Mama i tetka

I onda posle 5 godina našeg zajedničkog života iznenađenje.
Imaćemo gosta, reče mi za večerom Maki.


Gosta?


Ustvari gošću.. Ne znam dali se sećaš, bio si ti još mali možda dve dve-tri godine. Znaš imam sestru, mlađu od mene nepune dve godine. Kada ti je sestra jednom prilikom bila bolesna, kako sam bila nervozna zbog toga, posvađale smo sestra i ja na krv i nož. Da ti sada kažem zašto, ne znam. Ona se spakovala i ode u beli svet, nestade bez traga. Majka mi je bila očajna, otac je bio umro ranije Od tada se nismo ni videle ni čule, krenu priču Maki.


Kako to da je nikad nisi spominjala? Upitah radoznalo.


Pa nekako ti si bio mali, a i sestra ti baš nije bila velika i bila sam zapkupljena sa vama, poslom i pomalo mužem. Vreme je prolazilo, niti se ona javljala, niti san je tražila i tako sam je zaboravila. Čula sam od ljudi sa kojima je bila u kontaktu da je negde u Južnoj Americi, recimo Argentini. I to je sve što znam o njoj.
E onda pre jedno mesec dana se javila u ordinaciju. Bila je vesela i pričljiva. Obe smo se raspričale ne spominjući svađu. Posle toga smo se čule još nekoliko puta. Zvala ona a zvala i ja. I tako smo se se dogovorile da nam dođe u goste.


Tako da Slađana, tako se zove, dolazi za tri dana i biže nam gošća više dana, verovatno mesec dana. Zna za tebe i našu vezu. Iznenadila se ali je prihvatila to.

Maki je otišla na aerodrom po Slađu a ja samk ih čekao kod kuće i spremao večeru, ustvari naručio da nam donesu.


Čuo sam mamin auto kako se parkira u garažu i krenuo ka vratima da ih dočeka. Kada sam otvorio vrata šokirao sam se. Predamnom je stajala ista moja Maki samo svetlije kose, možda malo niža i punija, okruglastija. Sve ostalo, lice, telo, stas, kažem punija ali ne debela, moja Maki sa nekoliko kilograma viška. Bila je u tesnoj haljini sa povećim dekolteom, tako da se njena figura isticala.
Zdravo batiću Nikola, reče i zagrli me te poče da me ljubi po licu pa i usnama. Stisla me u zagrljaj tako da sam osetio njeno punačko telo uz sebe.


Zdravo tetka, zbunken njenom srdačnošću odgovorih.


Odmakla se od mene i počela da me merka.


Kako si velik, ustvari pravi si čovek, pravi si muški, za poželeti. Jasno mi je zašto te je majka zavela, reće smjući se lupnuvći me po grudima.


No da ne dužim, raskomotila se u gostinskoj sobi i tuširla se pre večere. Obukla je jednu laganu haljinu, polu mini, iznad kolena i opet sa povećim dekolteom iz koga su kipile bucmste grudi.
Večerali smo uz ćaslanje i prešči u dnevnu sobu. Svo vreme Slađa se ponašala pomalo raskalašno. Skoro da mi se činilo da koketira samnom.


I tako je naša gošća počela da se gosti kod nas. Po kući se ponašala dosta izazovno naročito kada Maki nije bila tu.


Posle nekoliko dana jedno veče dok smo sedeli pred TV-om, Maki je sedela pored mene, bili smo zagrljeni i tu i tamo smo se cmakali. Slađa nas je gledala nekako zavidno.

To veče posle seksa Maki poče:
Znaš, pitala me onako izokola Slađa, da li sme da proba da te zavede. Kaže rado bi se seksala sa tobom, naravno ako ja nemam ništa protiv toga. Malo sam se trgla a onda pomislila možda bi to i bilo dobro za našu vezu. Da probaš malo i drugu, a možda da probamo i u troje. Malo da se zabavimo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx