Ljubav stvorena na nudističkoj plaži

Upravo sam zavrsila srednju skolu i pocela raditi preko ljeta u mjestanskom hotelu. Kao i u svakom primorskom mjestu tako je i u nasem hotelu na plazi radio veliki broj sezonskih radnika prvenstveno iz Bosne i Hercegovine.

Odmah na pocetku ljeta upoznala sam jednu djevojku iz Bosne, muslimanku, (mislim da je to bio moj prvi susret sa muslimankom)i odusevljeno sam slusala njene price na bosanskom dijalektu. Radila je u hotelu kao konobarica, a sa njom je bio i njen brat.

A brat (zvao se Amir) bio je visok, crnokos, 26 god. star i jako privlacan, a sto me je najvise dojmilo, jako uredan. Skoro svaki dan smo se vidali na plazi, pridruzili bi nam se i drugi i tako se skupilo lijepo i veselo drustvo uvijek spremno za sale. Malo po malo smo se oslobadali i navikavali na kojekave ludosti.

Jednog popodneva okupili smo se u prostoriji gdje se igrao biljar i posto nije bilo vise nijedne slobodne stolice Amir me je povukao i sjeo sebi u krilo. Sjela sam, drugi su igrali, svi smo se salili, a Amir me je poceo maziti po butinama najprije sa vanjske strane, a kad je primjetio da se ne bunim ruka mu je postala sve smjelija, a kako sam rucnik sa plaze drzala prebacen preko nogu, zavukao je ruku i milovao me preko kupaceg po medunozju. Pogledala sam ga, a on mi se samo blago nasmijesio i lagano me stipnuo za unutrasnju stranu butina. Moram priznati da sam ga u tom trenutku pogledala malo drugacijim ocima nego inace, prijao mi je dodir njegove ruke, a najvise me dojmila njegova diskrecija da nitko ne vidi sta mi radi.

Od toga dana Amir je uvijek koristio priliku da me zagrli, kad bi se kupali uvijek je ronio oko mene dodirujuci me pod vodom, nastojao je da sjedne ili legne do mene, kad bi lezali na stomaku, na plazi poslije kupanja, on bi se tako vjesto namjestio i lagano zavukao ruku u moj gornji dio bikinija i igrao se beskonacno sa mojim grudima. Samo bi zatvorila oci i sa mojim disanjem mu davala do znanja da mi je jako lijepo i da ne bih htjela da prestane. Samo bi mi namignuo i nasmjesio se i nastavio se igrati. Meni je tada bilo osamnaest godina i do tada sam imala seksualnog iskustva sa par mladica, ali nisam bila toliko iskusna da mu kazem sta zapravo zelim, te sam strpljivo cekala.

Voljela sam se ponekad kupati na nudistickoj plazi koja je bila nastavak one velike, otvorene, samo sa velikim stijenama preko kojih se moralo verati da bi se doslo do zeljenog cilja, tj. do samog kraja plaze gdje se nalazila jedna velika stijena iza koje se slobodno moglo uzivati u samoci, jer mjestani su zaobilazili nudisticku plazu, a turisti su se okupljali samo na mjestima do kojih se moglo bez veranja doci. S vremena na vrijeme bi otisla sama tamo, jer ostali nisu bili bas zagrijani za nudiste.

Toga dana sam se udobno smjestila, stavila suncane naocale i uzivala u kupanju i suncanju i slobodi tijela bez odjece, dok nisam nakon nekog vremena cula dobro poznati glas Amira koji rece da me je trazio vec duze vrijeme, pa je odlucio da proba srecu i ovdje i bas je sretan da me je pronasao. Siroko se smijao, bio je neopisivo sladak i privlacan sa rucnikom preko ramena i samo u kupacim. Odmah sam sjela na rucnik i nastojala se malo prekriti, iako me je vise puta mazio, do tada me nije nikada vidio potpuno golu. Primjetivsi da se hocu pokriti, spustio se do mene, uzeo rucnik i rekao da se ne trebam stiditi, jer pogled na moje mlado lijepo tijelo je sve drugo samo ne grijeh i u slijedecem trenutku je i sam skinuo svoje kupace.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare