Mala rođaka Lila III

Umoran od svega što se izdogađalo predhodnog dana i noći, ležim na leđima, polako otvaram oči, još uvek ne potpuno, osetivši kako mi neko miluje nabrkla jaja i uzdignut kurac, koji svako jutro, po pravilu, ima punu erekciju.

Mala rođaka Lila II

Otvorim oči u skoz i vidim Lilu kako mi liže uzdignuti kurac i lagano se igra sa mojim testisima. Dobro jutro čika Stevo. Jel tebi svako jutro ovako uspravno stoji ova tvoja batina. Izvini, nisam mogla da odolim, a da ga malo ne stavim u usta.

Pošto si me već sinoć naučio kako se puši kita, reko da malo provežbam, da ne zaboravim naučeno – Lila je sve to izgovarala sa polu otvorenim ustima i kraćim pauzama, zato što je malo grickala i lizala moj kurac, a malo govorila. Na sve te njene reči, reagovao sam tako što sam je čvrsto uhvatio za glavu i zabio joj kurac u usta koliko god je mogao da uđe.

Progutala ga je skoro celog i malo se zagrcnula. Curelo je dosta iz njenih usta. Pusti mene da ga sama usisam koliko mogu. Nemoj mi kvariti užitak. Opusti se i uživaj u buđenju, prokomentarisala je brzo. Poslušao sam je! Lepo sam se namestio i pustio je da se igra sa mojim kurcem kao sa lizalicom. Krenula je sve jače da ga nadrkava i palaca jezikom oko glavića. Bio sam pri kraju. Nisam želeo da je upozorim. Čekao sam trenutak da ga duboko stavi u usta i onda jutarnja eksplozija u njenim ustima. Zastala je za trenutak, kao da je razmišljala šta da uradi, da li da nastavi ili da se skloni.

Nastavila je posle desetak sekundi da ga liže. Čulo se njeno gutanje i mumlanje. Manja količina sperme je iscurela na moj sada već mlitav kurac, ali nije prestajala da ga liže. Ustala je posle nekoliko trenutaka i ostatak sperme koji je bio na njenim usnama i obrazima, obrisala peškirom i nasmejano rekla, dobro jutro profesore, kako ste od jutros?

Odoh da se istuširam, a ti ustaj, gladna sam.

Dok sam slušao kako pevuši zadovoljna u kupatilu, razmišljao sam o tome koliko se ova klinka dobro jebe i koliko je muškaraca do sada preko nje prešlo. Kada je zapravo počela da se „cepa“?

Čekao sam da završi sa tuširanjem kako bih je pitao. Izašla je iz kupatila samo sa peškirom obavijenim oko glave. Gola i polu mokra. Sela je pored mene i poljubila me je. Pogledao sam one njene oči koje su stalno govorile da je željna kurca i da je nezasita. Reci mi Lila molim te, kada si počela da se karaš? Imaš priličnog iskustva, moram da priznam. A i brzo učiš. Recimo, malo pre si dudlala i gutala moj kurac kao da to radiš već godinama unazad, a ne kao da si sinoć prvi put pušila. Pogledala me je i rekla – to je urođeni talenat. Neko ima talenta za muziku ili za slikarstvo, a ja očigledno imam talenta za nabijanje za kurac. Jel’ si zadovoljan odgovorom, upita me je ironično. Rekoh, nisam!

Rating: 5.0/5. From 11 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x