odmah da je napunim. Popeo sam se na prste i nabio joj qrac do jaja, svrsavao sam duboko u njoj zalivajuci joj matericu. Nastavio sam da je jebem jos neko vreme.

Pljusnu je po guzi, uhvatio je za ruke i poceo da je skidam na sigurno.
– Vi ste ludi, vi niste normalni…

Nastavci<< Sanja – 4 u 1SANJA – Studenti iz Angole kod Sanje na katedri >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx