Maltretirao me sa seksom u troje, a onda prevario i otišao

Ostavila je muža radi njega mislivši da je napokon pronašla svoju sreću. Cijeli život muškarci su je zlostavljali na neki način. Nagovarao ju je na seks u troje, što nije htjela…

Ova nesretna žena otvorila je srce Sunovoj kolumnistici Dear Deidre. U životu nije imala sreće s muškarcima, i kada je napokon pomislila da će biti sretna, posljednji ju je još više “dotukao”. Napisala je pismo u nadi da pronađe put jer sama više ne zna što da čini.

Prenosimo ga u cijelosti:

Draga Deidre,

Partner me dugo nagovarao na seks u troje i nakon što sam konačno pristala, osjećam se odvratno i prljavo. 

Voljela sam tog čovjeka. Svega sam se odrekla zbog njega – svog doma, obitelji i braka. 

Upoznala sam ga prije dvije godine kada je došao ugraditi novi sudoper u našu kuhinju. Rekao je da može uraditi još posla oko kuće pa je došao još nekoliko puta. Flertovao je sa mnom i jednog popodneva smo se poseksali. 

Zbog njega sam se osjećala poželjno i tako smo započeli aferu. Nije puno prošlo kada je zatražio da ostavim muža i obećao da će biti dobar prema meni. Ja sad imam 28 godina, on 34. 

Pomislila sam kako sam napokon pronašla svoju sreću. Moj muž me uvijek kontrolirao i nikad nije bio dobar prema meni. Obiteljski prijatelj seksualno me zlostavljao kad sam bila dijete. Nikad nikome nisam rekla jer su ga svi voljeli i mislila sam da mi nitko neće vjerovati. 

Svi moji dečki su me varali. Čak i moj muž je bio igrač. S novim partnerom je bilo dobro u početku no onda me počeo nagovarati na seks u troje. Rekla sam mu da neću, ali rekao je da ću to učiniti ako ga volim. 

Nije prestajao o tome pričati i s vremenom sam popustila. On je sve dogovorio. Prethodno mi je dao piće i diazepam kako bih se opustila. 

Drugi muškarac je bio njegov prijatelj. Bilo je grozno i osjećala sam se užasno poslije. On se promijenio u odnosu prema meni. Počeo je dolaziti doma kasno i tretirati me kao smeće. 

Jedne večeri provjerila sam njegov mobitel dok je spavao i otkrila da me vara s drugom ženom. Suočila sam se s njim, a on je rekao da sam luda i izašao, prethodno rekavši da ne želi sad biti sa mnom. 

Uzeo je sve od mene i ostavio me kao da sam ništa, a ja nikako ne mogu krenuti dalje. 

Deidre odgovara

Jako mi je žao. Muškarci su vas zlostavljali godinama na razne načine. Niste dobili nikakvu pomoć da bi se mogli nositi sa seksualnim zlostavljanjem kad ste bili dijete zato niste imali ni priliku da zacijelite svoje emocionalne rane. 

To je uništilo vaš osjećaj vlastite vrijednosti i od tad vas vodilo  prihvaćanju lošeg tretmana od strane muškaraca. 

Vaš bivši partner osjetio je vašu ranjivost i iskoristio je. 

U njegovim očima, seks u troje alo mu je za pravo da vas tretira kao bezvrijednu, iako je to bila njegova ideja. 

Bojim se da je to vrlo čest slučaj. 

Potražite pomoć odmah da zacijelite otvorenu ranu i da se možete ponovno izgraditi, svoje samopouzdanje, sebe, ali i da naučite da ne prihvaćate ništa manje od najboljeg tretmana u svakoj vezi. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38