Moja draga puši drugome kurac

Već neko vreme slutim da izmedju mene i Ane nije baš sve kako treba. Kasnije dolazi sa posla sva razbarušena sa pokvarenom šminkom…seks nam u zadnje vreme ne funkcioniše kao ranije..

Ja imam 47g a ona 34g.. zgodna plavušica, siske trojka sa velikim bradavicama… ribica uvek sredjena… A guza… guza vrh što bi rekli kad obuče tange i helankice…uh…


Ja radim kao putnik ona u kladionici..jednog dana vraćajući se ranije s posla rešim da je sačekam pa da odšetamo do kuće koja je tu u blizini. Ona radi do osam ja stigao malo ranije i rekoh da je iznenadnim.

Izlazi ona sa još jednim dečkom nešto pričaju ja podjoh za njima . Posle desetak minuta hoda skrenuše oni u neki obližnji parkić. Ja za njima. Ono već suton.

Sedoše na neku klupicu onako malo zavučenu ja za njima zavukoh se u neki grm a sve me neka jeza podilazi. U glavi hiljadu pitanja…sta rade ovde,sta ce ona sa njim sigurno je desetak godina mladji od nje…Gledam a ne mogu da verujem…zagrlio je,ona se kao nećka počeo da je ljubi divlje i strasno ona počela da reaguje grli ga stiska a on navalio još jače gura joj ruku ispod suknjice,odguruje ga a stiska noge sve više…mokra je verovatno..okreće se da vidi da li ima nekog,bojažljivo ga ljubi a onda sve jače i jače. Hvata ga za kurac stiska preko pantalona. On joj nešto šapće na uvo ne čujem.

U sledećem trenutku legne ona na klupicu sa glavom u njegovom krilu. Otkopčava mu šlic i vadi ga…bum…kurčina kakvu sam vidjao na filmovima…i moj je onako 16 deblji ali ovaj je bio sigurno dvadesetak cm.. debeo prošaran venama dignut do prskanja.

Mazila ga je gledala kao hipnotisana rekao bih..počela je da ga ljubi nežno. Lizala mu je kurac kao najsladju lizalicu od glavića do jaja pa opet nazad. Sisala mu je jaja uživala reko bih ko nikad do sada…on joj je rovario po ribici i sve osvrćući se da neko ne naidje. Ona ga je pušila halapljivo gutala želeći da ga proguta skroz. Teško je išlo bio je prevelik za njena ustašca ali nije se dala..zakašljavala se curelo joj je iz usta ali nije prestajala…prolete mi kroz glavu nije joj ovo prvi put sigurno…

On je stenjao držao je za kosu i navlačio sve jače na kurac. Videlo se da je na ivici rekoh neće valjda u usta…uto je počeo da se grči,navukao je na kurac mislim da joj je svršavao u grlo direktno…zakašljavala se ali je nije puštao dok ga nije ispraznio skroz verovatno a onda se smirio .

Ona sva iščupana ,musava od sperme mislio sam ljutit će se što je tako grubo navlačio ali ništa ona mu je umilno olizala kurac počistila svu spermu i vratila kurac nazad sve okrećući se okolo da vidi da li ih je neko vidio…

A ja ukrućen šta ovo bi da li sanjam pitao sam se…u stvarnost me vrati njen zvonki smeh, pričali su nešto radovali….

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx