Moja sestra i grdosija

Živimo u stanu negdje u Hrvatskoj, moja sestra, naši roditelji i ja. Dolazilo je ljeto, bila je vjerojatno sredina 6. mjeseca kada su naši roditelji odlučili krenuti u veliku renovaciju našeg stana. Imali su duge praznike koji su trajali oko 2 mjeseca jer su oboje profesori, Odlučili su uzeti godišnji početkom u srpnju, što bi značilo da će godišnji provesti negdje do početka rujna. Također su sve dogovorili unaprijed u vezi radova kako ne bismo imali previše briga tijekom ljeta.

Moja sestra Paula ima 22 godine. Ide na koledž, pretpostavljam da bi se smatrala dobro obrazovanom. Prilično dobar ukus za glazbu i filmove, prava kulturna gradska djevojka srednje klase. Visine je oko 158 cm i težine 49 kg, ima lijepu smeđe/crvenkastu kovrčavu, pomalo neurednu kosu, grudi su joj bile dosta male, ali zato je imala fine mesnate butine i guzu.
Sad, moji su roditelji stupili u kontakt s firmom koja je trebala obaviti sav posao u našem stanu. Ali kako se ispostavilo, poslali su samo jednog majstora. A taj je tip bio nešto posebno.

Mile,58-godišnji monstrum od muškarca,visine gotovo 210 cm i težine 140 kg,iako je imao veliki okrugli trbuh bio je veoma snažan, nikad nije naučio pisati i čitati, neobrazovan, definitivno nije bio previše bistar, barem u donosu sa ljudima, ali ipak ljubazan i velikodušan .Svi smo bili jako iznenađeni i šokirani kada smo vidjeli ovoga čovjeka.Uskoro je počeo raditi i to je bila jedna od rijetkih stvari koja mu je išla od ruke, bio je dobar majstor,ali je bio jako spor i trebalo mu je vremena. Moja sestra ga je smatrala tako smiješnim jer je u njenoj prisutnosti počeo biti vrlo traljav i nespretan. Kako su dani prolazili, navikli smo se da je on tu i sve je išlo kao i obično. Također ponekad je spavao u našem stanu jer je njegov dom bio dosta daleko od našeg. Moji roditelji su također ubrzo otišli i tako smo nas troje ostali sami.

Ja sam često bio vani tokom ljeta a i radio sam,tako da su u stanu uglavnom boravili moja sestra i čika Mile. Nakon nekog vremena počela ga je malo i sažalijevati i razvijati neku vrstu osjećaja prema njemu pošto nije bio tako bistar a ona je bila vrlo empatična mlada djevojka. Ubrzo nakon toga počela je kuhati za njega i pripremati mu hranu koju bi kupila, a također i kupovati mu pivo gotovo svaki dan jer je volio popiti poslije posla. Nikad nije pokušala racionalizirati svoje osjećaje prema njemu, zašto je osjećala tako duboku potrebu da brine o tom čovjeku. A bio je tako bezopasan, bilo je čudno vidjeti moju malu seku navečer u kuhinji u njezinoj lepršavoj ljetnoj haljinici dok kuha, a on samo gleda utakmicu dok sjedi bočno pokraj nje.

Sjedio je točno ispred televizora, pio svoje pivo i čekao hranu,a Paula je bila s njegove desne strane dok je kuhala. Kad god bi prošla kraj njega, on, koliko god nevin i bezopasan bio, nije si mogao pomoći da ponekad baci pogled na njezinu lijepu okruglu malu guzu. Ona je to počela primjećivati kao i ogromnu izbočinu na njegovim hlačama, ali kako je on bio tako pasivan i pomalo nezainteresiran, ona se samim time počela osjećati ugodnije u njegovoj prisutnosti i čak nesvjesno osjećati nekakvo uzbuđenje i toplinu u licu. Duboko u njoj nešto se počelo događati bez njezine volje, ovaj je mužjak bio najbolji partner za parenje kojeg je ona ili bilo koja žena zapravo mogla dobiti. Ali ona toga još nije bila svjesna.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx