Ljubavnik u mom bračnom krevetu

Zadnjih nekoliko mjeseci mi se događaju jako uzbudljive stvari, za koje nisam ni sanjala da su moguće. U ranim četrdesetim sam i život mi je polako ušao u neku kolotečinu, a to mi baš i nije bilo po volji.

Dobro izgledam za svoje godine, srednje visine, plavuša, ženstvenog tijela s lijepim punim grudima i čvrstom, okruglom guzom. U meni još ima malo ludosti i vrckavosti, i samo je bilo pitanje trenutka kad će to isplivati na površinu. I dogodilo se, kad sam prije nekoliko mjeseci upoznala svog ljubavnika, svog gospodara. Između nas postoji divlja, sirova strast, i oboje istražujemo svoje granice. Prepustila sam mu se, predala mu se potpuno i obećala mu poslušnost. On je svaki put kad smo se vidjeli već imao spremnu neku novu perverziju za mene. Priznajem, u meni već godinama gori vatra koju je samo netko trebao raspaliti još jače. Maštala sam o strastvenom ljubavniku, ali to što mi on priređuje, nisam ni u snu očekivala. Naš seks nikad nije predvidljiv, i nikad ne znam što mi je novo priredio.

Budući da smo oboje u braku, i uspješni poslovni ljudi s puno obaveza, ne možemo se viđati onoliko često koliko bi to željeli, a ponekad nam se prilika za seks pruži iznenada, kad nemamo vremena uzeti neku hotelsku sobu. Bilo je tu divljeg seksa u autu, na čudnim mjestima, i koliko god je to bilo uzbudljivo, uvijek je postojao rizik da budemo viđeni. Ali nas je baš ta opasnost još dodatno uzbuđivala…

Jednog dana, baš sam završavala neki poslovni sastanak, stigla mi je njegova poruka da dolazi, i da budem spremna. Znala sam da ne vrijedi ništa propitkivati, nego sam brže-bolje završila sastanak i izašla van, gdje me on već čekao. Taj susret nije bio planiran, i nismo imali puno vremena jer smo imali još poslovnih obaveza taj dan. Očekivala sam da nas odveze negdje na skrovito mjesto negdje u gradu i već sam bila spremna osjetiti ga duboko u sebi. Moja pička je žudila za njim, za njegovom divljom snagom i požudom. Ali, ukočila sam se kad je rekao da idemo u moju kuću! Primjetio je da sam šokirana i da sam se krenula pobuniti.

“Imaš nešto protiv?? Zaboravljaš tko je tu glavni? Tko odlučuje? Želiš kaznu??”
Toliko sam ga željela, da mi je mozak potpuno zatajio, i samo sam odmahnula glavom.
“Ne, ne želim kaznu, želim tebe. Bit će kako ti odlučiš.”

Stao je ispred moje kuće, i naredio mi da uđem, skinem se u donje rublje i takva mu otvorim vrata. Ušla sam u kuću sva uzbuđena i napaljena. U hodu sam se skidala, nisam željela da me dugo čeka pred vratima, jer nisam željela da ga vidi neka radoznala susjeda i to prenese mom mužu. A i željela sam ga što prije osjetiti.
Skinula sam odjeću i ostala samo u crnim čipkastim tangama, čipkastom negližeu, samostojećim čarapama i štiklama. Otvorila sam mu vrata i pustila ga unutra. Zgrabio me i strasno poljubio, pokazujući mi da me posjeduje i da može sa mnom raditi što poželi.
“Vodi me u svoju sobu, želim te jebati na tvom bračnom krevetu!”
Uhvatila sam ga za ruku i povela ga stepenicama do svoje spavaće sobe.
Bilo mi je čudno vidjeti ga tu, ali istovremeno i strašno seksi. Naredio mi je da ga skinem. Poslušala sam. Onda mi je naredio da mu popušim kurac. Namjestio me ispred velikog ogledala koje imam u sobi i uživao u pogledu na mene kako klečim pred njim i gutam njegov tvrdi kurac tu, pred mojom bračnom posteljom.
Zatim mi je naredio da legnem na krevet i čekam ga. Gaćice su mi bile potpuno mokre, pička mi je ludo pulsirala od želje za njim. Koljenima mi je raširio noge, strgnuo mi je gaćice, podigao mi guzu i silovito mi u jednom udaru nabio kurac u pičku, do dna. Kriknula sam od šoka i strasti. Jebao me divlje, posjednički. Uzdizala sam bokove prema njemu i nabijala mu se na kurac.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
dalmatino
dalmatino
15. ožujka 2020. 14:09

Savrsen ljubavnik, zelis jos jednog

Kvisko
Kvisko
Guest
23. ožujka 2021. 21:37

Takve zene su najbolje,tudje,jer sa ljubavnikom rade sve sto sa muzem nisu i ne zele…uhhh kako bi nam dobro bilo.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx