Fantazije su zdrave te nam mogu pomoći da otkrijemo ono za čime žudimo

Stručnjaci otkrivaju kako su fantazije zdrave te nam mogu pomoći da otkrijemo ono za čime žudimo. 

– Sado mazo igrice. Možemo to nazvati efektom “50 Nijansi Sive”, no budimo iskreni – mnoge žene voljele su biti kontrolirane u seksu i puno prije Christiana i Anastasije, bilo da se radi o tome da te on veže ili dodiruje pernatom igračkom. Maštamo i o igricama u kojima smo mi te koje zapovijedamo ili dominiramo, a on čini sve što mu kažemo.

– Seks na romantičnim i neuobičajenim lokacijama. O tome mašta čak 80 posto žena, a takve lokacije podrazumijevaju pješčane plaže ili hotelske sobe s romantičnim pogledom, ali i kuhinjske elemente te jacuzzije.

– Seks s potpunim strancem. Ovo je također jedna od popularnih, ali i sasvim normalnih fantazija koja svoju popularnost može zahvaliti činjenici da ovdje nema nikakvih pritisaka ni drama, već samo fizičkog užitka. Zašto on večeras ne bi bio potpuni stranac?

– Igra uloga. Možda želiš pregled kod sexy doktora, višu ocjenu kod profesora ili se samo izvući da ne platiš kaznu za prebrzu vožnju. Zašto ne? Sve što ti je potrebno jest malo mašte i nimalo srama.

– Seks u javnosti. Prema jednom istraživanju, čak 60 posto žena mašta o tome, a sve se vrti oko uzbuđenja da biste mogli biti uhvaćeni.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx