Naša avantura

Sreo sam je jednog dana na onom starom mostu, taman kad je sunce počelo da zalazi i kad su se senke pretvarale u priče koje nismo imali hrabrosti da ispričamo. Prelazili smo taj most u suprotnim pravcima, iako ni ja ni ona nismo znali kuda nas taj most zapravo vodi.

Pozvao sam je na kafu, onako usputno, kao što se čini kad naiđeš na nešto neočekivano i privlačno. Nisam se usuđivao da pomislim da će se desiti nešto više od toga. Ali sudbina, ili možda prokletstvo, imali su druge planove za nas.


Ona je bila žena koja je prošla kroz pakao razvoda i ostala s dvoje dece koja su je volela više nego što bi iko mogao da zamisli. Bila je željna strasti i ljubavi, nečega što joj je nedostajalo godinama. S druge strane, bio sam oženjen čitavu večnost, sa svojim sopstvenim demonima i nečim što sam nazivao porodičnim životom. Imali smo dete, ali ta mala devojčica nikada nije znala koliko su njeni roditelji bili zarobljeni u sopstvenim nesrećnim životima.


I tako smo se našli u strasnoj avanturi, skrivajući se od sveta u hotelskim sobama, stanovima i mestima koja smo mogli da zaboravimo čim bi se razišli. Niko nije znao za nas, nismo želeli da zna, ali nas dvoje smo znali. Znali smo svaki dodir, svaku strastvenu rečenicu, svaki trenutak u kojem smo se izgubili jedno u drugom.


Nisam znao kako je došlo do toga, nisam znao ni zašto. Bilo je to kao da smo se oboje bacili u ambis, tražeći nešto što smo godinama izbegavali. Možda je to bila potreba za osveženjem, ili možda čak bežanje od sopstvenih života koje nismo voleli. Ali nije bilo važno. Važno je bilo da smo se pronašli.
I tako smo se sastajali tamo gde god smo mogli, krijući se u senkama svojih tajni. Bili smo stranci jedno drugom, ali istovremeno i najintimniji prijatelji. Bilo je to nešto što nismo mogli da objasnimo, ali nismo ni želeli. Bilo je to naše malo mesto u svetu koje smo sami stvorili.


I tako su naši putevi nastavili da se prepliću na tom starom mostu, dok smo se trudili da ostanemo nepostojeći u očima drugih. Nismo znali gde idemo, ali smo znali da gde god da smo bili, bili smo zajedno.


Volela je seks više nego bilo šta drugo, volela je da me zajaše i dugo da meša zadnjicom i nabija se onako pravo kao neka uspaljenica. Bila je stvarno dobra, voleo sam da je gledam kako se navlači na moj kurac. Onako lepljiv od njenih sokova je izgledao prelepo. Bio sam ponosan na sebe, jebem je kao da imam 18 godina, svršavam po ko zna koji put i punim je bez rizika da zatrudni. Njena pička je gladna i nezasita koliko god da je jebem i svršavam ona me prati sa orgazmima.

Jebemo se satima i nikad kraja, kao da se borimo na život i smrt. Diže se sa kurca, rukama ga hvata i spušta se usnama da ljubi i uvlači ga u grlo. Gleda me u oči i to me dodatno uzbudi. Kurac samo što mi ne pukne, grize ga, sisa, oblizuje jezikom i sama se šamara po obrazima. Okreće mi se da joj ližem pičku, rukama joj širim usmine i jezik duboko zarivam u njen ružičasti pičić. Sokovi cure iz nje kao iz fontane na Slaviji, ukusna joj je pička, jedem je i ližem kao pomahnitao dok ona guta sve više i više moj kurac. Ponovo bih se zario u nju svojim kurcem, hteo bih i jedno i drugo kada bih mogao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx