Nezasitne rupice mlade mamice

Kao što mi je Anita i nagovijestila, svaki dan sam joj ga morao staviti barem jednom. Uglavnom bi nakon vježbi u teretani ostali zadnji, pa bi joj ga zabijao s guza u picu, a onda, ako bi još imali snage, još jednom pod tušem. 

Koji put bi došla do mene kući, pa bi se i tamo pojebali, a i to najčešće vikendom kad nije bilo rasporeda u teretani.

U zadnje vrijeme kad god bi joj ga zabijao sa leđa gledao sam u njenu guzu i imao sam sve jaču želju da joj ga zabijem u šupak. Čak sam joj jednom i spomenuo to, ali je odbila, jer ga nikad nije dobila tamo. Na tome je i ostalo sve do jednog dana.. . 

Prvi dio priče

Ja sam bio na putu i poslala mi je poruku da danas neće ići u teretanu, jer joj je diša dao hrpu posla i mora ostati do navečer. Rekla je da će joj mama pričuvati klince, te da se vidimo sutra. Tako mi je teško palo, da nisam ni išao u teretanu taj dan. Razmišljao sam neko vrijeme, pa odlučio da ju posjetim u uredu. 

Kad sam stigao pred zgradu vidio sam svjetlo u njenom uredu, vani je već bio polumrak i nije bilo nikoga u ovom dijelu poslovne zone. Otključao sam vrata, ukucao šifru u alarm da se ne uključi i ušao, te zaključao vrata za sobom.

Tiho sam se popeo na prvi kat i vidio da su joj vrata od ureda otvorena, a ona je bila na hodniku i kopirala nešto.

Bila mi je okrenuta leđima i tiho sam joj prišao. Primio sam je za sise, a ona je odskočila kao oparena i skoro vrisnula kad je skužila da sam to ja, a onda se lice zacrvenilo od ljutnje, te je siknula:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38