Mama i ja – I-dio

Zovem se Kostadin, visok sam 185, kao što sam video po mojim tata kad je imao seks sa mamu imao je prosečan kurac od 13-14 cm, ali ja definitivno nisam bio na njega zato šta sam imao kurac od 23 cm, takodje imam i sestru koja je dve godina starija od mene, a tata i mama su imali po 40 godina.


Sve je počelo ovako, ustao sam rano ujutro oko sedam sati ali čuo sam jauke iz sobe mojih roditelja pa shvatio sam šta rade i sa letanje sam izašao na terasu da ih vidim u akciji, kad sam se dobližio do prozora imao sam šta i da vidim, mama je bila okrenuta sa licem prema prozoru i jahala ga odozgo, a tata je bio legnut sa licem prema zidu obratnije od nje ali oboje su mižali, a ja sam izvadio karinu u punu velićinu i počeo sam da ga stavljam u petu brzinu.

U jednom trenutku mama je otvorila oči i pogled mi se spojio ali nakon dve sekunde spustila je pogled prema dole i ugledala je moj kurac u punoj veličini i otvorila je usta jer nije mogla da ne veruje koliki mi je, sa mimikom mi je rekla da ostanem, gledao sam do kraja i svršio sam jedno desetina obilnih snopova na podu, mama je bila oduševljena.

Kad su završili i ja sam se pribrao u sobu pa opet sam zaspao. Probudila me je mama gola kao pištolj, mazila me je po karinu, rekla mi je ljubavi moramo da popričamo, ja sam joj rekao moram da ti postavim dva pitanja, rekla je ajde pitaj, prvo da ili ne? Rekla je kao iz puške da, a drugo pitanje jel si iznenadila od veličine i svršavanja? Opet kao iz puške zaprepaštena sam. Rekla mi je sine od sad pa na dalje češ me samo ti jebati i niko drugi jel ti jasno? Rekao sam važi i poljubili smo se u usta.

Ustala je i rekla mi je idem pod tuš ako hočeš dodji zajedno da se kupamo, rekao sam važi. Prodrkao sam ga tridesetak sekunda da dostigne punu veličinu i nakon toga odma sam uleteo u banju kod mame, rekla mi je upadaj ljubavi, ušao sam u kabinu, uhvatila me je za kurac, a ja nju za guzove i počeli smo da se ljubimo, na uvo me pitala hočeš li da mi izbriješ pičku, rekao sam naravno sedi dole. Raširila je noge, uzeo sam brijač i počeo sam da je brijem, rekao sam joj da ni u porničima nisam video veče sise od njene, rekla mi je da od sada te sise su moje i da radim šta hoču sa njima isto tako i sa mačkicom.

Istuširali smo se i izašli iz kupatila ali potpuno goli i zagrleni otišli smo u kuhinju, pravila mi je doručak, a ja sedeo na stolicu. Kad je završila rekla mi je kad se najedeš idemo u spavaču da me napuniš kuronja mamin jel važi, rekao sam zašto da ne.

Nakon desetak minuta smo otišli u spavaču, rekla mi je jel hočeš u doggy pozu ili?

Rekao sam pa može, ona mi je rekla idi do kraja svaki put ne obračaj pažnju na moje vrištanje i kad svršavaš što dublje možeš u mene tako je najlepše važi?

Rekao sam naravno mamice ne brini se i počeo sam, kleknuo sam iza nje nacentrirao sam ga u njenu pičku, gurnuo sam ga najdublje šta mogu, vrisnula je i rekla da nastavim. Jebali smo se vrhunski, cepao sam je u istu pozu oko dvadeset minuta, jedva je izdrzala molila me je da svršim več jednom ali obavezno u maternicu što dublje mogu, naravno napunio sam je i vrištala je ko luda.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
24. rujna 2022. 12:07

Šta ti je rodila mama kćerku ili sina.

Eldin
Eldin
Guest
24. rujna 2022. 13:25

Super priča

milojko
milojko
Guest
Reply to  Eldin
1. listopada 2022. 19:00

bil volio i ti ovako

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx