Moja nestašna mama – I dio

Čitajući neke veoma originalne i uzbudljive priće odlućio sam se da podijelim i ja nekoliko iskustava koje sam imao do sada iako mi je 22 godine, Nastanjen u predgrađu sarajeva a nadam se da će vas moja iskustva koja ću podijeliti sa vama u nastavcima iskreno zanimati.

Naime živim sa mamom koja sada ima 46 godina a meni je 22 pune, i živimo u jednom stanu sami.
Mama je već 8 godina raspuštenica, otac je u inozemstvu često pošalje novac i snalazimo se na razne naćine iako mama povremeno nađe neki posao ništa za stalno jer posao u drzavi je veoma teško dobiti a primanja su zaista veoma minimalna.

Naša veoma uzbudljiva iskustva poćela su prije 4 godine kada sam napunio 18 i bio sam 4 srednje, mama je iako je imala 42 izgledala kao klinka, vrlo nestašna a zove se Minka ja sam Edin.

Od kako je razvedena a da budem iskren i u braku dok je bila sa ćaletom voljela je da švrlja, mada je ćale navikao na sve to kratke minice štikle što bi rekli mi muškarci voljela je da prkosi kurcu.

Poslije razvoda imala je par nekih vezica uglavnom u zadnje vrijeme su to sve svodilo na kres kombinacije, izlazila je švrljala a vrlo često smo i skupa izlazili pili skitali provodili smo, drugim riječima sve smo bili samo ne mama i sin a to je kazu in.

Mama je izgledala za svoje godine fantastično, srednjeg rasta tj malo nižeg oko 166cm, grudi srednja trojka kraća kosa smedja mada se često farbala i oko 55 do 60 kg vitka fit.

Volila je da se slika, pozira i objavljuje fotke na fb stranicama a naravno mnogo puta sam bio ja taj koji je imao čast da slika jer smo skupa išli vrlo često na more i po gradu izlazili pili a najčešče smo znali uzeti dvije boce vina i kući uz muziku da se zabavimo kao neki mini dernek.

Imao sam 18 godina pohadjao sam 4 srednje razred a nisam bio baš neki đak za primjer, ali sam imao mamu koja je pravdala izostanke i nije baš bila pretjrano stroga iako sam imao vrlo loše ocjene.
Nekako sam uspijevao da završim predhodne razrede a dva puta sam bio na popravnom jednom sam ponavljao godinu da budem iskren.

Mama je bivala veoma opuštena, ne rijetko je izlazila sama nekad sa nekom prijateljicom mada su većina prijateljica bile udate.

Vrlo često je trazila da je slikam, pozirala je i znao sam da slike šalje nekome predpostavljao sam nekim čičama koji su joj se nabacivali pa sam onako usputno pitao ko su sretnici na šta bi se ona nasmijala a toliko smo bili opušteni da sam čak i znao da prokomentarišem.

Jednoga dana sam je slikao onako usputno dok se spremala da izadje vani, iskren da budem uzivao sam i uzbudjivalo me sve to osječao sam se veoma čudno iako sam se pravio da mi je svejedno ne rijetko sam otišao u wc da drkam.
Tu večer probio sam led neznam šta mi je bilo, rekla mi je da izlazi sa nekim starijim likom pa sam onako znatiželjno pitao ko je sretnik.

Obukla se jebozovno, iskreno baš baš onako izgledala je vrelo crvene tangice grudnjak i veoma jebozovne najlonke samostojeće je imala na sebi dok je onako šetala po stanu i spremala se još da navuče mini suknjicu i štikle koje su bile spremne da uskoči u njih.
Često sam imao priliku da je vidim u ovakvom sexi izdanju ali ovo je bilo prvi put da kazem da je prepička, na šta je ona se nasmijala i zahvalila se iako sam se zbunio izletjelo je iz mene i očekivao sam šamar ili neki ukor ali sam odmah još nakon toga se malo više ohrabrio pa sam dodao da je odlična pička bolja od mnogih ovih mladjih a ona se samo smijala i rekla daj ne zezaj.
Potpuno sam odlijepio jer sam dobio zeleno svjetlo iako nisam očekivao da če joj goditi moji vulgarni komentari pa sam onako dodao ko je taj sretnik večeras ona je samo rekla da je stariji i da nije njen tip i da je spoj ugodnog sa korisnim pa sam shvatio o čemu se radi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
petar
petar
Guest
5. studenoga 2021. 15:43

a kad ce nastavak prica je extra

sasa
sasa
Guest
6. studenoga 2021. 10:34

predobra prica steta sto nema nastavak

ana
ana
Guest
6. veljače 2022. 09:54

a nastavak predugo cekamo a prica je pocela odlicno

Josipa
Josipa
Guest
Reply to  ana
6. veljače 2022. 15:12

Jel je i tvoja mama kurvica aa

ana
ana
Guest
Reply to  Josipa
7. veljače 2022. 16:20

nemam mamu ali zato imam tatu koga obozavam u “svakom pogledu”

Gari
Gari
Guest
Reply to  ana
7. veljače 2022. 19:28

Ana daj ga nagovori da pise nastavak ili ti napisi nesto ,mašta radi svasta ?…